13/12/2014 – La humilitat

Estimada família de Maria!

“Estimats fills, jo, Mare dels qui esteu aquí reunits i Mare del món sencer, us beneeixo amb la benedicció maternal i us convido a emprendre el camí de la humilitat. Aquest camí condueix al coneixement de l’amor del meu Fill. El Meu Fill és tot poderós, està en totes les coses. Si vosaltres, fills meus, no compreneu això, aleshores en la vostra ànima hi regna la foscor i la ceguesa. Solament la humilitat us pot sanar. Fills meus, jo sempre he viscut humilment, amb coratge i en l’esperança. Jo sabia, havia comprès que Déu està en nosaltres i nosaltres en Déu. Això mateix us demano a vosaltres. Us vull a tots amb mi a l’eternitat, perquè vosaltres sou part de mi. Jo us ajudaré en el vostre caminar. El meu amor us embolcallarà com un mantell i farà de vosaltres apòstols de la meva llum, de la llum de Déu. Amb l’amor que prové de la humilitat, portareu la llum allà on regna la foscor, la ceguesa. Portareu el meu Fill, que és la llum del món. Jo estic sempre amb els vostres pastors i prego perquè sempre siguin per a vosaltres exemple d’humilitat. Us en dono gràcies!” (2 de juliol del 2014).

“Només la humilitat us pot sanar”

Si la foscor regna en les nostres ànimes, necessitem ser curats. Si els nostres cors estan cegats, necessitem ser curats. Els cors cecs no poden veure el que realment succeeix en les seves vides. No poden percebre les gràcies que els són ofertes. No entenen el que dóna la pau, el goig, l’esperança i fins i tot la vida. Els cors cecs tan sols senten la seva veu, aquesta veu trista i afligida que només pensa en ella mateixa. Les ànimes enfosquides estan condemnades a estar tristes i en pecat perquè no veuen alternativa. Tan sols hi ha més del mateix, dia rere dia. La ceguesa i la foscor són els efectes de l’orgull. L’orgull força al cor a mirar només cap a dins, on no hi ha llum, doncs l’orgull no deixa pas a Déu. En canvi ells volen ser com Déu.

“Només la humiliat us pot sanar”

Si tenim foscor en les nostres ànimes, ens hem d’alarmar. La ceguesa i la foscor són signes de que hem posat Déu en segon lloc en les nostres vides, i que ens hem posat a nosaltres en primer lloc. Això és orgull. Ens hem oblidat que Déu ens va crear i que regeix tot l’univers. Hem cregut falsament que hem de ser Déu i controlar-ho tot. I hem tret al Salvador del nostre cor per mirar només dins nostre, en el nostre món petit i fosc.

“Només la humiliat us pot sanar”

Però, si aquest és el cas, hi ha una sortida. La Nostra Senyora ens ensenya el camí mitjançant els seu missatges, en els que ens dóna la seva abraçada maternal, per tal que puguem seguir el seu Fill.

“Estimats fills, Jo, Mare de tots els aquí reunits i Mare de tot el món, us beneeixo i us dono la meva benedicció maternal, i us demano que seguiu pel camí de la humilitat. Aquest camí porta a conèixer l’amor del meu Fill. El meu Fill és totpoderós, Ell està en tot.” La Mare de Déu vol portar-nos al seu Fill, que és la Llum del món i portarà la llum a les nostres petites llars, als nostres cors trencats, a les nostres ànimes enfosquides. La Nostra Mare vol portar-nos a la veritat de Jesús, totpoderós, que està en tot, i Jesús és el Senyor. Aquest es l’antídot de l’orgull. Aquesta és la Llum que apaga la foscor. Aquest és el camí del goig!

“Només la humiliat us pot sanar”

L’únic que tenim al nostre abast és triar. Hem de reconèixer Jesús com el Nostre Senyor, reconèixer que NO som Déu, i que pequem si ens posem en el seu lloc. Només si reconeixem i som conscients que som criatures, amb un Creador bo i amorós, estarem caminant cap a la llibertat i la pau. Que sempre triem seguir a Maria i el seu Fill, i adorem-lo. Ell és el nostre Déu!

En Jesús, Maria i Josep!

Cathy Nolan

Font : https://www.marytv.tv/daily-refelction-s/1322-07-07-14-humility