14/01/2015 – Experiències de peregrins de Medjugorje

Entre els nombrosos peregrins que van venir a celebrar el Cap d’Any a Medjugorje, vam tenir l’oportunitat de parlar amb dos amics: l’Ivan Juretic -de Rijeka- i el Drazen Kraljic -de Omisalj (dos petits enclavaments de l’illa croata Krk).

L’Ivan participa per tercera vegada a la vigília de pregària de Medjugorje i durant els últims 23 anys ha estat implicat en l’organització de peregrinacions des de Croàcia a santuaris marians d’Itàlia, Eslovènia i Àustria. Això és el que ens comentava sobre la celebració de Medjugorje en aquesta època tan especial: “Crec que les millors celebracions d’Any Nou tenen lloc a Roma i a Medjugorje. M’encanta venir a Medjugorje en privat, sense obligacions amb grups ni altres persones, simplement per reforçar-me espiritualment. Aquí es reben moltes gràcies.”

Aquesta és la quarta vegada que el Drazen ve a Medjugorje, tot i que és la primera vegada que assisteix a la celebració de l’any Nou: “Crec que el món actual està ple de múltiples ofertes mundanes que no aconsegueixen omplir-nos i és per això que tants joves venen a buscar i a descobrir aquí aquest tresor espiritual que els omplirà totalment”, declarava Drazen.

Font: www.centromedjugorje.org