22/06/2015 – L’adoració, un dels fruit de Medjugorje

Sense cap mena de dubte, un dels aspectes que més crida l’atenció als milers de peregrins que visiten Medjugorje són les Adoracions al Santíssim a l’esplanada. És un moment únic en el qual un silenci infinit s’apodera dels peregrins i la pau absoluta omple d’Amor els cors d’aquests fidels.

Qui visita Medjugorje rep molts regals, i l’experiència viscuda a l’Adoració Eucarística n’és un dels més especials. Aquests regals rebuts en aquest petit poblet de Bòsnia es converteixen més endavant en fruits espirituals abundants.

En trobem una mostra en l’Adoració Perpètua que s’ha inaugurat fa poc a la parròquia de Sant Sebastià de Pomar (Badalona), la segona de Catalunya després del Temple Expiatori del Tibidabo, i que reflexa el que el capellà actual, el pare Felipe, va trobar i rebre en les adoracions quan va visitar Medjugorje: Pau, Amor i recolliment davant del Senyor.

El pare Felipe té un record immens de la seva vista a Medjugorje i és testimoni vivencial de l’Amor de María que es respira allà. Tant és així que guarda com a record unes quantes pedres a la part superior de la Parròquia en forma d’un petit Kricevak.

Et recordem alguns dels beneficis de l’Adoració Eucarística:

1. Qui adora troba pau, una pau desconeguda per al món.

2. Es un gest d’amor. Estar amb Déu és deixar-se estimar, inspirar, beneir, protegir, guarir i alliberar-se per Ell.

3. Un dels grans beneficis és la quantitat de vocacions sacerdotals que sorgeixen.

4. Guarició de ferides antigues, de perdó i de reconciliació.

5. Conversions, transformacions espirituals.

6. L’adorador compromès amb un torn d’adoració setmanal dóna un servei a l’Església, la importància i transcendència del qual només podrem valorar al Cel, ja que contribueix a que les esglésies estiguin obertes per tot aquell que vulgui trobar-se amb el Senyor.

Us convidem a comprometre-us amb el Senyor en un torn d’una hora a la setmana.

Si estàs interessat pots contactar al mail: adoracioperpetuasantsebastia@gmail.com

Formulari d’inscripció: https://docs.google.com/forms/d/1iypo07fPqDNaWY33UmTCae5ZJi_6QmMYiuDomCQF3hQ/edit?usp=sharing

Isabel de Puig

Coordinadora Capella Adoració Perpètua

Una hora davant del Senyor és una hora molt a prop del Cel.

 

Clica aquí per imprimir.