13/09/2012 – Roma rebrà un informe positiu de Medjugorje

El cardenal Camillo Ruini encapçala la comissió de Medjugorje

Qualsevol informe negatiu de la Comissió Vaticana sobre Medjugorje està completament fora de discussió, diu una font ben informada al Medjugorje Today. L’informe, que s’està acabant, reflectirà que els experts han estat treballant amb un material totalment positiu.

Medjugorje rebrà l’aprovació d’experts de la Comissió Vaticana que han investigat els esdeveniments a la vila a l’oest d’Hercegovina des de març de 2010, explica una font propera al Medjugorje Today.

La Comissió encapçalada pel cardenal Camillo Ruini no ha trobat res negatiu. Ans el contrari, els experts només han trobat coses bones per a investigar, d’acord amb la informació del Medjugorje Today.

 

Malgrat que el cardenal Ruini (esquerra) ha estat al capdavant de la investigació dels esdeveniments a Medjugorje, no tindrà la darrera paraula, però sí que haurà de presentar l’informe a la Comissió de Benet XVI.

El Medjugorje Today sap a més, que la Comissió es troba en la darrera fase de preparació del seu informe per a la Congregació per a la Doctrina de la Fe que acte seguit informarà al Sant Pare Benet XVI, “si és que l’informe no ha estat enviat encara”.

Aquesta part informativa del Medjugorje Today contradiu un informe que apareixia en unes notícies de Bòsnia de principi de mes, que exposaven que la investigació segurament no acabaria aquest any, sinó que seguiria el 2013.

Malgrat que l’informe de la Comissió serà completament positiu, com indica naturalment el Medjugorje Today, molt pocs esperen que el Vaticà reconegui l’autenticitat de les aparicions en un temps en el que els vidents afirmen que segueixen amb les aparicions.

A part d’examinar i entrevistar els vidents sobre les seves experiències, la Comissió Vaticana ha examinat una gran quantitat d’altres matèries com la vida general de fe a Medjugorje. I encara que les aparicions no siguin oficialment reconegudes i la qüestió de l’autenticitat segueixi pendent, el Sant Pare té altres mitjans de la Comissió amb els que pot mostrar-s’hi favorable.

La creació d’una diòcesi separada per a Medjugorje ha estat recentment mencionada, i atorgar la condició de santuari a Medjugorje també ha estat mencionat com a una opció.

Font:www.medjugorjetoday.tv