08/03/213 – Maria demana als argentins que es despertin

5.500 persones presenciaren la visita del vident Ivan Dragicevic a un estadi de Buenos Aires per a donar el seu testimoni i rebre una aparició pública el 4 de març. Al seu missatge, la Mare de Déu demanà als assistents de no preocupar-se tant pel món i més per les seves ànimes, convertint-se i dient sí a Déu.

El vident de Medjugorje Ivan Dragicevic omplí de gom a gom l’Estadi de les Malvinas de Buenos Aires, Argentina, amb 5.500 persones, dilluns. Els assistents estigueren en absolut silenci mentre durà l’aparició a l’Ivan, informa el web Pueblo de Maria.

Després de l’aparició, l’Ivan donà els detalls del missatge als assistents a Buenos Aires:

“Estimats fills, avui us convido a obrir-vos a la pregària. Fillets, viviu en un temps en el qual Déu està donant moltes gràcies i no sabeu com aprofitar-les. Esteu preocupats per tot excepte per la vostra ànima i la vostra vida espiritual. Aixequeu-vos d’aquest món cansat, de la vostra ànima adormida i digueu sí a Déu amb força. Decidiu-vos per la santedat i la conversió. Estimats fills, estic amb vosaltres i us crido a la perfecció i santedat de la vostra ànima i de tot el que feu. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org