11/02/2013 – La Vicka conserva codificada la història de la vida de Maria

Encara no madur per a ser publicat: Del 7 de gener de 1983 fins el 10 d’abril de 1985, la Mare de Déu mostrà la seva vida amb detall a la vident Vicka Ivankovic-Mijatovic. Ella ha conservat la narració en una escriptura que la protegeix de ser llegida massa aviat. Foto: Marco Piagentini.

Les notes de la vident de Medjugorje Vicka Ivankovic-Mijatovic sobre la vida de Maria estan escrites de tal manera que queden protegides de ser llegides abans que Maria en doni el permís, segons apunta un nou llibre d’un autor de renom. El procediment s’assembla a l’utilitzat per revelar secrets d’altres vidents.

Ja als inicis dels anys vuitanta, els vidents de Medjugorje afirmaren que la Mare de Déu havia compartit la seva història amb cadascun d’ells, donant a cada vident detalls de la seva vida. És ben clar que la vident Vicka Ivankovic en rebé una part més llarga i detallada que la resta de vidents.

La Mare de Déu exhortà la Vicka a recordar-ho bé i a escriure-ho ja que vindria el moment en el qual li donaria permís per compartir-ho amb el món. La Vicka té tres llibretes d’anotacions.

Wayne Weible

El que no s’ha sabut fins ara és que les llibretes de la Vicka han estat escrites amb una escriptura que les protegeix de ser llegides fins que el moment sigui prou madur per tal que la Vicka en comparteixi la història amb el món. Aquesta informació fou revelada al nou llibre del reconegut autor de Medjugorje, Wayne Weible, “Medjugorje, la darrera Aparició”:

“Segons una font, un sacerdot ha estat escollit per veure la seva publicació. Les llibretes estan escrites amb una escriptura especial que la Vicka confirmà: “Quan arribi el moment per veure-les i entendre-les, ho podrem fer”, escriu en Wayne Weibles.

Mirjana Dragicevic-Soldo. Foto: Daniel Miot, guardacon.me

Tant la participació d’un sacerdot com l’existència d’una codificació fan que el procediment per a la publicació de la Vicka s’assembli al procediment de la seva companya vident Mirjana Dragicevic-Soldo per a la revelació dels 10 secrets profètics que diu que li ha confiat la Mare de Déu. Durant tots aquests anys, la Mirjana ha mantingut que les seves profecies estan escrites en un pergamí, que de moment, només ella és capaç de desxifrar.

La Mirjana ha confirmat de nou que el Pare Franciscà Petar Ljubicic també podrà llegir els secrets, encara que només un cada cop, tres dies abans que cadascun dels esdeveniments profètics tinguin lloc. Aleshores, confirma la Mirjana, el Pare Petar revelarà cada secret en particular al món.

 

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org