12/01/2017 – La vida de la Parròquia de Medjugorje en el període hivernal

Un cop acabat aquest període tan atrafegat de Nadal i Any nou, Medjugorje s’endinsa en un temps de pregària més recollit i silenciós per als feligresos, franciscans, escola de les germanes franciscanes i tots els qui hi treballen. En aquest període hivernal només queden alguns peregrins que busquen una trobada personal amb Jesús i Maria, recollits en pregària a les muntanyes, a l’església i a la capella de l’Adoració.

La vida sacramental i pastoral de la parròquia transcorre amb normalitat: el programa vespertí de pregària és l’habitual i els feligresos tenen l’oportunitat de confessar-se abans. La pregària a la Muntanya de la Creu segueix essent els divendres i l’Adoració nocturna el 25 de cada mes.

L’oficina parroquial de Medjugorje va enviar aquest missatge a la parròquia: “Estimats feligresos: Ja que entrem en un període més tranquil i amb menys obligacions, ens agradaria convidar-vos a participar en el programa vespertí de pregària. Unim-nos en el res del Sant Rosari i la Santa Missa per donar gràcies a Déu per tots els dons rebuts per intercessió de la Reina de la Pau.”

 Font: Fundació Centre Medjugorje