08/11/2019 – El P. Llamas vindrà des d’Amèrica per predicar un Recés Espiritual a Tiana (Barcelona), del 8 al 10 de novembre.

La Fundació Centro Medjugorje, amb la col·laboració de l’Associació Amor de Déu, organitzarà un Recés Espiritual de cap de setmana, del8 al 10 de novembre, dirigit per el P. Inocencio Llamas, assessor espiritual de la Fundació, vingut expressament des d’Amèrica per predicar i dirigir aquest Recés.
El P. Inocencio Llamas (https://centromedjugorje.org/colaborador/padre-inocencio-llamas/), està estretament vinculat a l’espiritualitat de Maria Reina de la Pau i a la Fundació Centro Medjugorje, de la qual n’és assessor espiritual, recorre el món sencer per parlar de Déu i de Maria. Els seus coneixements enormes i el seu carisma fan que el camí cap a Maria i amb Maria sigui il·lusionant, el millor projecte de les nostres vides!
El recés es farà a la Casa d’Espiritualitat Maria Immaculada, de les Gnes. Franciscanes de Tiana, Barcelona, https://casa-de-espiritualidad-maria-inmaculada.business.site/. Començarà a la tarda del divendres 8 de novembre i acabarà el diumenge després de dinar.
El preu per assistir a aquest recés és de 150€ PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE, inclòs allotjament i menjar.
Les reserves de plaçaes poden fer a través de l’adreça de correu electrònic centro@centromedjugorje.org. En el mail enviat hi haureu de fer constar: nom i cognoms, DNI, ciutat de procedència, adreça de correu electrònic i telèfon. Caldrà també adjuntar el justificant de pagament de 60€ per persona com a paga i senyal. La resta del cost del recés s’haurà d’abonar abans del dia 5 de novembre.
El compte corrent on cal fer la transferència és el següent: IBAN ES24 0081 0589 2100 0125 9426. A “Concepte” cal posar el nom complert i afegir-hi “Recés Tiana”.
Esperem trobar-nos ben aviat en aquest recés que serà un aliment per a l’ànima i un al·licient per seguir endavant com a col·laboradors de la Reina de la Pau.
Units en pregària,
Oriol Vives

Font:www.centromedjugorje.org