12/09/2012 – Mirjana extenuada en sentir els secrets

La Mirjana durant l’aparició

Part de la conversa que la vident de Medjugorje Mirjana Dragicevic-Soldo ha tingut a l’aparició del 2 de setembre es refereix als esdeveniments del futur. La Mirjana ho ha dit a la multitud de 25.000 persones en finalitzar l’aparició. Ha estat una llarga i forta aparició i la vident ha marxat a casa extenuada.

Possiblement més d’un dels deu secrets profètics van ser al focus de l’aparició que tingué la vident Mirjana Dragicevic-Soldo diumenge a la Creu Blava de Medjugorje.

“La Senyora ha parlat d’algunes coses que encara no poden ser compartides amb vosaltres”, digué la Mirjana segons el diari croat Vecernji List.

Amb una durada d’una mica més de 9 minuts, aquesta aparició ha estat una de les més llargues de la vident Mirjana. La vident primer semblà preocupada, després alegre i acabà l’aparició amb llàgrimes als ulls. El mitjà Vecernji List afegeix que l’aparença de la Mirjana quan va marxar era d’extenuació.

Incapaç de revelar el nucli central de la conversa, la Mirjana mostrà aquest missatge de la Mare de Déu:

“Estimats fills, mentre els meus ulls us miren, la meva ànima busca ànimes amb les quals desitja ser una sola cosa, ànimes que hagin comprès la importància de la pregària per aquells fills meus que no han conegut l’Amor del Pare Celestial. Us crido perquè tinc necessitat de vosaltres. Accepteu la missió i no tingueu por: us faré forts. Us ompliré de les meves gràcies. Amb el meu amor us protegiré de l’esperit del mal. Estaré amb vosaltres. Amb la meva presència us consolaré en els moments difícils. Us agraeixo pels vostres cors oberts. Pregueu pels sacerdots! Pregueu perquè la unió entre el Meu Fill i ells sigui la més forta possible, perquè siguin una sola cosa. Us en dono les gràcies!”

Font: www.medjugorjetoday.tv