02/07/2012 – Milers de persones acudeixen a Medjugorje per celebrar-ne l’aniversari

Medjugorje està a vessar en motiu de la celebració del 31 aniversari de les aparicions de la Mare de Déu. El vident Ivan Dragicevic explica que María l’ha preparat per recordar-li els primers dies, al 1981. L’Ivan i l’altra vident Marija Pavlovic-Lunetti tindran l’aparició conjunta el 25 de juny.

Peregrins a Medjugorje, 23 de juny

 

 

 

 

 

 

 

Multitud de peregrins d’arreu del món són a Medjugorje per celebrar l’aniversari de les aparicions, tot i que se n’esperen molts més el dia 25, dia oficial de l‘aniversari.

“Hi ha milers de persones aquí i encara en vindran moltes més demà per a la celebració. És increïble!” afirma la Cathy Nolan, periodista que comenta els missatges a la Mary TV.

El vident Dragicevic dona el seu testimoni a la seva capella privada, el 24 de juny. Foto: MaryTV

 

 

 

 

 

 

 

 

La Cathy Nolan passa la setmana de l’aniversari a casa del vident Ivan Dragicevic i afirma que l’Ivan no estarà sol durant la seva aparició, el 25 de juny. Com en d’altres aniversaris, esperarà la visita de la Mare de Déu amb la també vident Marija Pavlovic-Lunetti.

A principis d’aquesta setmana l’Ivan va donar a entendre que la Mare de Déu l’havia preparat d’una manera especial per el dia de l’aniversari. El dia 23 va explicar el que havia succeït:

L’Ivan dirigint-se a peregrins italians el 23 de juny, juntament amb l’intèrpret Krizan Brekalo (dreta)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Recordava el que l’Ivan ens havia explicat, la vetlla de l’aparició a la seva capella. Ens va dir que durant l’aparició va tenir una conversa amb la Mare de Déu en la que van parlar dels primers dies de les aparicions. Recordaven coses junts, com ara una mare amb un fill, de manera que es quedessin en la memòria per sempre. Així és com la Mare va preparar l’Ivan”, afirma la Cathy Nolan.

El 24 de juny, l’Ivan va rebre aquest missatge durant l’aparició:

L’Ivan durant l'aparició, el 24 de juny. Foto: MaryTV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills! Avui, amb gran alegria desitjo cridar-vos una altra vegada a viure els meus missatges. Estimats fills! Vinc a dir-vos que Déu existeix. Vull portar-vos cap a Ell. Pregueu, fillets, perquè el vostre camí es converteixi en el camí de Jesús. Gràcies, estimats fills, per haver respost a la meva crida”.

“L’Ivan ens va explicar que aquesta va ser una vetllada molt especial per a ell. Va anticipar l’aparició amb una gran alegria” afirma la Cathy Nolan.

L’aniversari de les aparicions va començar oficialment amb la Processó de la Pau, des del Monestir de St. Antoni a Medjugorje. La processó va començar a les 6 del matí.

Els participants a la processó arriben a Medjugorje des d’Humac, a deu milles del santuari. La tradició va néixer el 1992, quan Bòsnia i Hercegovina estava immersa en la guerra civil. Foto: medjugorje.hr

“Milers de peregrins d’arreu del món van caminar durant tres hores i mitja, pregant i cantant a la Reina de la Pau i portant la creu al davant durant tot el camí. Els grups de peregrins portaven moltes imatges de la nostra Senyora i banderes dels seus pobles d’origen”, s’explica al Vecernji List, diari croata.

Abans de començar la processó, els peregrins van rebre la salutació de Fra Velimir Mandic, abat del monestir.

“Cada peregrinació d’aquest tipus no deixa de recordar-nos el nostre destí cap a l’eternitat”, va afirmar.

Font: www.medjugorjetoday.tv