08/01/2013 – Maria reforça el missatge de Nadal

La gent reunida al cim del Turó de les Aparicions abans de l’aparició a l’Ivan a les 10 de la nit el dia 28 de desembre. Foto: Marco Piagentini

 

“Durant tot aquest temps amb vosaltres, el meu dit ha assenyalat l’Infant ja que vull dirigir-vos vers Jesús”, diu la Mare de Déu al vident Ivan Dragicevic després de la sorpresa de l’Infant Jesús parlant el dia de Nadal. Uns quants centenars assistiren a l’aparició vespertina a l’Ivan, al turó del Podbrdo.

Encara ben viva la sorpresa del dia de Nadal, quan el Nen Jesús donà un missatge, la Mare de Déu mencionà l’Infant i reforçà el tema dels dos missatges de Nadal quan s’aparegué al vident de Medjugorje Ivan Dragicevic el vespre del dia 28 de desembre al cim del Turó de les Aparicions de Medjugorje.

Després, l’Ivan donà el següent missatge:

Vista de Medjugorje a la nit, des de camí que duu al Turó de les Aparicions, el vespre del 28 de desembre. Foto: Marco Piagentini

“Estimats fills, també avui desitjo cridar-vos a estar contents, altra vegada us crido a estar joiosos! També us crido a ser responsables. Estimats fills, accepteu els meus missatges i amb responsabilitat i viviu-los, ja que vivint-los desitjo conduir-vos al Meu Fill. Tots aquests anys que he estat amb vosaltres el meu dit ha assenyalat directament el Meu Fill, Jesús. Desitjo conduir-vos cap a Ell. Per tant, en aquests dies que vindran, feu-vos aquesta pregunta –i jo també us la faig: “Què podria fer per tal que el meu cor fos més a prop de Jesús? Que aquesta qüestió us dirigeixi. Digueu-vos: Què hauria de deixar enrere? Què hauria de refusar per tal que el meu cor estigués més a prop de Jesús? Pregueu fills estimats i Jo pregaré per tots vosaltres per tal que la resposta als vostres cors sigui “Sí, desitjo estar a prop de Jesús”. Gràcies fills estimats per haver respost avui també a la Meva crida”.

L’aparició a l’Ivan, que durà uns 10 minuts, només fou seguida per uns centenars de persones. Durant els dies de Nadal, Medjugorje ha estat pràcticament buit de pelegrins, i divendres molts dels assistents a l’aparició arribaren tan sols mitja hora abans que comencés, sense cap problema.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org