18/4/2020 – Trobada d’oració online a Santa Agnès (Barcelona)

Estimats amics de Medjugorje:

El diumenge 19 d’abril, l’església de Santa Agnès de Barcelona obrirà virtualment les seves portes a la Trobada d’oració de Maria Reina de la Pau que es fa cada mes a la parròquia de Santa Maria de Gràcia de Barcelona. Pel fet d’estar encara confinats, la trobada de pregària es farà online a través del YouTube de l’Associació Cultural Amor de Déu.
Us animem a TOTS ELS AMICS MEDJUGORJE a participar d’aquesta jornada festiva, d’agraïment, d’esperances renovades i de retrobament de germans i peregrins, de sacerdots, de guies, de líders de Centres de Pau i membres de grups de pregària, i també de qualsevol persona que hagi sentit en el seu cor la crida de la Mare de Déu a viure la seva espiritualitat.
Per tot això convoquem a tots els grups a unir-se en pregària cada primer diumenge de mes a las 17:20h. Allà ens trobarem, units en la comunió de la pregària, tots els qui som seguidors de la Gospa, per viure amb un sol cor l’espiritualitat de Medjugorje.

PROGRAMA:

18:30h -19:00h: Adoració

19:00h -19:45h: Rosari

(Dirigit per Mn Eduard Puig i Mn Beto Sols)

Després del Rosari (19:45h), es tancarà momentàniament l’emissió per poder preparar la logísta de la missa i tornarem a emetre a les 20:15h per a la missa.

20:15h: Santa Missa presidida per Mn. Beto Sols

L’enllaç del canal de youtube de Virgen de Medjugorje per seguir la trobada de pregària és el següent:

https://www.youtube.com/user/vdmespana

Us esperem a la trobada de pregària online el diumenge 19 d’abril a les 18:30h a la parròquia de Santa Agnès de Barcelona!