04/02/2018 – Per què hi ha tantes conversions? Molta gent torna a l’amor de Déu

Molts dels qui hem conegut l'”Escola de Maria”, hem tingut un procés de conversió a les nostres vides. Quan ens convertim, experimentem un canvi profund al nostre interior. Aquest canvi és tan gran que moltes vegades no trobem paraules per descriure’l.

El que sí és cert és que nosaltres l’experimentem perquè canvia la nostra vida, canvia el nostre cor, canvien els nostres hàbits. Els nostres familiars i amics ens miren i no entenen el què ens passa, i de fet, si ho pensem racionalment, és lògic que no ens entenguin. Per què és lògic? Simplement perquè som nosaltres els qui canviem, no ells. Fins que no experimentin el mateix que hem experimentat nosaltres, és molt difícil que ens puguin comprendre.

Aquest fenomen de les conversions passa molt sovint als nostres dies perquè vivim en un món que ha tret a Déu del centre i això ha fet que molta gent visqui d’esquena a Déu. Viure d’esquena a Déu produeix un gran buit, molta gent es centra en augmentar els comptes als seus bancs, a tenir cotxes millors, cases més boniques i més grans. Tots aquest bens aparents no produeixen la felicitat veritable al cor.

Intentem, dia rere dia, posar la mirada i el cor en Jesús; que Ell sigui el centre de les nostres vides. Demanem-li a la Mare de Déu que ens ajudi a estimar-lo cada dia més i a que siguem testimoni verdader del seu amor per poder encomanar amb el nostre testimoni a les persones que tenim al nostre voltant que encara no coneixen l’amor de Déu.

P. Marcelo Marciano

Font: www.centromedjugorje.org