10/07/2022 -Trobada d’oració a Santa Maria de Gràcia (Barcelona)

Estimats amics de Medjugorje:

El diumenge 10 de juliol, l’església de Santa Maria de Gràcia de Barcelona obrirà novament les portes a la Trobada de Pregària de Maria Reina de la Pau.

Us animem a TOTS ELS AMICS DE MEDJUGORJE a participar en aquesta jornada festiva d’agraïment, d’esperances renovades i de retrobament de peregrins, guies, sacerdots, liders de Centres de Pau i membres de grups de pregària. També de tots aquells que hagin sentit al seu cor la crida de la Mare de Déu a viure la seva espiritualitat.

Per tot això, convoquem a tots els grups de pregària a unir-se en pregària, un diumenge al mes, a les 17:20h. Ens trobarem, units en comunió de pregària, tots els qui som seguidors de la Gospa, per viure amb un únic cor l’espiritualitat de Medjugorje.

PROGRAMA:

17.20h -18.00h: Rosari amb Exposició del Santíssim.

18.00h -19.00h: Adoració dirigida pel Mn. Pere Montagut.

19.00h -19.45h: Santa Missa presidida pel Mn. Pere Montagut.

Us esperem a la trobada de pregària el diumenge dia 10 de juliol a les 17:20h a la  parròquia de Santa Maria de Gràcia! (C/ Gràcia, 3-5 Barcelona)

AVISOS

És obligatori l’us de mascareta i mantenir la distància de seguretat. Disculpeu les molèsties.

La parròquia ens demana que complim amb les disposicions que mana el bisbat en relació a la situació excepcional del COVID-19: aforament i comunió a la mà.

La sagristia només està a disposició dels sacerdots.