15/09/2019 – Trobada de peregrins de Medjugorje a Barcelona

Benvolguts amics,
Un any més us volem convidar a la trobada anual en la que guies, peregrins, sacerdots i amics de les peregrinacions a Medjugorje dels darrers anys ens retrobem per gaudir d’una jornada amb moments per a la pregària i la fraternitat.
La trobada tindrà lloc el diumenge 15 de setembre al Santuari de la Mare de Déu de la Salut de Sabadell (adjuntem mapa) i no està solament obert als qui han peregrinat a Medjugorje amb Amor de Déu; també està obert a tots els qui desitgin acostar-se a l’espiritualitat de la Reina de la Pau.

Us compartim el programa de la jornada amb unes breus indicacions:
·       11:30h – Trobada al Santuari
·       12:00h – Rosari i Santa Missa
·       13:30h – Dinar, a càrrec d’un servei de càtering. El cost es repartirà entre tots.
·       15:30h – Temps per fer fotos, visitar estands amb diferents publicacions (llibres, calendaris, revistes, estampes, etc.), escoltar testimonis dels peregrins d’aquest any i conèixer el programa d’activitats del nou curs
·       17:00h – Adoració amb música de Medjugorje
·       18:00h – Fi de la trobada
Amb aquells que no teniu cotxe per arribar al Santuari, quedarem a les 11:00h a l’estació de Sabadell Centre dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Tindrem cotxes que us recolliran però és imprescindible avisar-nos com a mínim tres dies abans a través del formulari següent. Agrairem que no espereu a confirmar a última hora.
Si teniu algun dubte, ens podeu escriure a virgendemedjugorje@amordedeu.org o envieu un whatsapp a la Lourdes Rueda al telèfon 651.178.750.

Us esperem amb molta il·lusió!

PD: En cas de pluja, el programa es mantindrà igualment

Units en Crist i en la pregària,

Guies de peregrinacions d’Amor de Déu