05/10/2014 – El grup de pregària de Barcelona canvia de parròquia

 

 

Benvolguts amics,

La trobada de Grups de Pregària de la Reina de la Pau que se celebrava a la parròquia de Santa Maria de Jesús de Gràcia, a Barcelona, ha canviat d’ubicació. A partir del dia 5 d’octubre es farà a la parròquia de Santa Teresina de l’Infant Jesús, a la Via Augusta 68, de Barcelona.

Han estat molts anys de celebrar les trobades mensuals en aquesta parròquia, a més d’acollir les trobades amb el Pare Jozo, Sor Emmanuel, Sor Vicky, el Pare Danko i la vident Marija Pavlovic.

Els amics de Medjugorje sempre ens hem sentit molt acollits a santa María de Jesús de Gràcia, ja que la parròquia ens ha donat sempre tot tipus de facilitats. Només tenim paraules d’agraïment per l’acollida de l’antic rector i els seus sagristans, amb el seu servei al llarg de tots aquests anys. I també agraïment a tots els mossens que ens han assistit en aquestes trobades, grups de cants, etc.

Ara, per circumstàncies diverses, comença una nova etapa I ens traslladem a la parròquia de Santa Teresina de l’Infant Jesús. També agraïm l’acollida del seu rector, que ja ens ha fet sentir com a casa.

La ubicació de Santa Teresina de l’Infant Jesús és immillorable: és just al costat de l’estació de Gràcia dels Ferrocarrils de la Generalitat i moltes línies de bus paren a pocs metres de la parròquia. Així doncs desitgem que aquesta nova etapa sigui tan plena de benediccions com l’anterior.

Us hi esperem!

L’església serà oberta a partir de les 17:00 hores.

17:15 h Exposició del Santíssim i Sant Rosari
18:45 h Santa Missa
19:30 h Final de l’acte

Atentament,
Grups de la Reina de la Pau de Catalunya