05/07/2012 – Marija: Medjugorje encara està en la seva fase inicial

”Una clara majoria de peregrins que hi van per primera vegada, noves conversions o missatges nous de la Mare de Déu demostren que els esdeveniments de Medjugorje encara es troben en la seva fase inicial després de 31 anys”, diu la vident Marija Pavlovic-Lunetti. “El cor de María és prou gran per abraçar el món sencer”, afegeix Marija en una xerrada a Radio María.

“Després de 31 anys de les primeres aparicions, els esdeveniments de Medjugorje encara s’han de desenvolupar més enllà de la seva fase inicial”, va afirmar la vident Marija Pavlovic-Lunetti a Radio María el 25 de juny.

* Diria que Medjugorje encara es troba en la seva primera fase tot i els seus 31 anys?” va preguntar Fr. Livio Fanzaga, director de Radio María.

“Certament. Ho podem deduir per els seus missatges “frescos” i també pel fet que més del 80% dels peregrins que venen aquí ho fan per primera vegada. La gent continua venint de molt lluny i es converteix, es cura, alguns d’ells comencen a caminar el sender dels sants”, va respondre la Marija.

 * Molts sacerdots recuperen l’entusiasme.

“Certament. Encara em diuen “jo estaria acabat si no hagués estat per Medjugorje”. Viuen el goig de Déu i el transmeten.

El cor de María pot abraçar el món

La Marija conversava per telèfon des de Medjugorje i comentava l’ambient de goig que hi havia hagut en el 31è aniversari.

“Acabem de tornar de la missa. Al final, després del cant de la Salve, hi ha hagut un gran aplaudiment de gratitud a la Verge, amb goig als nostres cors per la seva presència durant 31 anys i per el do que Déu ens ha donat” va dir la vident.

* Se la veia contenta, aquesta nit?

“Alegre i amb un cor prou gran per abraçar a tot el món, no només a nosaltres”.

“Estem pregant i vivint l’alegria de 31 anys de les aparicions. Ahir al vespre vam fer vetlla de pregària en agraïment per tot el que Jesús ens dona”, va dir la Marija.

La muntanya ha perdut pedres

Molt amant a les anècdotes, la vident també va trobar temps per explicar-ne una el dia 25 de juny:

“Un sacerdot espanyol em va demanar un regal personal. Li vaig dir que d’acord i li vaig donar una pedra de la Muntanya de les Aparicions, una cosa de la Nostra Mare. Sembla que en donés mil; ara la muntanya té menys pedres. Han anat a parar per tot el món“, va dir la Marija.

*-Sí, sembla que la muntanya n’ha perdut unes quantes.

“La Nostra Mare va ser generosa quan va escollir una muntanya amb tantes pedres”.

Antonio Miraldi transcrit i traduït de l’italià

Font: www.medjugorjetoday.tv

Provigrax bottle