12/06/2017 – La pregària en temps crucials – Del Missatge del 2 de juny de 2017

“Estimats fills, com en els altres llocs on he vingut, també aquí us convido a la pregària. Pregueu per aquells que no coneixen el meu Fill, per aquells que no han conegut l’amor de Déu; contra el pecat; pels consagrats, per aquells que el meu Fill ha cridat a tenir amor i esperit de fortalesa per vosaltres i per l’Església. Pregueu el meu Fill! L’amor que experimentareu per la seva proximitat us donarà força i us disposarà per a les obres d’amor que fareu en el seu Nom. Fills meus, estigueu preparats: aquest temps és un moment crucial! Per això us convido novament a la fe i a l’esperança. Us mostro el camí a seguir: el de les paraules de l’Evangeli. Apòstols del meu amor, el món té molta necessitat de les vostres mans alçades cap al Cel, cap al meu Fill i cap al Pare Celestial. Cal molta humilitat i puresa de cor. Confieu en el meu Fill i sapigueu que sempre podeu ser millors. El meu Cor matern desitja que vosaltres, apòstols del meu amor, sigueu petites llums del món que il·luminen allà on les tenebres volen regnar, i que amb la vostra pregària i el vostre amor mostreu el camí correcte i salveu les ànimes. Jo estic amb vosaltres. Moltes gràcies!” (Missatge del 2 de juny de 2017).

La pregària és l’actitud constant de Maria Santíssima. La seva vida consisteix en estar en unió continua amb Déu, en la cerca de la seva voluntat Divina. El Fiat únic i constant de la Reina de la Pau és la causa de la seva alegria i l’impuls de les seves accions i intencions, perquè havent estat preservada de les carències, buits i confusions que deixa el pecat, és inundada de la presència de Déu que la porta a viure de l’abundància de gràcia que flueix de l’amor Redemptor de Crist. Aquesta comunicació de gràcies meravellosa que rep de l’Esperit Sant és la que ens fa propera la presència del Cor Immaculat a les nostres ànimes i a tota la nostra vida.

Elevats al cel, els Cors dels apòstols de l’amor de Maria es van transformant en un oasis de l’acció Divina en mig d’un món àrid i estèril pel pecat i la indiferència.

Essent testimonis del poder de la virtut de la humilitat i la puresa del cor que Déu ha mirat en la “humiliació de la seva serventa” (Lc. 1, 41), podem reconèixer, en els moments més foscos, l’eficàcia de la pregària d’un cor que pertany a Maria, tal com també li pertany el Cor del Seu Fill Jesús: “Pregueu el meu Fill i l’amor que experimentareu per la seva proximitat us donarà força i us disposarà per a les obres d’amor que fareu en el seu Nom.”

“Apòstols del meu amor, el món té molta necessitat de les vostres mans alçades cap al Cel”. Amb l’actitud interior i corporal de súplica, confiança i entrega, ens presentem davant de Déu i davant dels germans com a criatures fràgils però en abandó total a la misericòrdia del Senyor. Llavors som transformats en “petites llums del món que il·luminen allà on les tenebres volen regnar.”

Amb el nostre exemple de pietat, recolliment i humilitat, podem mostrar el camí correcte i salvar ànimes.

Reconeixem amb alegria i generositat la crida de la nostra Mare per adherir-nos a la construcció del Regne del Cor del seu Fill. Ens trobem en temps decisius i hem d’estar preparats. Ens hem d’enfortir en la Fe i l’Esperança. El camí és el de les paraules de l’Evangeli, que han d’alimentar la nostra pregària tot nodrint-la dels sentiments de Jesús, fent-nos nostres els anhels del Cor de Crist i de la Reina de la Pau.

Font: www.centromedjugorje.org