14/10/2016 – Estrena de la pel·lícula “Footprints, el camino de tu vida” a Barcelona

Divendres passat es va estrenar a Barcelona “Footprints, el camino de tu vida” dirigida per Juan Manuel Cotelo, creador de les pel·lícules “Tierra de María” i “La última cima”.

La pel·lícula, que va començar amb un anunci a Arizona sol·licitant caminadors, no només ens endinsa en la bellesa incomparable dels paisatges del Camí de Sant Jaume, sinó que també ens convida a emprendre, tal com fan els protagonistes, un viatge interior a través de la superació, l’alegria, l’amistat i l’espiritualitat. Una pel·lícula que sens dubte ens farà pensar i que pretén fer-nos sortir del cinema amb una “amable crida a buscar Déu i deixar-nos servir per Ell”, com bé diu el seu director.

Gràcies a les sol·licituds de la gent a través de la pàgina web de la productora Infinito+1, podem gaudir d’aquest documental fantàstic als cinemes Gran Sarrià Multicines (passis a les 16.00, 18.00, 20.00 i 22.00h) i Cine Comèdia (passis a les 17.00h) fins el proper dijous dia 20 d’octubre. Del nombre d’espectadors d’aquest cap de setmana en dependrà que es mantingui una setmana més en cartellera i que sigui sol·licitada des d’altres sales a d’altres ciutats.

En aquest enllaç podreu veure el tràiler i demanar que l’estrenin a la vostra ciutat:

https://www.infinitomasuno.org/produccion/footprints/

A més a més, Juan Manuel ens fa partícips de l’alegria de que una part de la recaptació de FOOTPRINTS anirà destinada a ajudar a persones sense sostre, ajuda que es canalitzarà a través de CÀRITES.

Encara necessites més motius per anar-la a veure? No et perdis la pel·lícula que camina i que ajuda a caminar! Reserva la teva entrada a www.footprintslapelicula.com

Lourdes Rueda

17 d’octubre del 2016