03/01/2013 – Germana Emmanuel: centreu-vos en el missatge de Jesús

La germana Emmanuel Maillard

 

Hi han hagut molts comentaris des que l’Infant Jesús parlà el dia de Nadal. Malgrat tot, no són necessaris en la mesura que el missatge de l’Infant és molt clar, comenta la famosa germana francesa Emmanuel, qui porta ja 23 anys a Medjugorje. Simplement escoltem i visquem els Manaments, adverteix.

Abunden moltes interpretacions personals després de l’inesperat missatge de Medjugorje de Nadal quan l’Infant Jesús s’aixecà a la falda de la Mare de Déu dient: “Sóc la vostra pau. Visqueu els meus Manaments”. Malgrat tot, seria millor centrar-nos en el que Jesús diu, escriu la germana Emmanuel Maillard al newsletter de la seva organització Infants de Medjugorje.

L’infant Jesús s’aixecà a la falda de la Mare de Déu i donà el missatge a la vident Marija Pavlovic-Lunetti el 25 de desembre. La Mare de Déu va romandre en silenci durant tota l’aparició, digué la Marija després de l’esdeveniment que mai abans havia tingut lloc a Medjugorje.

“Després d’aquest esdeveniment especial del dia 25 de desembre, molta gent començà a extrapolar tot tipus d’interpretacions, fins i tot d’apocalíptiques. De fet ningú sap, ni tan sols els vidents, si el final de les aparicions és proper. Evidentment, cada 24 hores, hi som més a prop”, escriu la germana Emmanuel.

“No estiguem distrets per interpretacions poc segures; anem directe a les paraules de Jesús, ja que la Seva crida és curta, simple i ben clara! Entenc que el meu rol és dir a la gent: “Simplement feu-ho”, afegeix.

Malgrat la seva prudència, la germana Emmanuel sap que el fet de que Jesús parlés és molt significant.

 

 

 

 

“Heu sentit mai parlar un nen acabat de néixer? Fins i tot a Medjugorje això és increïble! No havia passat mai en 31 anys d’aparicions. Això és seriós! Ara ens podem preguntar: “Per què tot això?” No ho sé. Però quelcom que hauríem de saber tots és que si Déu, com a infant, havia de parlar tan clar, és perquè el món sencer necessita sentir-lo”, escriu ella.

La Marija Pavlovic-Lunetti, exultant per la seva experiència de Nadal, amb prou feines pogué parlar als traductors. Foto: Daniel Miot, guardacon.me

“El món no tindrà pau fins que posem Jesús en primer lloc. I per tal de tenir aquesta pau preciosa per la qual sospirem tan desesperadament, necessitem tornar a viure els Manaments de Déu. Així de simple!”, afegeix la germana Emmanuel.

Com a traductora al francès del missatge mensual, la germana Emmanuel és una de les primeres persones amb qui parla la vident Marija Pavlovic-Lunetti després de rebre el missatge. El dia de Nadal, la Marija pràcticament no podia fer front a aquesta tasca, segons comenta la germana Emmanuel.

“Estava tan impactada després de l’aparició, que amb prou feines ens podia dir res”.

La monja de Medjugorje també comenta que la Mare de Déu va romandre en silenci durant tota l’aparició a la Marija el dia 25 de desembre, no només durant el temps en el qual Ella hauria donat el missatge.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org