09/01/2013 – L’Ivan exhorta els irlandesos a lluitar contra l’avortament

L’Ivan Dragicevic el setembre de 2012. Foto: Daniel Miot, guardacon.me

El nombre d’avortaments arreu del món fa plorar la Mare de Déu, digué el vident Ivan Dragicevic davant d’entre 1000 i 2000 persones a Dublín el 7 de gener. La visita de l’Ivan arriba en un moment en el qual l’avortament és dalt de tot de l’agenda a Irlanda i els assistents digueren que la visita del vident era ben oportuna.

El vident de Medjugorje Ivan Dragicevic comentà l’experiència amb la Mare de Déu en l’actual debat sobre l’avortament a Irlanda, mencionant la profunda tristesa que l’avortament causa a Maria i citant un dels seus missatges anteriors.

 

L’església de Sant Salvador a Dublín, Irlanda

Tota l’església de Sant Salvador plena de gom a gom va escoltar, un mitjà parlava de 1000 persones, un altre entorn a les 2000 i un tercer en comptava més de 2000. Apart de la gent asseguda, també hi havia gent dreta al voltant de la capella. Una gran multitud s’hi havia congregat una hora i mitja abans de que l’esdeveniment comencés.

“En el seu testimoni, l’Ivan reforçà la dignitat de tota vida humana des del moment de la concepció fins a la seva mort natural. Comentà que el nombre tan gran d’avortaments que es produeixen al món fa plorar la Mare de Déu i que Ella ens exhorta a respectar la vida des del moment de la concepció fins a la mort natural”, segons informa l’assistent Donna McAtee al Medjugorje Today.

 

“Justament ara que Irlanda està en ple debat sobre l’avortament, el missatge de la Mare de Déu ha arribat en el millor moment”, comenta l’assistent Teuta Hasani.

L’aparició a l’Ivan durà 9 minuts; va ser un dels més llargs que ell ha rebut. Després, l’Ivan donà als assistents a Dublín el missatge rebut de la Mare de Déu:

“Estimats fills, avui la vostra Mare està molt contenta amb vosaltres. Avui us exhorto a pregar. Estimats fills, no us canseu de pregar, cal que sapigueu que sempre estic a prop vostre, que estic amb vosaltres i que intercedeixo per vosaltres davant el Meu Fill. Per tant, pregueu amb mi, pels plans que vull acomplir en aquest món. Gràcies, estimats fills, per haver respost a la meva crida”.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org