10/10/2016 – Calendari 2017

Estimats amics,

El mes de juny passat, l’Associació Amor de Déu va convocar un concurs fotogràfic tot convidant a enviar fotografies relacionades amb Medjugorje. Es va donar un termini per presentar-les fins el 31 d’agost. El jurat, integrat per persones del món de la imatge, peregrins amants de Medjugorje i membres de l’Associació Amor de Déu van seleccionar les 12 fotografies més boniques per editar el calendari de paret de mida DIN A3 en color.

Tal como es detallava a les bases del concurs publicades al web de l’Associació Amor de Déu https://www.virgendemedjugorje.org, https://www.marededeudemedjugorje-org i a la Fundació Centro Medjugorje www.centromedjugorje.org es va escollir la millor fotografia de totes les seleccionades. L’autor d’aquesta fotografia tindrà, com a premi, una peregrinació gratuïta a Medjugorje a escollir entre totes les que organitza l’Associació Cultural Amor de Déu.

La fotografia guanyadora del primer premi ha estat: “Feu el que Ell us digui” de José Falcón, de Madrid – Espanya, que il·lustra el mes de juny.

Els autors de les altres onze fotografies escollides per il·lustrar el calendari rebran un premi simbòlic. L’Associació contactarà aviat amb tots els participants premiats.

Calendario 2016 ESPANA IBEROAMERICA 300_01

El propòsit de l’Associació Cultural Amor de Déu ha estat el d’editar un calendari que ajudi a l’evangelització. Aquest calendari pretén ajudar a viure els missatges de Maria i per això incorpora els aspectes més rellevants de l’espiritualitat de Medjugorje. S’hi destaca el calendari litúrgic, que ens ajudarà a meditar la Paraula de Déu a través de la Litúrgia de les Hores. Diferents icones ens recorden la invitació de la Mare de Déu a dejunar a pa i aigua cada dimecres i cada divendres, per les seves intencions. Es destaca també el dia 2 de cada mes, dia en el que la Mare de Déu s’apareix a la Mirjana, dedicat especialment a tots aquells que no han experimentat l’amor de Déu. També s’hi recorda el dia 25 de cada més, dia de l’aparició a la Marija, en el que la Mare de Déu dóna un missatge destinat a tota la humanitat. A més s’hi reflecteixen les aparicions anuals a la Mirjana, l’Ivanka i el Jakov, els dies 18 de març, 25 de juny i 25 de desembre respectivament. Es fa menció especial a les novenes de la Divina Misericòrdia, la de l’Esperit Sant, la de Nadal i la de la Reina de la Pau.

En aquesta edició hi haurà una única versió per a tots els països hispanoparlants i que incorpora els dies que commemoren les santes patrones d’Amèrica i d’Espanya.

El calendari imprès en color i qualitat optima costa 10€, despeses d’enviament incloses.

Podeu fer les vostres comandes enviant un correu a:  calendario@amordedeu.org

És imprescindible donar la vostra adreça postal complerta i exacta: nom i cognoms, carrer, número, pis, codi postal, ciutat i un telèfon de contacte.

Per fer el pagament dels calendaris  premeu aquí