13/12/2016 – El triomf del Cor Immaculat de Maria. Batalla per tornar i portar a casa…


L’amor del Cor Immaculat de Maria triomfarà. La Nostra Gospa, la nostra Reina de la Pau i de Reconciliació ens ho ha dit moltes vegades en els seus missatges. ÉS LA PROFECIA PER AL NEN AMAGAT A LES NOSTRES VIDES. Què volen dir aquestes paraules de la nostra Mare?

Partim d’un missatge de la nostra Mare del 25 de setembre de 1991:

“Estimats fills, avui, d’una manera especial, us convido tots vosaltres a l’oració i a la renúncia. Perquè ara, com mai, Satanàs vol mostrar al món el seu rostre ignominiós amb el qual vol seduir la major quantitat possible de persones i portar-les pel camí de la mort i del pecat. Per tant, estimats fills, ajudeu el meu Cor Immaculat a triomfar en aquest món tan pecador. Jo us imploro a tots vosaltres que oferiu oracions i sacrificis per les meves intencions, perquè jo pugui presentar-los a Déu pel que sigui més necessari. Oblideu els vostres desitjos, estimats fills, i pregueu pel que Déu vol, no pel que vosaltres desitgeu. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

El seu triomf és en el nom de Déu. Ella sap que molts dels seus fills estan perdent l’esperança perquè tenen al seu costat patiment, gelosia, dolor, enveja … Però Ella està en el Regne i està a la terra, quan el nostre cor és un veritable “Medjugorje”, una terra càlida que espera la rosada de la misericòrdia de Déu. Maria ha vingut amb el seu amor de Mare per ajudar-nos a seguir els seus batecs, per dir-nos que el seu estimat Fill pensa en nosaltres com sempre ho ha fet. Per sentir el Fill de les seves entranyes, Jesús, hem de creure i VIURE’L. Maria porta Jesús a les seves mans perquè Ell és la vida del món. Viure el seu Fill significa viure l’evangeli. Comporta amor, sacrifici, compassió, perdó. El Cor immaculat de Maria triomfa quan ens obrim a l’oració i al dejuni i comencem a comprendre qui som i cap on hem d’anar. Hem de convertir-nos en amor per a tots aquells que estan sense amor. A Medjugorje, la Mare de Déu Santíssima, amb molt d’amor i amb molta paciència procura fer que els nostres cors siguin com el seu Cor. Ella ens ensenya la humilitat, la saviesa, l’amor. ELLA NO VOL TRIOMFAR SENSE NOSALTRES. Ens vol a nosaltres, els seus fills, amb Ella a la Vida Eterna. Ella prega al seu Fill, quan el nostre cor és un Medjugorje vivent, perquè superem les debilitats humanes, perquè ens concedeixi cors purs. Només els cors purs saben com portar la Creu i saben com sacrificar-se per tots els germans. Déu només pot obrar en els cors purs. Només si Déu està al davant de tot, Maria pot estimar-nos com el seu Fill Jesucrist. AIXÒ ÉS EL TRIOMF DEL COR IMMACULAT DE MARIA.

El triomf de Maria és la transformació de les nostres voluntats esclavitzades i esclavitzadores a la Voluntat del seu Fill, que només sap estimar, conèixer, discernir i lliurar-se amb tot el Cor. Quan parlem de triomf parlem de batalla. TRIOMFAR SIGNIFICA GUANYAR UNA BATALLA. TAMBÉ LA BATALLA DEL MALIGNE QUE JUGA AMB LA NOSTRA LLIBERTAT FERIDA. La resposta de Maria “heus aquí l’esclava del Senyor” és resposta perfecta al crit del maligne: “no serviré”. La resposta de Maria a Elisabet que és lloança, humilitat, servei i misericòrdia … és oposició directa a Satanàs que busca la seva pròpia glòria, la seva autonomia, perquè és orgullós, egoista, ple d’odi i d’acusació. Per la cooperació perfecta de Maria al pla salvífic de Déu des de l’Anunciació fins a la Creu, Ella amb el seu “fiat”, participa d’aquest “aixafar el cap de Satanàs”. I la descendència de Maria, que és Crist, i el taló que són els fills espirituals de Maria, aixafen el cap de la serp, és a dir, l’arrel del pecat: l’orgull. Per això, com més aviat trobem en el nostre cor el nen amagat, mai perdut, abans farem que la nostra Mare venci.

L’arrel de la batalla és el pecat. Maria té poder sobre el dimoni i venç la seva obra destructora, pel fet d’haver estat creada Immaculada en virtut de la futura redempció del Seu Fill. Ella, per ser Immaculada, no va tenir mai pecat original ni personal, és a dir, Satanàs mai no va tenir poder sobre ella, ni de la seva ment, ni del seu cor, ni de cap acció. És per això que la nostra Mare ens crida amb urgència a la conversió autèntica, a la renúncia del pecat, de la indiferència, de la incredulitat i rebel·lia que hi ha en l’home d’avui …. Ella sempre lluita com a bona Mare en aquesta hora decisiva per a la humanitat, hora en què es juga la salvació eterna de tantes i tantes ànimes, fins i tot la nostra.

El triomf del Cor Immaculat de Maria és també el triomf de l’Església, la reconquesta espiritual de tot el món. És a dir, que els nostres cors tornin al seu Fill, que Li tornin a pertànyer, i el seu Cor Immaculat és el camí segur i perfecte per arribar al Cor de Crist. Ella, com a mare nostra, vol fer tot el possible per tornar-nos al camí del seu Fill, per portar-nos a Ell, per revelar-nos l’únic Salvador i Senyor. Ella vol ensenyar-nos el camí que hem perdut: l’amor, la fe, la conversió, la vida dels sagraments, els valors morals, els valors familiars, l’obediència i fidelitat a Déu i als manaments del seu Fill i Déu per a la nostra felicitat terrestre i eterna. I triomfarà amb els pastors del seu Fill. Com n’és d’important la nostra pregària pels pastors! Ells seran la mà visible i el Cor ardent de Maria. La Mare de Déu, el dia 2 d’octubre de 2010, diu així:

“Estimats fills, avui us convido a una humil devoció. Els vostres cors han de ser rectes. Que les vostres creus siguin per a vosaltres un mitjà de lluita contra el pecat d’avui. Que la vostra arma sigui la paciència i un amor sense límits, amor que sap esperar i que us farà capaços de reconèixer els signes de Déu, perquè la vostra vida amb amor humil mostri la veritat a tots aquells que la busquen en les tenebres de la mentida. Fills meus, apòstols meus, ajudeu-me a obrir els camins que condueixen al meu Fill. Un cop més us convido a l’oració pels vostres pastors. Amb ells triomfaré. Us ho agraeixo!”

La Mare de Déu Santíssima sempre ens exhorta a no separar-nos dels nostres pastors. Només amb ells el seu Cor triomfarà. No podem permetre que el mal ens separi dels nostres pastors.

Sempre hem de pensar en el triomf de la Verge Santíssima en termes de destrucció del pecat, de les seves estructures i de les conseqüències del pecat. Precisament es tracta del triomf del Cor Immaculat, perquè la batalla es lliura al cor dels homes, que s’han endurit, s’han allunyat de Déu i han donat cabuda a la foscor i al pecat, al món, a la carn i al dimoni. Maria viu en plenitud en el seu Cor el triomf Redemptor de Crist. Ens vol fer partícips d’aquesta victòria, manifestant a cadascú de nosaltres i a totes les nacions, el triomf del seu Cor, el triomf de la gràcia sobre el pecat, de l’amor sobre l’egoisme, de la pau sobre la violència, de la fe renovada per l’Esperit Sant sobre la incredulitat.

PERQUÈ EL COR IMMACULAT DE MARIA REGNI, LES NOSTRES VIDES HAN DE TRANSCÓRRER EN UNA CONVERSIÓ CONTÍNUA, UN OFERIMENT DE LA NOSTRA VIDA AMB EL COR, LA CONSAGRACIÓ AL SEU COR AMB TOT EL QUE SOM I TENIM I UNA REPARACIÓ AMOROSA PURIFICANT LES LLÀGRIMES DE LA NOSTRA MARE AMB AMOR EXPIATORI I REDEMPTOR.

Consagrar-nos és lliurar-nos, confiar-nos al Cor de la nostra Mare. Deixar-nos formar, modelar, guiar i ensenyar per Ella. És omplir-nos de les seves disposicions interiors i participar de les seves gràcies. És guardar-nos dins d’Ella, per ser protegits en aquesta lluita àrdua que lliurem contra les forces del mal.

És pertànyer-li a la Nostra Mare Santíssima, és ser reclamats com a cosa i possessió seva, la qual cosa debilita el poder de Satanàs sobre nosaltres que vol que ens perdem, vol allunyar-nos de Déu i condemnar-nos.

Sabem que les ànimes que es lliuren a Ella completament i sense reserves arriben a entendre molt millor qui és el Senyor Jesús i els misteris de Déu. La Mare de Déu no pot portar-nos enlloc més que a Nostre Senyor, a la Seva Església i al Seu Magisteri. Els apòstols d’aquests temps es formen en el Cor Immaculat, talment com després de la Resurrecció. En la persecució, els apòstols eren amb Maria.

Preguem i dejunem amb el cor. Siguem ofrena viva. L’amor veritable també és ple de dolor. Però dolor amb amor se’n fa el cel. Resem el Rosari, consagrem-nos a Maria, acudim cada primer dissabte de mes a sentir-nos confortats amb el Senyor, a acompanyar Maria, a contemplar els seus misteris, a reparar, estimar, oferir, donar i patir per Ella i pel seu Fill. Volem estar amb Ella. Tornar a casa. Tornar a ser besats per Jesús com quan ens va submergir en el seu amor, en el Baptisme. Això és veure Déu i discernir les seves coses en l’amor més perfecte. És estar en tot moment “sentenciats” d’amor. És guanyar una batalla. Tots sols no podem perquè el maligne és més poderós que nosaltres sols. Pobre. No sap pas el que li espera. Lloats siguin la Verge Maria Santíssima i el Seu Fill, Cors units per als seus fills i germans.

TRIOMFAR EN MARIA ÉS TORNAR A CASA I PORTAR GERMANS PER A L’AMOR VERITABLE!

Pare Enrique Álvarez Moro

Font: www.centromedjugorje.org