15/10/2012 – La Marija fa que quedi petita la sala de congressos

“Sense Déu el món no té ni pau ni futur”, segons les paraules de la vident Marija Pavlovic-Lunetti als afores de Verona dissabte passat. El batlle veié la trobada de pregària com  “una oportunitat per a la reflexió en un món on tot va massa ràpid i tu sempre has de dominar els altres”.

La Marija durant l’aparició a Isola della Scala

La vident de Medjugorje Marija Pavlovic-Lunetti fou rebuda per molta més gent de la que pot acollir la Sala de Congressos Palariso, en la trobada de pregària que tingué lloc a Isola della Scala, a dinou quilòmetres als afores de Verona, el 13 d’octubre.

“La Marija desbordà la Sala Palariso. Els tres mil seients que havien estat preparats no foren suficients: els fidels, mostrant la seva confiança a la vident foren molts més, alguns portaren cadires plegables i altres hagueren de romandre drets. La pregària s’allargà durant tota la tarda”, segons explica el mitjà on-line L’Arena.

Part de la multitud a Isola della Scala

Als comentaris de després de l’aparició que durà més de cinc minuts, la Marijà va parafrasejar un missatge de la Mare de Déu dient: “sense Déu, el món no té ni futur ni pau”.

“La Mare de Déu encara és aquí amb nosaltres. S’ha aparegut, ens ha beneït, no ens ha donat un missatge, sinó que el seu missatge ha estat que és bonic estar aquí amb nosaltres” digué la Marija.

El Bisbe Giuseppe Zenti de Verona va donar permís per tenir la trobada de pregària ja que tot tingué lloc amb esperit i devoció envers la Mare de Déu. Entre els assistents hi havia Giovani Miozzi, batlle d’Isola della Scala i president provincial de Verona.

El batlle i president provincial Giovanni Miozzi

“Considero aquesta trobada com una gran oportunitat per a Isola della Scala i la província sencera, en tenir un moment de pregària i reflexió. En un món on tot va massa ràpid, on has de perseguir més i dominar als altres, és important aturar-nos un instant per reflexionar i mirar-nos interiorment” digué en Miozzi.

“Per fer-ho, necessitem tenir oportunitats per a reunir-nos així, per pensar i analitzar les nostres obres. I això és un estímul no és només per els creients.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.virgendemedjugorje.org