01/01/2013 – Marija: el missatge de Jesús ajuda el Vaticà

La Marija el 22 de setembre. Foto: Daniel Miot, guardacon.me

 

L’inesperat missatge de Nadal de l’Infant Jesús ajudarà la Comissió Vaticana sobre Medjugorje, diu la vident Marija Pavlovic-Lunetti a una televisió croata. El corresponsal de Roma confirma que s’ha concedit l’estatus de santuari i s’està a l’espera dels resultats per a aprovar-ne l’autenticitat.

La sorpresa de Nadal de Medjugorje, amb l’Infant Jesús dempeus a la falda de la Seva Mare, donant el missatge enlloc d’Ella, va més enllà de Medjugorje, digué la vident Marija Pavlovic-Lunetti a la televisió croata HRT el 28 de desembre.

A la retransmissió de les notícies es dóna a entendre que “la Marija creu que aquest esdeveniment ajudarà a la Comissió Vaticana que examina Medjugorje”.

“Tant per a la Comissió com per a tants d’altres serà magnífic i en serà un incentiu per a les aparicions. Segur que serà bo”, diu la Marija a HRT.

Silvije Tomasevic 

A la mateixa retransmissió, el corresponsal a Roma Silvije Tomasevic està d’acord que el missatge de l’Infant Jesús serà un bon tema a parlar a la Congregació Vaticana per a la Doctrina de la Fe, que és l’ens al qual s’ha enviat l’informe sobre Medjugorje de la Comissió.

“Aquest és un element addicional (a considerar) per la Congregació per la Doctrina de la Fe”, diu en Tomasevic.

 

Una setmana abans de Nadal, un diari croat reforçà la idea que l’estatus de santuari serà donat a Medjugorje un cop acabi el treball de la Comissió Vaticana. Avui el corresponsal al Vaticà de la principal televisió croata diu el mateix, basat en fonts de Roma. Foto: Stefano Pertusati

Basat en fonts vaticanes, el corresponsal a Roma de HRT confirma la que ha esdevingut la imatge dominant del resultat més probable de la Comissió encapçalada pel Cardenal Camillo Ruini: la concessió oficial de l’estatus de santuari a Medjugorje i el manteniment de la no decisió sobre l’autenticitat de les aparicions.

 

“Dues opcions possibles sobre el fenomen de Medjugorje són comentades al Vaticà. Una és que Medjugorje serà elevada a la categoria de santuari. La segona opció és la que mantingueren el bisbes de l’Ex-Iugoslàvia el 1991: Que no pots dir encara, o que no és possible concloure que el fenomen és sobrenatural”, informa en Silvije Tomasevic des de Roma.

 

El Cardenal Camillo Ruini

 

 

“La menys probable de les opcions és el reconeixement de la naturalesa sobrenatural de les aparicions i atorgar-ne la confirmació de l’Església”, afegeix el corresponsal.

 

Cap aparició ha estat mai reconeguda oficialment per l’Església Catòlica mentre els vidents confirmen que les aparicions segueixen produint-se.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org