09/01/2013 – Marija: el missatge és una nova crida i un nou moment

Marija Pavlovic-Lunetti el 20 de maig. Foto: Daniel Miot, guardacon.me

Remarcable, però no preocupant, és el fet que el missatge de Nadal fos donat per l’Infant Jesús enlloc de la Mare de Déu, diu la vident Marija Pavlovic-Lunetti. Ella titlla el missatge com a “un nou moment per Medjugorje i els missatges”. Diu que és una “nova crida” i mostra que “Déu treballa d’una nova forma”.

La sorpresa del dia de Nadal a Medjugorje amb l’Infant Jesús donant el missatge enlloc de la Mare de Déu, que el tenia a la seva falda, representa “un nou moment per a Medjugorje i els missatges”, diu la vident Marija Pavlovic-Lunetti al diari croat Vecernji List.

“Va ser remarcable, però no preocupant. Jesús digué: “Jo sóc la vostra pau, viviu els Meus Manaments”. Déu ens dóna pau, ens dóna aquesta oportunitat si ens obrim a Ell. És una nova crida, Déu treballa d’una nova manera”, diu la Marija.

L’Infant Jesús dret a la falda de la Seva Mare, abans que parli, explica la Marija al diari Slobodna Dalmacija

“Estava tan emocionada, que no vaig poder dormir en tota la nit. Constantment sento el missatge dins meu, fins i tot ara”, comenta al diari croat Slobodna Dalmacija.

Confirmant que l’Infant Jesús estava dret a la falda de la Mare de Déu abans de parlar, la Marija explica a un diari d’Split que no és conscient del perquè succeí.

“No ho sé, només ho puc intuir”, comenta.

 

 

 

La Marija diu al diari Vecernji List que rebé trucades d’arreu del món després del sorprenent missatge, que ella veu com a positiu i no pas com a alarmant de cap manera.

L’edició impresa de Vecernji List (27 de desembre) conté més respostes de la Marija que emfatitza que no veu en el missatge res de preocupant o que doni a entendre que existeix un canvi dramàtic en el fenomen de Medjugorje:

“Molta gent d’arreu del món em trucà i estaven molt emocionats. Déu va més enllà amb nosaltres i ho fa de forma brillant. Penso que és quelcom bo i que representa un nou moment per a Medjugorje. No us heu de preocupar”, diu ella.

“Volem dir gràcies per aquest missatge donat d’una forma especial i intentarem pregar més i millor. Aquesta és la resposta del nostre cor i de la nostra ànima. Nosaltres diem: “Estem a punt i estem aquí”.

 

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org