13/03/2013 – El nou Sant Pare, content de sentir parlar de Medjugorje

El Sant Pare Francesc, com a Cardenal Bergoglio estigué “molt content” de sentir que un altre arquebisbe argentí aniria a Medjugorje.

El Cardenal Jorge Mario Bergoglio de Buenos Aires és el nou Sant Pare i pren el nom de Francesc. Fa set anys el seu company en l’episcopat, l’arquebisbe argentí Emilio Ognenovich visità Medjugorje i digué al web de Medjugorje que el Cardenal Bergoglio estava “molt content” de sentir que hi anava en pelegrinatge.

Medjugorje ha estat una causa d’alegria pel nou Sant Pare Francesc, segons digué un company en l’episcopat argentí durant la seva visita el maig de 2006.

Monsenyor Emilio Ognenovich, arquebisbe retirat de Mecedes-Luján (Argentina), visità Medjugorje del 25 al 31 de maig de 2006 i comentà al web oficial de la parròquia:

“Compartiré la meva pròpia convicció personal amb els bisbes de la Conferència Episcopal Argentina i també amb el nostre cardenal, Monsenyor Bergoglio, qui va estar molt content quan li vaig dir que aniria a Medjugorje”.

Del seu predecessor Benet XVI, el nou Sant Pare rebrà els resultats dels experts de la Comissió Vaticana que han estat investigant Medjugorje des de març de 2010 per a prendre’n una decisió final.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org