16/09/2112 – Les escoles tancades per l’estrena italiana de l’Ivan

3.000 foren els assistents, tot i que se n’esperaven més, a la primera etapa del llarg tour per Itàlia d’aquesta setmana del vident Ivan Dragicevic. Alguns autocars no arribaren, però a Montforte, tant les escoles com els carrers foren tancats i el batlle veié l’Ivan des de la seva finestra per a evitar molestar-lo.

L’aparició de l’Ivan Dragicevic el 15 de novembre a Monteforte

El vident de Medjugorje Ivan Dragicevic encetà dissabte, a Italia, vuit dies atapeïts amb set xerrades i aparicions públiques. S’esperaven 6000 persones a Monteforte, prop de Verona, però només n’arribaren la meitat, en part perquè alguns autocars no arribaren al seu destí.

S’estima que finalment es congregaren unes 3.000 persones que foren ateses per uns 300 voluntaris segons indica el mitja online italià L’Arena. Les escoles i els carrers foren tancats per tenir suficient espai per a l’esdeveniment batejat pels organitzadors com a marató de pregària.

L’Ivan Dragicevic durant una aparició anterior.

Els preparatius començaren a les 10.30 am, amb un bullici de gent tot el dia, segons l’Arena i que culminaren amb una gentada extraordinària a les 5 pm, poc menys de dues hores abans de l’aparició pública de l’Ivan a les 6.40 pm (veieu el video a baix).

Si els organitzadors estaven lleugerament decebuts pel fet de trobar-se amb una audiència menor de l’esperada, la Mare de Déu no n’estava pas, segons digué l’Ivan als congregats, després de la llarga aparició dels cinc minuts.

“ La Nostra Senyora diu que el seu cor és ple de joia en veure tanta gent” digué l’Ivan.

Pare Alessandro Bonetti, rector de la parròquia de Monteforte

“Ella renovà la crida a la pregària, en particular a les famílies” transmeté el vident.

El rector de la parròquia, el Pare Alessandro Bonetti destacà més la qualitat que la quantitat, en descriure la reacció dels seus fidels durant la llarga trobada de pregària.

“Veig la recerca de respostes per ser capaços d’anar endavant, una extraordinària actitud de la gent que està buscant un signe, un missatge” digué el rector.

Carlo Tessari, batlle de Monteforte

El batlle Carlo Tessari seguí la trobada de pregària des de la finestra de la seva oficina que dóna a la plaça.

Carlo Tessari, batlle de Monteforte

“He escollit quedar-me aquí ja que no em sembla correcte estar a primera fila només pel fet de ser el batlle. És un gran esdeveniment pel país i n’estic profundament agraït” comentà en Tessari.

També hi havia el director regional Stefano Valdegamberi.

“Medjugorje porta fruits molt positius, més enllà de si un creu o no. Allà neixen vocacions, les vides canvien i es troba compromís. Allà s’omple el buit de valors veritables. Aplaudeixo el Pare Alessandro i a tots els qui han fet que possible que fins i tot els qui no poden anar a Medjugorje tinguin l’oportunitat de viure aquesta experiència” digué el director regional.