10/5/2019 – Portava armes que maten i a Medjugorje es va enamorar de l’arma de la Mare de Déu: el Rosari

És una elecció intensa, però plena de felicitat per a qui va deixar una feina segura i un sou estable, a més de renunciar a l’uniforme que estima. Ara és l’hora de fer-ne servir un de nou, prendre una arma nova, el rosari, i salvar ànimes per a Déu.
La història de conversió de la Ilenia Siciliani, la seva experiència de Déu a través de la Mare de Déu Santíssima, està feta d’aquells petits miracles quotidians que provoquen un rebombori en algunes ànimes, fins i tot encara que s’hagin desenvolupat durant anys en ambients seculars i aliens a Déu.
Així ho explica el diari italià La Sicilia en la seva crònica, assenyalant que la Ilenia als seus 26 anys, amant de l’atletisme i de les motos, “després d’un viatge a Medjugorje va deixar el Cos de Carabiners (a Itàlia), es va fer monja i va ingressar a la comunitat de la vida religiosa Missioneres de la Divina Revelació”.
Nascuda a Frusinate (Lazio, Itàlia), aquesta atleta de maratons treballava de policia a Caltanissetta (Sicília) i es passava les vacances recorrent el territori en moto. En un dels seus viatges, en els que va visitar les esglésies més boniques de Sicília, va sentir alguns peregrins parlar de Medjugorje, el poble de Bòsnia i Hercegovina on s’apareix la Mare de Déu des de 1981…
Va quedar fascinada amb la història d’aquell lloc i se n’hi va anar l’agost de 2018. Como tants d’altres que han peregrinat a Medjugorje, allà la Ilenia va rebre la crida de Déu a través de la Mare de Déu. Va passar a l’hora del rosari del vespre.
Allà mateix es va posar en contacte amb les monges missioneres de la Divina Revelació, ordre fundada per la Mare Prisca, nascuda a Sicília, Itàlia, i després d’un intens apostolat amb elles va decidir deixar el cos policial per emprendre un camí vocacional que durarà entre dos i tres anys abans de consagrar-se finalment a Déu.