14/07/2019 – Trobada de pregària a Santa Maria de Gràcia (Barcelona) ÚLTIMA DEL CURS!

Estimats amics de Medjugorje,

El diumenge 14 de juliol, l’església de Santa Maria de Jesús de Gràcia tornarà a obrir les seves portes, com cada mes, a la trobada de pregària de Maria Reina de la Pau de 2019.

Us animem a TOTS ELS AMICS MEDJUGORJE a participar d’aquesta jornada festiva, d’agraïment, d’esperances renovades i de retrobament de germans i peregrins, de sacerdots, de guies, de líders de Centres de Pau i membres de grups de pregària, i també de qualsevol persona que hagi sentit en el seu cor la crida de la Mare de Déu a viure la seva espiritualitat.

Per tot això convoquem a tots els grups a unir-se en pregària cada primer diumenge de mes a las 17:20h. Allà ens trobarem, units en la comunió de la pregària, tots els qui som seguidors de la Gospa, per viure amb un sol cor l’espiritualitat de Medjugorje.

PROGRAMA:

17.20h: Exposición al Santíssim

17.30h: Res del Sant Rosari

18:00h: Adoració

19:00h: Santa Missa

Us esperem a la trobada de pregària el proper dia 14 de juliol a les 17:20h a Santa Maria de Gràcia! (C/ Gràcia, 3-5, Barcelona)

Estimats fills! Avui us convido a obrir-vos a la pregària. Que la pregària es converteixi en goig per a vosaltres. Renoveu la pregària a les vostres famílies, formeu grups de pregària i així experimentareu el goig en la pregària i en comunió. Tots els qui preguen i són membres de grups de pregària estan oberts a la voluntat de Déu en el cor i testimonien joiosament l’amor de Déu. Estic amb vosaltres i us porto tots en el meu cor i us beneeixo amb la meva benedicció materna. Gràcies per haver respost a la meva crida! Missatge de 25 de setembre de 2000.

Units en els cors de Jesús i Maria,

Grups de pregària de Maria Reina de la Pau