14/6/2020 – Va avortar quan era una vedet coneguda: A Medjugorje va viure un canvi profund i avui és de missa diària

Gisela Barreto és una coneguda ex-model i presentadora de la televisió argentina, que a la dècada dels 90 va tenir molta fama i va participar en programes de televisió a Espanya, entre d’altres països, tant a Telecinco com a Televisión Española. Després d’explotar la seva bellesa davant les càmeres, a l’any 2010 va tenir una profunda conversió a Medjugorje, ara es dedica a parlar de l’amor de Déu i de la Verge i s’ha tornat una activista compromesa de pro-vida després que ella mateixa va avortar a la seva joventut.

Barreto ha estat molt criticada aquestes darreres setmanes pel fet de parlar de Déu amb claredat a través de les xarxes socials durant la pandèmia del coronavirus. Així escrivia que “l’única manera d’aturar aquesta plaga és tornant al cor de Déu! La vida sense Déu és buida, freda, àrida, estèril! El pecat és extrem: avortament, eutanàsia, degeneració, corrupció, manipulació de la ciència, perversió al clergat. El món gira a l’inrevés i el Senyor purifica”.

Una carrera com a model i presentadora des de molt jove

Com recull  Cari Filii News en un vídeo emès pel Rosari de les 11, la Gisela parla de tot aquest procés de canvi des de la nena educada com a catòlica, a la jove vedet i model, fins a la dona divorciada que va avortar i va arribar a Medjugorje, lloc del que va sortir essent una altra persona, fa deu anys.

La Gisela era la gran de quatre germans. Cap als 15 anys van començar a cridar-la per participar en concursos de bellesa fins que es va traslladar a Buenos Aires, on va començar a protagonitzar portades a les revistes de moda i va arribar a ser la primera princesa de Miss Argentina.

Als 18 anys va començar la seva carrera a la televisió, on va aconseguir fama internacional i diners. Amb la perspectiva que li donen els anys i la conversió recorda que aquell ambient professional en el que es movia era “frívol, amb valors completament equivocats… Déu demana humilitat, modèstia, companyonia…”.

Deixar-se endur pel “voler, poder, tenir”

En aquells moments tot li hi semblava “fantàstic” perquè podia “tenir una posició econòmica i ajudar a la meva família”. Però el seu cor s’enduria poc a poc i va anar deixant-se endur pel “voler, poder, tenir” que li proporcionava la seva bellesa i la fama.

Ella mateixa es creia catòlica, “però a la carta”, adaptava “els mandats de Déu al meu plaer, a la meva voluntat”. Tenia tot el material, viatges per tot el món, vaig treballar a 8 països, a Espanya, però res de tot això em donava ni esplendor ni satisfacció, i ma mare se n’adonava”.

A més a més, va casar-se amb el fill d’una persona molt famosa i després van separar-se. “Em sentia buida, insatisfeta. Sempre em faltava quelcom. No em sentia enamorada del que feia o tenia”, explica la Gisela Barreto.

Aquesta ex-model refereix amb llàgrimes als ulls que “el gran pecat de la seva vida va ser avortar i treure-li la vida al meu fill. Encara estic en procés de sanació. Gràcies a això, Déu va donar-me la missió que tinc, que és la de defensar la vida, la família, els valors, demanar a crits i amb el cor a la mà que no avortin, que no matin els seus fills, que avortar no és lliurar-se de quelcom sinó assassinar al seu fill”.

Anar a Medjugorje, tot seguint els consells de sa mare

Aquest avortament va ser la seva pena més gran, la mort de la seva mare la segona, una dona de fe profunda que va intentar mostrar-li el camí cap a Déu. Per intentar superar aquesta mort, va intentar seguir els consells que li va donar en vida però que mai havia escoltat. “Quan ja estava en plena carrera, ma mare em demanava que anés a Medjugorje. Jo no ho volia. Ella hi havia anat tres cops. Onze anys després de la seva mort, vaig decidir anar a Medjugorje. Llavors vivia a Madrid i treballava a Telecinco.

Gisela assegura que va anar a Medjugorje perquè “ma mare sempre em deia que era com tocar el cel amb les mans”. I recorda que quan va néixer ella, igual que va fer amb els seus germans, el primer que va fer sa mare va ser consagrar-los a la Mare de Déu. Creu que en aquell moment va ser sa mare “qui ens va obrir” el camí de retorn cap a Déu.

En aquesta experiència, l’ex-model afirma que “quan va aterrar l’avió, la meva pau era infinita, però quan vaig arribar a Medjugorje, la pau que sentia al meu cor no era humana”.

L’experiència a l’església de Medjugorje

Recorda especialment un esdeveniment que va tenir lloc dins l’església de Sant Jaume d’aquesta petita vila bosniana. “Vaig agenollar-me, em vaig posar a pregar i en fer-ho vaig sentir pudor de fems. Vaig obrir els ulls per veure qui feia aquella pudor i vaig veure que no hi havia ningú. La Mare em va fer veure que era jo qui feia aquella pudor.

“Jo estava submergida en tot això…Sabia que estava en pecat, però el món em deia: ets bona, mai et vas prostituir. Però això era per al món. Ser de Déu i caminar amb Ell implica molt més”, relata.

Un canvi de vida radical

A Medjugorje “va començar el meu canvi. Vivia en adulteri. Estava divorciada però no havia demanat la nul·litat. Treballava explotant la meva figura sexy. Tot això ho vaig entendre llavors”. I allò que brillava pel món va deixar de brillar; i la llum de Déu i de Maria van començar a reflectir-se en ella.

Ara ja no treballa a la televisió ni té la fama que tenia llavors. “La meva vida a dia d’avui és el més bonic. És de missa diària, confessió habitual, adoració cada dia. La meva vida és viure per a Déu. Vaig aconseguir la nul·litat, vaig penedir-me de tot el que havia fet. Déu em va perdonar”, conta feliç.

Ella ho te clar: “La Mare de Déu de Medjugorje va ser qui em va salvar la vida” perquè “la Verge Maria em tenia el regal més gran de la vida en Déu: poder caminar i viure en castedat”.

Publicat a Cari Filii News.