06/03/2012 – El Patrick i la Nancy ens visitaran el 22 de març de 2012

“El rosari ha salvat la meva família. Els meus fills han canviat, gràcies al rosari”. Patrick

Dijous 22 de març a Saragossa

Parròquia de San Braulios

c/ Corona de Aragón 37 – 50009 Saragossa

16.45 h. Sant Rosari

17.30 h. Adoració

18.00 h. Testimoni del Patrick i la Nancy

19.30 h. Santa Missa

20.00 h. Finalització de l’acte

El matrimoni format pel Patrick i la Nancy visitarà Espanya, convidat per la Fundació Centre Medjugorje, el proper mes de gener per tal d’oferir el seu testimoni de conversió i de vida, la seva evolució personal i la seva missió actual a Medjugorje.

El Patrick, un home de negocis i multimilionari en un altre temps, el qual estava acostumat a fruir d’una “bona vida” i a no ocupar-se pràcticament mai dels seus fills, va canviar d’un dia per l’altre la seva existència quan li va caure a les mans un llibret amb els missatges de la Mare de Déu de Medjugorje.

Des d’aleshores, amb la seva dona actual, la Nancy, va començar a posar en pràctica tot allò que la Mare de Déu proposava en els seus missatges, fins a transformar les seves vides i les de centenars de persones i de sacerdots.

S’ho varen vendre tot i van fixar la seva residencia a Medjugorje on, des de fa anys, ofereixen desinteressadament el seu testimoni i la seva experiència, i també el “castell” (en referència a la santa espanyola) l’habitatge que hi han fet construir com a refugi espiritual per als sacerdots.

Qualsevol canvi o novetat serà informat a través del web de

Font: www.centromedjugorje.org