16/11/2012 – Marija: Som lliures, però diguem sí a Déu

“Dir sí a Déu em porta una gran joia. Em féu vident per donar-vos esperança”, comentà la vident de Medjugorje Marija Pavlovic-Lunetti durant la seva aparició retransmesa en directe des de Notre Dame, IN, el 15 de novembre. La Marija recomana la consagració a Maria i comenta els bons resultats de Sicília.

La Marija parlant a Notre Dame, IN
Foto: Mary  

“Tothom és lliure de dir sí o no a Déu. Però la joia només es troba en dir sí”, digué la vident de Medjugorje Marija Pavlovic-Lunetti als assistents a la Universitat de Notre Dame, IN (USA), després de l’aparició de més de 4 minuts retransmesa en directe per Mary TV que tingué lloc el 15 de novembre.

“Per quina raó ha vingut la Mare de Déu? Per dir-nos: “Aixequeu-vos! Doneu testimoni! Jo sóc la Resurrecció. Jo sóc el Déu crucificat i mort. Però he ressuscitat! Estic amb vosaltres i he mort per vosaltres. Però us dono llibertat, amb la qual heu d’escollir: el bé o el mal. Us exhorto a la Bondat”, digué la Marija.

L’aparició a la Marija a la Universitat
de Notre Dame. Foto: Mary TV

“ I la Mare de Déu diu: “Us crido a una nova vida. És la vostra elecció. És la vostra elecció dir sí o dir no”, continuà ella.

“Avui el meu testimoni per a tots vosaltres és que jo vaig dir “sí” amb tota la meva vida. Però el que m’ha portat aquí és la gran joia en el meu cor. I m’agradaria dir-vos que estic tan contenta perquè, a través de la Mare, Déu m’escollí per estar aquí amb vosaltres i dir-vos que Déu és amor. Déu m’ha escollit per a ser esperança i joia per a tots vosaltres”, digué la vident.

Per a un “Sí” més fort i complert a Déu a través de la Seva Mare, la Marija recomanà la consagració al Cor Immaculat de Maria, no només de les persones i les seves famílies, sinó també de les seves llars. Explicà què li passà a la illa italiana de Sicília quan ho féu:

Part de la multitud aplegada a l’estadi de futbol a
Palerm, Sicília, mentre la Marija tenia una aparició
pública el 21 d’abril. L’illa italiana fou beneïda després
d’haver estat consagrada a la Mare de Déu, segons
explica la vident a Notre Dame.

“Sicília decidí dedicar una dia a la Mare de Déu; les escoles foren tancades, la gent fou exhortada a anar als santuaris de Sicília. Un sacerdot demanà a la Mare de Déu de consagrar l’illa dient: aquí tens a tota aquesta gent, alcaldes, escoles dient-he: et donem els nostres cors, les nostres famílies, la nostra nació”, digué la Marija.

“Durant l’aparició, la Mare de Déu respongué a aquella pregària i digué: “No només vosaltres, sinó els vostres fills i els fills dels vostres fills seran beneïts”. Em vaig quedar sorpresa. La Mare de Déu mirava cada persona allà present. Quantes gràcies rebé aquella part d’Itàlia. Encara avui moltes de les persones presents aquell dia van a Medjugorje per agrair-li a la Mare de Déu”.

El Sant Pare Benet XVI

La Marija, a més, anomenà el Sant Pare Benet XVI “La nostra Providència Divina d’avui”.

“El Sant Pare ens proposa l’any de la Fe. Ens voldria ajudar a fer créixer la nostra pròpia fe. El Sant Pare Benet XVI és realment la nostra Providència Divina d’avui, ja que necessitem ser forts. I ell és com un general. És fort. Preguem per ell ja que ens alimenta amb la seva Catequesi que és realment bonica i profunda”, digué la Marija.