16/10/2015 – “Prego per poder portar cada any més nens a Medjugorje”

L’associació “Sant Francesc” -fundada pel sacerdot franciscà Bojte Csaba- està en actiu a la ciutat romana de Deva (Ederly) des de 1993. Aquesta associació té una casa de nens abandonats i en l’actualitat n’acull 196. La setmana passada, gràcies a la generositat de la bona gent, la seva directora, la Sra. Cecilia Palko, va portar de peregrinació a Medjugorje 50 nens.

Va declarar a la nostra emissora de Radio Mir que estava molt agraïda al Senyor per aquesta peregrinació i va aprofitar per parlar-nos de l’orfenat, del seu fundador i dels nens acollits. L’acompanyaven dues nenes –la Katalin Moldovan, de 13 anys i la Laura Segarceanu, de 14 anys. La Sra. Cecilia ens va comentar que la primera vegada que va visitar Medjugorje va sentir que havia de portar els nens com més aviat millor, o si més no uns quants. Gràcies a la generositat de molta gent, aquest desig ha estat possible: “vaig parlar de les aparicions als meus col·legues i als nens, de com de prop teníem la Gospa. Sé que Ella està amb nosaltres. Prego per poder portar cada any més nens a aquest lloc sant. Sento que sempre estaré en deute amb els que m’han ajudat a portar aquests nens aquí.”

La Katalin, per la seva part, va declarar que fa deu anys que viu en aquest centre: “Estic molt contenta de tenir una llar per viure. He vingut a pregar per trobar els meus pares abans de fer els 18 anys, per poder començar a estimar-los i deixar d’estar enfadada amb ells. M’encanta la muntanya de la Creu. Ahir al vespre vaig estar a l’Adoració i em va impressionar molt la fe de la gent que pregava davant del Santíssim.” La Laura va afegir que la seva alegria més gran és ser a Medjugorje i que prega per tots els nens que no han pogut venir.”

Font: www.centromedjugorje.org