01/12/2017 – La Mirjana sobre el papa Francesc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Mirjana és una de les vidents que són portaveus des de fa 36 anys dels missatges de la Mare de Déu a Medjugorje.

Ella, que està acostumada a estar moltes hores i de manera quotidiana en presència de la Mare de Déu i en pregària, demostra en molts dels seus discursos tenir una gran humilitat, necessària a tot el cristià a qui se li demana obeir i comprendre, no només donar suport a les persones sinó també a les autoritats eclesiàstiques que han estat beneïdes amb l’Esperit Sant per poder governar i dirigir l’Església universal.

Això és el que diu del papa Francesc, qui darrerament es veu molt qüestionat tant en els seus discursos com en la seva manera de fer les coses.

“Us vull dir una cosa que tinc al cor. Sento dir a molts peregrins que el papa Joan Pau era molt bo, que el papa Benet no ho era tant, i que el papa Francesc no agrada.

A mi això em sap greu perquè el Papa és el Papa, és el nostre Papa i el nostre deure és pregar per ell, per tot el que carrega a les espatlles i no sabem. Només el jutgem i no preguem ni l’ajudem amb la pregària. Crec sincerament que l’Esperit Sant ens dóna el Papa que necessitem.

Quan feia falta un Papa com Joan Pau, ell va ser el Papa. Quan vam necessitar el papa Benet XVI, el Papa va ser ell. Ara necessitem al papa Francesc.

Hem de pregar, no opinar com sovint fem, pensant que ho sabem tot, perquè realment no sabem res.

I realment és així: no sabem absolutament res dels desitjos de Déu en cada moment.

I per això ens convé refiar-nos d’Ell, del Senyor, el nostre Déu, perquè podem entrenar-nos a abandonar-nos en Ell, en la capacitat de rendir-nos als seus mitjans eficaços i a la seva crida en el moment just quan Ell ho cregui, ni abans ni a despropòsit.

Font: https://www.lalucedimaria.it/mirjana-medjugorje-papa-francesco-video/