15/09/2019 – Trobada de peregrins de Medjugorje a Barcelona

Benvolguts amics,

Us volem convidar, un any més, a la trobada anual en la que guies, peregrins, sacerdots i amics de les peregrinacions a Medjugorje dels darrers anys amb Amor de Déu ens retrobem per gaudir d’una jornada amb moments per pregar i també moment per fraternitzar.

Aquesta trobada tindrà lloc el proper diumenge 15 de setembre, al Santuari de la Mare de Déu de la Salut de Sabadell i està oberta tant als qui han peregrinat aquest any a Medjugorje com als qui desitgin apropar-se a l’espiritualitat de la Reina de la Pau.

Compartim el programa de la jornada amb unes breus indicacions:

11:30h – Trobada al Santuari
12:00h – Rosari i Santa Missa
13:30h – Dinar a càrrec d’un servei de catering. El cost el repartirem entre tots.
15:30h – Presentació del programa d’activitats d’aquest nou curs i testimonis dels peregrins d’aquest any.
17:00h – Adoració amb música de Medjugorje
18:00h – Fi de la trobada

Si voleu venir, escriviu-vos a virgendemedjugorje@amordedeu.org o bé truqueu a la Lourdes Rueda al telèfon 651.178.750 abans del 12 de setembre.

Per als qui no teniu cotxe per arribar al Santuari, farem el possible perquè algú us reculli a les 11:00h a l’estació de Sabadell Centre dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. En aquest cas, és imprescindible comunicar-ho almenys tres dies abans de la trobada. Així mateix, si algú pot oferir algun seient al seu cotxe, agraírem que ens ho faci saber.

En cas de pluja, els actes es mentenen igualment. Els que toqueu algún instrument, si us plau porteu-lo.

Us esperem a tots!

https://marededeudemedjugorje.org/