11/03/2013 – La Vicka exhorta els oriünds a ser responsables

Vicka Ivankovic-Mijatovic. Foto: Daniel Miot, Guardacom.me

Quan la Mare de Déu ja no estigui més amb nosaltres, nosaltres, els de Medjugorje, ens preguntarem on hem estat tot aquest temps, prediu la vident Vicka Ivankovic-Mijatovic. Els parroquians hem rebut un gran regal, però no en som conscients i els pelegrins necessiten que en siguem, afegeix la vident.

Els oriünds de Medjugorje no han copsat el seu rol i la seva importància respecte les aparicions de la Mare de Déu a la seva parròquia i la seva auto-anàlisi serà necessària quan aquestes acabin, diu la vident.

“És cert que els parroquians hem rebut una gran gràcia, un gran regal, i no en som conscients. Hem de ser un exemple de com rebem aquesta gràcia per tal que, a través nostre, els pelegrins la puguin reconèixer.

“La parròquia ha de ser un exemple pels altres. Els parroquians han de ser instruments. A través nostre, cal que els pelegrins reconeguin la imatge i l’amor de la Mare de Déu i siguin capaços d’estendre’l allà on vagin”, diu la Vicka.

Quan la Mare de Déu ja no estigui més amb nosaltres, cal que ens preguntem on hem estat tot aquest temps”, comenta la Vicka al portal de notícies Medjugorje Info.

“La parròquia ha de ser un exemple pels altres. Hauríem d’estar contents per cada pelegrí que ve a Medjugorje i encara més contents quan els pelegrins tornen amb tot el seu cor i ànima. No només per la presència de la Mare de Déu aquí, sinó també per nosaltres, com a hostes dels pelegrins, per tal que a través nostre puguin reconèixer la imatge i l’amor de la Mare de Déu i siguin capaços d’estendre’l allà on vagin”.

“No es pot dir que no hem respost però segurament no tant com la Mare de Déu ens demana. Ella ens diu que si sabéssim com ens estima, ploraríem de joia, però encara som molt lluny d’aquesta joia”, diu la Vicka.

“Els parroquians hem de ser instruments per a aquells que vénen a la nostra parròquia. Cal que fem un esforç per respondre amb el cor al missatge que la Nostra Mare ens donà i cal que sentim aquesta responsabilitat. Si ho intentem, tot serà més senzill”.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org