17 d’octubre de 2013, Estimats fills de Medjugorje: lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 d’octubre de 2013 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava rodejada d’una gran multitud de pelegrins. Després de l’aparició, ens va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, us estimo amb amor matern, i amb paciència maternal espero el vostre amor i la vostra unitat. Prego perquè sigueu la comunitat dels fills de Déu, dels meus fills. Prego perquè com a comunitat us vivifiqueu joiosament en la fe i en l’amor del Meu Fill. Fills meus, us reuneixo com a apòstols meus i us ensenyo com donar a conèixer als altres l’amor del meu Fill, com portar-los la Bona Nova, que és el meu Fill. Entregueu-me els vostres cors oberts i purificats i jo els ompliré d’amor cap al meu Fill. El seu amor donarà sentit a la vostra vida i jo caminaré amb vosaltres. Estaré amb vosaltres fins al trobament amb el Pare Celestial. Fills meus, només se salvaran els qui amb amor i fe caminen cap al Pare Celestial. No tingueu por, estic amb vosaltres! Tingueu confiança en els vostres pastors, com en va tenir el meu Fill quan els va elegir, i pregueu perquè tinguin força i amor per guiar-vos. Us en dono gràcies!”

2 – Els sants estan ben vius! Sor Briege McKenna ens ha alegrat amb la seva visita d’uns dies a Medjugorje. L’últim dia era la festivitat de santa Teresa, i ens va relatar un fet molt commovedor que pot ajudar-nos a aprofitar millor l’ajut del Cel, especialment ara que la festivitat de tots Sants s’apropa: “Un dia, va dir, Jesús em va parlar al cor i em deia: “Vés a parlar als sacerdots i als bisbes”. I li vaig respondre “ Senyor, jo no, no puc, tan sols sóc una simple mestra de primària”. Uns mesos després em vaig trobar un jove capellà que em va dir: “ Saps Briege, el Senyor em va posar al cor que et convidés a fer un recés per a sacerdots”. Li vaig contestar: “Segurament no es referia a mi, ho hauràs entès malament, jo sóc una simple mestra de primària”. “No et preocupis, aquests sacerdots són com nens, són molt oberts i carismàtics”. Vaig haver d’animar aquell recés per a uns 60 sacerdots però sense ell, ja que el dia abans havia estat hospitalitzat. Fins aquell dia mai abans no havia parlat a sacerdots. Em vaig encomanar a santa Teresa, i per fer-ho breu, el recés va ser molt beneït.

“Un temps després, un bisbe de Califòrnia, que havia assistit a aquell recés, em va convidar a predicar-ne un altre a San Diego. Em sentia més confiada perquè el Senyor havia treballat molt bé en el meu primer recés. Tan bon punt arribo al segon recés, el monjo trapista que estava al càrrec em va dir: “Et trobaràs amb 50 sacerdots de parròquies, però en veritat no volen estar aquí”. El seu bisbe els ha empès a venir i estan enfadats pel fet que una religiosa dirigeixi el recés i et volen destrossar”. Vaig experimentar un combat interior i vaig dir a Jesús: “ Jo no volia venir, tu m’has portat aquí, fes alguna cosa!”

El dia següent m’esperava una sorpresa: el monjo trapista havia de marxar, i em va encarregar fer totes les conferències. Els horribles pensaments d’aquells sacerdots començaren a desfilar per la meva ment.

M’havia llevat molt aviat, ja havia pregat durant moltes hores. Recordava que al campus hi havia una cova amb una estàtua de santa Teresa, vaig comprar el ciri més gran que vaig trobar i em vaig encomanar a ella: “Escolta santa Teresa, animar aquest recés és per a mi pitjor que anar a l’arena i enfrontar-me als lleons. Si us plau, vine amb mi i ajuda’m a parlar davant d’aquests sacerdots!”

“Quan vaig entrar a la sala de conferències els sacerdots estaven de braços creuats. Manifestaven amb la seva actitud que no estaven gens contents d’estar allà. Malgrat això vaig començar la meva xerrada. Els vaig donar tres xerrades aquell dia i vaig comprendre que els havia conquerit perquè vaig veure en ells una bona transformació.

Després del sopar vaig tornar a la cova encenent una altra espelma a santa Teresa: “Desitjo vivament donar-te les gràcies per haver estat amb mi tot el dia”, li vaig dir. Més tard em vaig trobar amb un “monsenyor” irlandès, que em va dir: “Mai en la meva vida no m’havia assegut a escoltar una monja, estava ple de ressentiment, però aquest matí quan ens has dit que tanquéssim els ulls, no ho he fet, he abaixat el cap un moment, però he aixecat la mirada per veure què estaves fent”. Després em va preguntar: Ets devota de santa Teresa, oi? Saps? jo no tinc visions, però santa Teresa era al teu costat davant nostre quan ens parlaves i m’he adonat que era allà per ajudar-te”.

I Sor Briege continua:

“Això em va ensenyar molt sobre els sants!” Acostumo a explicar aquesta història als pares quan escullen un nom pels seus fills. Els dic: ”Demaneu a aquest sant que li doni al vostre fill els seus propis dons, de manera que aquest fill glorifiqui Jesús tal i com el seu sant patró el glorificava”. Quan un porta el nom d’un sant, al sant li agrada molt acompanyar aquella persona i l’ajuda a realitzar el que ha de fer a la seva vida per arribar a la santedat. Quan invoquem els sants, ells acudeixen a la nostra crida i ens acompanyen”.

Aquest testimoni de Sor Briege, entre tants d’altres que ella guarda en secret, corrobora la invitació urgent que ens fa la Gospa a llegir la vida dels sants i a encomanar-nos a ells. En el terreny espiritual, molts catòlics no utilitzen els mitjans que tenen al seu abast i no aprofiten les immenses gràcies que els ofereixen els escollits del Cel. Per això, abans de la festa de Tots Sants, en lloc de col·leccionar carbasses, submergim-nos en la vida d’algun sant, ja sigui el nostre sant patró o qualsevol altre que escollim, i demanem-li que vingui a ajudar-nos. No es tracta, per descomptat, d’estar a l’espera d’una visió d’un sant com la que va tenir aquell bisbe, però podem estar segurs de la resposta eficaç d’aquell sant, ja que al Cel, els àngels i els sants ens estimen amb el mateix amor de Déu.

3 – Medjugorje a Roma. Tenim una bona notícia! Amb motiu de les jornades marianes del 12 i 13 d’octubre, el Papa Francesc, complint el programa preparat pel papa Benet XVI abans de la seva marxa, ha desitjat convidar els representants de santuaris marians oficialment reconeguts per l’Església (veure PS 2). Paral·lelament, el pare Marinko Sakota, mossèn de Medjugorje, va rebre la invitació de part de Roma per participar en aquestes jornades marianes acompanyat d’una trentena dels seus feligresos. El petit grup va marxar de Medjugorje el 10 d’octubre, parant primer a Loreto, prop d’Ancona. Observem que juntament amb els santuaris marians oficialment reconeguts com Fàtima, Lourdes, Banneux, Guadalupe…, el Papa ha desitjat la presència de representants de Medjugorje!

Medjugorje era l’únic santuari marià no reconegut (o encara no reconegut) entre aquells santuaris de passat gloriós. A més, segons Ivan Ivankovic (empresonat juntament amb el pare Jozo l’agost de 1981 per haver dit que havia vist ballar la creu del Krizevac), el petit grup es va sorprendre molt en veure que els oferien llocs privilegiats a la Plaça de sant Pere, tant el dissabte 12 com el diumenge 13. Efectivament, els nostres amics van gaudir dels millors llocs, darrere dels bisbes i dels  cardenals, bastant a prop del Papa. Encara que això no significa cap reconeixement oficial per part de l’Església, aquesta iniciativa tàcita del Papa pot en canvi ser considerada com un acte significatiu respecte Medjugorje. El “dossier Medjugorje” continua el seu curs, donem-ne gràcies a Déu.

Consulteu el següent enllaç https://www.eclaireursdepaix.com/consecration-vierge-marie.php

Preguem perquè siguin publicats aviat els resultats de la Comissió creada pel Papa Benet XVI per a Medjugorje.

Estimada Gospa, ens vas dir a Fàtima: “Al final, el meu Cor Immaculat triomfarà” Gràcies! Ens estàs anunciant un esdevenir magnífic pel món. T’ho supliquem, afanya’t a aixafar el cap de la Serp i ajuda’ns a apressar el triomf del teu Cor vivint els teus missatges i consagrant-te les nostres vides.

Sor Emmanuel +

PS 1 – Sor Briege McKenna és una religiosa irlandesa dotada d’uns dons particulars,  recorre el món amb permís eclesiàstic per ajudar sacerdots i laics a centrar-se en l’Eucaristia (com el pare Emilià Tardif). Així ha encaminat nombroses ànimes cap a Déu. Jesús li ha confiat els seus sacerdots; i ella té per a ells paraules molt fortes referents a la seva fe i la guarició, tant interior com física. prayer@sisterbriege.com – https://www.sisterbriege.com

PS 2 – Abans de retirar-se, el Papa Benet XVI havia previst confiar de nou el món al Cor Immaculat de Maria amb motiu de l’aniversari de l’última aparició de Maria a Fàtima, el 13 d’octubre. El Papa Francesc ha dut a terme aquest desig del Papa Benet. En realitat, la paraula “Affidamento a Maria” significa més aviat que li ha confiat el món a Maria, com ja ho havia fet el Papa Joan Pau II el 8 d’octubre de 2000.

PS 3Wayne Weible, periodista luterà convertit al catolicisme arran de les aparicions de Medjugorje, visitarà Argentina del 23 del novembre al 2 de desembre. Donarà conferències a Buenos Aires, Carmen de Areco, Trelew, etc… Al final de la seva estada se sortejarà una nit a Dubrovnik i 7 dies a Medjugorje més el vol Roma/Dubrovnik/Split/Roma (no inclou el vol internacional). Per a més informació consulteu https://www.peregrinosenlafe.com.ar

PS 4 – La famosa estàtua de Lourdes que es va tornar fluorescent el 23 de setembre passat a l’habitació on la Vicka rep l’aparició de la ssma. Mare de Déu ha atret molta gent. Uns dies després d’aquest fenomen els franciscans de la parròquia es van endur la imatge per resguardar-la i fer-la examinar. No sabem a dia d’avui quins han estat els resultats d’aquests exàmens. És necessari que romanguem sobris en les nostres declaracions perquè aquesta classe de fenòmens poden tenir diversos orígens. Si bé podria tractar-se d’un signe permès per Déu, també podria ser una distracció per desviar la nostra atenció d’allò essencial.

PS 4 – Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant a l’enllaç: www.centromedjugorje.org/

PS 5 – Pensem en obsequiar els nostres amics amb bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel. (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mòbil (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel.: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel. (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel. (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel. (+52) 33 31 223 223

Perú: Librería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel. (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mòbil: 098.308.307

Clica aquí per imprimir.