21 de juliol de 2020: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 25 de juny de 2020, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

“Estimats fills! En aquest temps turbulent en què el dimoni està recollint ànimes per atraure-les cap a ell, us crido a la pregària perseverant perquè en la pregària hi descobriu el Déu de l’amor i de l’esperança. Fills meus, agafeu la creu amb les vostres mans. Que la creu sigui per a vosaltres l’estímul que l’amor triomfa sempre, especialment ara que la creu i la fe són rebutjades. Amb les vostres vides, sigueu reflex i exemple que la fe i l’esperança segueixen vives i que un món nou de pau és possible. Estic amb vosaltres i intercedeixo per vosaltres davant el meu Fill Jesús. Gràcies per haver respost la meva crida.”

 

 

 

 

 

 

 

 

2. La vident Vicka va ser hospitalitzada a Zagreb el 13 de juliol per fer-li la sisena operació a la columna vertebral que va durar 5 hores i 40 minuts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El cirurgià es mostra satisfet amb la feina realitzada; esperem que la Vicka es recuperi aviat. Les últimes notícies són bones malgrat que està amb la pell i els ossos. Pesa menys de 40 quilos.

Preguem fervorosament per aquesta vident que es manté amagada en aquest moment, però tan activa en lliurar la seva vida per a cadascun de nosaltres! A través de l’alegria sobrenatural que es desprèn d’ella en totes les circumstàncies, fins i tot enmig de malalties doloroses, a través del seu amor per a cadascú de nosaltres, la Vicka s’ha convertit en un bon exemple d’una ànima que viu en intensa comunió amb Jesús i Maria. Que puguem veure aquesta alegria desbordar-se del cor, l’alegria que tan ferventment desitgem, com a signe del Cel i també convertir-nos en seguidors fidels de l’escola de Maria!

3. La mort de joves infidels

Avui dia, molts joves pateixen morts violentes, ja sigui en accidents de trànsit, per sobredosi o per suïcidi … El testimoni de Philippe Coutel és interessant: tres membres de la seva família es van ofegar a causa d’una tempesta. Cap d’ells no practicava la seva fe, ans al contrari vivien una vida més aviat “desordenada”. Ell, molt compungit per ells, va anar a veure la mística francesa Marthe Robin, ara venerable, que tenia el do de veure les ànimes, amb l’esperança de rebre una paraula d’ella sobre el destí final dels seus familiars. Efectivament, la Marthe tenia el do de veure les ànimes. Tanmateix, quan va arribar, no es va atrevir a fer-li la pregunta. Ella deuria endevinar la seva preocupació, perquè va fer dir al sacerdot que predicava el recés:
“La Marthe m’ha fet saber que quan un jove mor sense conèixer Jesús, passen diverses hores abans del judici final, i de vegades fins i tot diversos dies, durant els quals el Senyor es manifesta en tota la seva llum i els pregunta : vols el meu amor? I en general, els joves diuen que sí”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al pare Maurici de Lesseps, inquiet pel destí del nebot d’un dels seus amics, mort de manera pertorbadora a la sortida d’una discoteca, la Marthe li diu: “Saps què pare, l’ànima rep una gran il·luminació en el moment de la mort i poques ànimes rebutgen a Déu, especialment els joves”.

En els meus comptats recessos al Foyer de Charité de Châteauneuf de Galaure, quan era jove, vaig escoltar diverses vegades paraules de la Marthe sobre els agonitzants i les morts sobtades: “El Senyor prepara l’ànima encara que sigui de manera inconscient”, deia. Vaig escoltar un testimoni segons el qual la Marthe s’havia bilocat per assistir a una persona consagrada que agonitzava en soledat. Però això hauria passat diverses vegades. També es bilocava a la Xina, país pel qual sentia una atracció molt especial a causa dels nombrosos màrtirs que hi patien i morien. Només al Cel coneixerem tots els viatges i rescats realitzats per aquesta gran santa que no va abandonar mai el seu llit de dolor durant més de 50 anys.

Ella deia: “Hi ha un temps després de la mort clínica en el que se li dóna a l’ànima l’elecció definitiva de la seva eternitat. Aquest pot ser més o menys llarg, essent més curt després d’una llarga malaltia i més prolongat en els casos de mort sobtada”.

En qualsevol cas, la Marthe s’interessava molt pels agonitzants i insistia sobre la necessitat de pregar al costat d’ells, així com també després de la seva mort clínica. En efecte, per a cadascú de nosaltres, en aquest moment de veritat on la mentida, la il·lusió i la confusió desapareixen, l’ànima es troba nua davant la realitat de la seva vida i del seu cor i davant la veritable Llum que també és Misericòrdia. És aleshores quan pot llançar-se als braços d’aquest Déu que potser mai no ha conegut a la Terra, o rebutjar-lo. Les nostres oracions són llavors de summa importància. En realitat, l’ànima tria en aquest moment entre el Cel amb Déu o l’Infern sense Déu, que són els dos únics destins possibles i eterns, essent el Purgatori l’avantcambra provisional del Cel.

Tot i que els tràmits funeraris requereixen la nostra ràpida atenció, mantinguem-nos el major temps possible al costat del difunt per formar una muralla de protecció per mitjà de les nostres pregàries. La Coroneta de la Divina Misericòrdia, recomanada pel mateix Jesús a santa Faustina, és molt poderosa i pot estovar fins els cors rebels més endurits.

Coroneta de la Divina Misericòrdia de la Germana

4. La paraula del petit Van. Aquest jove vietnamita, que cada cop és més conegut i venerat (1928-1959), i ara servent de Déu, va tenir la gràcia d’escoltar la veu de Jesús des de la infància, i després la veu de la petita Teresa del Nen Jesús, que el va formar a l’escola del seu “Petit Camí”. Els seus famosos Col·loquis són una mina de detalls meravellosos sobre la persona de Jesús, tot expressat amb una frescor infantil molt emotiva. Aquí en teniu un extracte:

Jesús: “El pecat no ofèn el meu amor; No hi ha absolutament res que ofengui el meu amor, tret de la falta de confiança en el meu amor … Fins i tot el diable es desespera per una ànima en la qual encara existeix la paraula “confiança”. (…) Més endavant, al Cel, certament ens sorprendrà veure entre els sants  i santes un gran nombre d’ànimes que donàvem per condemnades … Potser és molt fàcil que la gent vagi al Cel i molt difícil què caiguin a l’infern, perquè l’Amor no pot suportar que una ànima es perdi tan fàcilment”. (…)
“Tanmateix, germanet, aquestes paraules no s’han de manifestar a totes les ànimes de manera indiscriminada, s’han de dir amb precaució, perquè algunes ànimes, sabent-ho, no s’endureixin… i després perdin la confiança en mi i acabin perdent-la del tot. ”
(Les converses 646-650)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. No et perdis aquests nous vídeos!

– Devoreu el llibre que explica la veritat! (27:44)
Amb la Germana Emmanuel i la seva convidada, Ralph Martin, NOU!
(No us perdeu passejar a la llum de Déu en aquest moment de confusió!)

– Atureu-vos i reflexioneu sobre el vostre futur. (22:48) NOU!
(Una crida urgent per part de la Mare de Déu, ja que queda l’eternitat!) (22:48)

– Vaig tenir una cita amb la mort a les 17 hores.

Testimoni personal del Sr. Emmanuel (37:00)

6. D’ara endavant els “Directs” seran el 26 de cada mes a les 21:00h (hora francesa i en francès) i es referiran al missatge del dia 25 perquè el missatge del dia 2 ja no existeix. El nostre proper Direct serà el 26 d’agost. El Direct del 3 de juliol es pot veure al link següent:

 

Estimada Gospa, m’agradaria tant passar d’aquesta vida a la següent agafant-te la mà! Per això, ajuda’m a seguir la teva escola d’amor amb més fervor i a viure cada moment d’aquesta vida donant-te la mà!

 

Germana Emmanuel +

Comunitat de les Beneurances

 

PS 1. El Festival de la Joventut, tan esperat per milers de joves, i no tan joves, no serà com en anys anteriors. Un nou sacrifici per oferir a Déu! Els frares franciscans celebraran la missa del vespre i serà difosa en streaming  amb al·lusions al Festival. La coral serà gairebé la mateixa de la resta de Festivals, fet que ens permetrà donar gràcies a Déu per tots els anys que vam poder gaudir d’aquest Festival i que ha estat un Do del Cel. Preguem que hi torni a ser el 2021, si les circumstàncies ho permeten.

Benvolguts fills”, ens diu Maria, “Doneu gràcies a Déu per tot el que us dóna, i doneu gràcies també per tot el que us pren”. El Senyor estima l’agraïment i l’agraïment sempre atrau noves gràcies.

PS 2. Les fronteres de Bòsnia i Hercegovina estan obertes des del 16 de juliol per als ciutadans francesos amb un certificat de Covid 19 negatiu de la prova de menys de 48 hores abans.

PS 3. Mgr. Henryk Hoser ha tornat a Medjugorje després dels mesos passats de confinament a Polònia. Ha reprès la seva important tasca com a enviat del Papa per a la cura pastoral de Medjugorje.

PS 4. Ha estat nomenat un nou bisbe a Mostar-Duvno, mossèn Ivan Saric. Després d’haver complert l’edat de jubilació, mossèn Ratko Peric va presentar la seva dimissió al papa Francesc l’11 de juliol del 2020. Preguem amb tot el cor, tant pel bisbe sortint com pel nou bisbe!

PS 5. Durant aquest temps de moviment restringit cap a altres països, és possible que alguns de vosaltres vulgueu llegir un (o més) dels meus llibres. Es poden comprar a qualsevol continent. Si voleu comprar-ne un o per a un amic, podeu adquirir-los tant en format paper com en llibre electrònic, als enllaços següents:

El poder oblidat del dejuni:

https://www.amazon.com/Forgotten-Power-Fasting-Healing-Liberation/dp/0998021873/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=forgotten+power+of+fasting&qid=1592209726&sr=8-1

El sorprenent secret del Purgatori:

https://www.amazon.com/Amazing-Secret-Purgatory-Sister-Emmanuel/dp/0998021865/ref=sr_1_2?crid=AO9UU8FR7RP2&dchild=1&keywords=the+amazing+secret+of+the+souls+in+purgatory&qid=1592209893&sprefix=the+amazing+secret+of+%2Caps%2C230&sr=8-2

Maryam de Betlem:

https://www.amazon.com/Maryam-Bethlehem-Little-Sister-Emmanuel/dp/0998021849/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=Maryam+of+bethlehem&qid=1592210051&sr=8-1

La pau tindrà la darrera paraula:

https://www.amazon.com/Maryam-Bethlehem-Little-Sister-Emmanuel/dp/0998021849/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=Maryam+of+bethlehem&qid=1592210051&sr=8-1

Escandalosa misericòrdia:

https://www.amazon.com/s?k=scandalous+mercy&ref=nb_sb_noss_1

El nen amagat de Medjugorje:

https://www.amazon.com/Hidden-Child-Medjugorje-Emmanuel-Maillard/dp/0980182204/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=scandalous+mercy&qid=1592210233&sr=8-2

 

PS 6. Llegiu i oferiu als vostres amics llibres que realment alimenten el cor, ajudant-los a viure una veritable pau.

Els nostres llibres disponibles en anglès al nostre lloc web:

https://sremmanuel.org/product-category/books/

 

Pels que viuen a Europa, “La pau tindrà la darrera paraula” i “Escandalosa Misericòrdia” estan disponibles a Amazon. Si viviu al Regne Unit o Irlanda podeu adquirir-los a:

http://www.amazon.co.uk

PS 7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:

https://sremmanuel.org/shop/

PS 8.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 9. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:

https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS 10. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 11. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook: 

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 12. Mireu les nostres presentacions a YouTube, 

https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

Clica aquí per imprimir.