07/05/2014 – Motius per creure en Medjugorje

Medjugorje s’ha convertit en un esdeveniment d’església que l’Església no pot ignorar.

És impossible que el fenomen Medjugorje sigui obra d’un grup de nois. És impossible que estudis i anàlisis de tantes personalitats de l’Església i tantes investigacions científiques sobre els vidents de Medjugorje per part de metges, psicòlegs i sociòlegs, no hagin descobert l’engany, si és que n’hi havia.

És més fàcil i simple creure que a Medjugorje hi passen coses extraordinàries que difícilment es poden explicar amb paraules humanes i de les quals els vidents donen testimoni de forma tan convincent.

Els vidents han estat interrogats per científics de renom i per teòlegs locals i estrangers, per part d’experts, metges i psiquiatres. Tots han arribat a la conclusió que, en aquest cas, no hi ha ni autosuggestió, ni al·lucinacions ni il·lusions patològiques.

El que els experts han vist en aquests nois i allò què han escoltat d’ells, no han estat capaços d’explicar-ho des d’un punt de vista purament natural. El resultat de totes les investigacions portades a terme fins el moment sobre el fenomen Medjugorje demostra que aquest fenomen sobrepassa la ciència i està en un altre nivell. Els metges han dit que els nois gaudeixen d’una bona salut mental. A totes les investigacions i interrogatoris no hi ha afirmacions contradictòries i són persones moralment correctíssimes. Els missatges que transmeten a la Humanitat en nom de la Mare de Déu concorden amb la doctrina catòlica.

El testimoni que donen els vidents és un fet sobre el qual no hi ha paraules. El pots rebutjar o potser interpretar de forma suggestiva. Només ho poden interpretar aquells qui estan en la mateixa línia que els nois de Medjugorje o la major part dels qui viuen a Medjugorje.

Si el què succeeix a Medjugorje fos obra del diable o només una trampa, fa temps que s’hagués descobert i estaria marginat de la vida religiosa i social. A tota la història de la Humanitat, cap aparició ha estat estudiada de forma tan escrupolosa i científica com ho ha estat Medjugorje.

A més, cal considerar un altre element no trivial: A Lourdes fou una sola vident, a Fàtima 3 i a Medjugorje 6. És més fàcil de manipular, quan els vidents són pocs. Cap vident ha dit mai res que pugui ser interpretat com una manifestació heretge.

Al principi, pel que fa a la teologia, els vidents de Medjugorje eren més o menys persones poc instruïdes, si bé amb una fe profunda, com és habitual en els habitants de la zona. Els nombrosos missatges que durant aquests anys els vidents han rebut de la Mare de Déu i que pel Seu desig exprés han transmès als altres, són completament cristians i estan en la línia de la doctrina de l’Església.

Després de 30 anys no s’han trobat ombres o dubtes en aquestes aparicions. Només queda esperar que no quedi molt lluny el reconeixement oficial per part de l’Església.

Font: https://medjugorjetuttiigiorni.blogspot.it/2014/05/motivi-per-credere-in-