07/10/2014 – Aparició extraordinària de la Mare de Déu a l’Ivan el dia 12 de setembre de 2014 al Podbrdo

«Aquest vespre m’agradaria descriure el més important de la trobada amb la Mare de Déu. Avui la Mare de Déu també ha vingut contenta i feliç i ens ha saludat a tots amb la seva salutació materna: “Lloat sigui Jesús, estimats fills!”

Després ha estès les seves mans i ha pregat una bona estona sobre tots nosaltres. De manera especial, ha pregat pels malalts que avui són aquí. Després també ha pregat llargament pels sacerdots i per les vocacions a l’Església.

Després ens ha beneit amb la seva benedicció maternal i ha beneit tots els objectes religiosos que heu portat per a beneir. Us he encomanat a tots vosaltres, totes les vostres necessitats, les vostres intencions, les vostres famílies i particularment a tots els malalts i aquells que s’han encomanat particularment en la pregària.

Després la Mare de Déu ha pregant una llargament per la pau al món i durant aquesta pregària ha marxat, ha marxat en el signe lluminós de la llum i de la creu amb la seva salutació: “Aneu-vos-en en pau, estimats fills meus”.

Voldria destacat el fet que la major part de la trobada d’aquest vespre, la Mare de Déu la dedicat a pregar especialment pels sacerdots, les vocacions a l’Església i la pau al món. Això és el més important de la trobada d’aquesta nit. Gràcies.»