14/02/2021 – Trobada d’oració a Santa Maria de Gràcia (Barcelona)

Estimats amics de Medjugorje:

El diumenge 14 de febrer, l’església de Santa Maria de Gràcia de Barcelona obrirà novament les portes a la Trobada de Pregària de Maria Reina de la Pau.

Us animem a TOTS ELS AMICS DE MEDJUGORJE a participar en aquesta jornada festiva d’agraïment, d’esperances renovades i de retrobament de peregrins, guies, sacerdots, liders de Centres de Pau i membres de grups de pregària. També de tots aquells que hagin sentit al ser cor la crida de la Mare de Déu a viure la seva espiritualitat.

Per tot això, convoquem a tots els grups de pregària a unir-se en pregària, un diumenge al mes, a les 17:20h. Ens trobarem, units en comunió de pregària, tots els qui som seguidors de la Gospa, per viure amb un únic cor l’espiritualitat de Medjugorje.

PROGRAMA:

➖ 17.20h -18.00h: Rosari amb Exposició del Santíssim.

➖ 18.00h -19.00h: Adoració dirigida pel Mn. Melcior.

➖ 19.00h -19.45h: Santa Missa presidida pel Mn. Melcior.

Us esperem a la trobada de pregària el diumenge dia 14 de febrer  a les 17:20h a la  parròquia de Santa Maria de Gràcia! (C/ Gràcia, 3-5 Barcelona)

AVIS‼️ Els serveis (WC) de la parròquia NO estaran disponibles. És obligatori l’us de mascareta i mantenir la distància de seguretat. Disculpeu les molèsties.