15/02/2013 – La Mirjana demanà pregàries pel Sant Pare

“Pregueu pels nostres sacerdots, especialment pel nostre Sant Pare. Especialment per ell qui ho necessita en aquests temps que estem visquent ara”, digué a la gent de Trieste la vident de Medjugorje Mirjana Dragicevic-Soldo el 9 de febrer. Dos dies més tard, el Sant Pare Benet XVI anuncià la seva renúncia.

La Mirjana a Trieste. Foto: Daniel Miot, guardacon.me

La vident de Medjugorje Mirjana Dragicevic-Soldo demanà pregàries pel Sant Pare Benet XVI indicant que aquesta vegada les necessitava de forma especial, només dos dies abans que el Sant Pare anunciés la seva renúncia.

“Com a germana vostra, i perquè sé tot el que la Mare de Déu ens està preparant, us demano: Estimeu. Estimeu els vostres sacerdots. Ajudeu-los, pregueu per ells, especialment pel Sant Pare. Especialment per ell qui necessita la vostra ajuda en els moments que estem vivint: la nostra ajuda, les nostres pregàries, el nostre amor, No els nostres judicis”, digué la Mirjana davant 2.000 persones a l’Església de Santa Maria la Major de Trieste, Itàlia, el 9 de febrer.

La Mirjana a Trieste. Foto: Daniel Miot, guardacon.me

La vident digué que el Sant Pare no és l’únic que necessita pregàries en aquests moments:

“Pregueu, pregueu també per nosaltres els vidents, per tal que fem tot allò que Déu vol de nosaltres, però de forma correcta, ja que és ben senzill equivocar-se”, digué la Mirjana en una sessió de preguntes i respostes després de l’acte.

 

 

 

El testomoni de la vident Mirjana Dragicevic-Soldo el 9 de febrer a Trieste, Itàlia


Foto: Daniel Miot, guardacon.me