04/07/2012 – Buffon viatja a Bòsnia per peregrinar al santuari de Medjugorje

El capità i porter de la selecció italiana de futbol, Gianluigi Buffon, va arribar dimarts a Bòsnia per fer una peregrinació al santuari catòlic de Medjugorje, dos dies després de perdre la final de l’Eurocopa 2012 contra Espanya per 4-0.

“Buffon va arribar a l’aeroport de Mostar a les 10:30h en un avió privat”, va assenyalar a AFP un responsable de l’aeròdrom del sud de Bòsnia, prop de Medjugorje.

Segons diferents portals informatius de Bòsnia, Buffon es va dirigir immediatament cap a Medjugorje, poble famós per les “aparicions” de la Mare de Déu des de 1981.

Heroi en la tanda de penals que va donar la classificació a Itàlia a quarts de final contra Anglaterra (4-2 després d’acabar el partit 0-0), en Buffon fou reconegut a l’aeroport per turistes i d’altres peregrins italians que li donaren la benvinguda i li demanaren fotografies.

Segons algunes estimacions, gairebé un milió de persones de tot el món, entre elles molts italians, viatgen cada any a Medjugorje, on la Mare de Déu s’aparegué per primera vegada el 24 de juny de 1981 a un grup de sis vilatjans.

Aquest “miracle” no ha estat reconegut per el Vaticà que, tot i així, el març de 2010 va crear una comissió per investigar aquestes aparicions.

Font: https://es.eurosport.yahoo.com/