15 de maig de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de maig de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava, en presència d’una gran multitud de pelegrins. Després va transmetre el missatge següent:

Fills meus, el meu cor matern desitja la vostra conversió sincera i que tingueu una fe ferma per tal que pugueu transmetre amor i pau a tots els qui us envolten. Però fills meus, no oblideu que cadascú de vosaltres és un món únic davant del Pare Celestial. Permeteu doncs que l’acció incessant de l’Esperit Sant actuï en vosaltres. Sigueu fills meus espiritualment purs. En l’espiritualitat hi ha la bellesa: tot el que és espiritual és viu i molt bonic. No oblideu que en l’Eucaristia, que és el cor de la fe, el meu fill és sempre amb vosaltres. Ell ve a vosaltres i parteix el pa amb vosaltres perquè, fills meus, és per vosaltres que ha mort i ressuscitat i torna novament a venir. Aquestes paraules meves ja les coneixeu perquè són veritat; i la veritat no canvia. Però molts fills meus l’han oblidat. Fills meus, les meves paraules no són ni antigues ni noves, són eternes. Per això us convido, fills meus, a observar bé els signes dels temps, a recollir les creus trencades i a ser apòstols de la Revelació. Us en dono gràcies!

2. Les creus trencades

Molta gent ens ha preguntat pel significat d’aquesta frase: “Per tant, us convido, fills meus, a observar bé els signes dels temps, a ‘recollir les creus trencades’ i a ser apòstols de la Revelació”. La Mirjana va demanar que la frase “recollir les creus trencades” es posés entre cometes; significa que la Santíssima Mare de Déu es refereix a alguna cosa ja coneguda. Una explicació pot trobar-se en els missatges que Bruno Cornacchiola va rebre el 1947 a Les Tres Fonts, als afores de Roma, on va ser decapitat Sant Pau.

Retrocedim una mica en el temps: el Bruno, que s’oposava fermament a l’Església Catòlica, havia ideat un pla per matar el Papa Pius XII, apunyalant-lo. La vigília del crim, el dissabte 12 d’abril de 1947, es trobava amb la seva família a Les Tres Fonts, on els seus fills estaven jugant prop d’una cova. Ell estava treballant en el seu llibre que parlava contra “La Immaculada”. Quan va arribar el moment de tornar a casa, la seva filla menor s’havia quedat a la cova i el Bruno va dir al seu fill: “vés a buscar la teva germana!”. Se n’hi va anar però no va tornar. El Bruno va enviar llavors el seu altre fill, però tampoc no va tornar. El Bruno, molt enfadat, va anar ell mateix a buscar-los i va trobar als seus tres fills agenollats, les mans juntes en pregària i els seus ulls en èxtasi. Eren totalment sords a la crida del seu pare. El Bruno llavors va caure de genolls a terra, en contra de la seva voluntat. Quan va aixecar la vista, la Mare de Déu hi era, mirant-lo. Ella li va dir:

“Sóc la que està en la Trinitat divina. Jo sóc la Mare de Déu de la Revelació. Tu em persegueixes, ara ja n’hi ha prou! Torna al ramat sagrat que és la Cort Celestial a la terra. La promesa de Déu és immutable i ho seguirà essent. Els nou primers divendres en honor del Sagrat Cor, que la teva fidel esposa va seguir abans que entressis en el camí de la mentida, t’han salvat”.

En Bruno va veure com la Mare de Déu feia un gest amb el braç dret, assenyalant la terra amb el seu dit índex. Estesos als seus peus, va veure una creu trencada, un tros de tela negre i una sotana.

La sotana estesa a terra representa l’abandonament del sacerdoci per part de tants sacerdots. Ella va dir, “això és un senyal que els meus fills deixaran els seus hàbits … Vosaltres, sigueu forts en la fe!”(els “fills” a qui la Mare de Déu es refereix són els membres del clergat). La creu trencada, prop de la sotana, representa el martiri de sacerdots que romanen fidels a Crist i en la seva persecució. El teixit negre simbolitza que l’Església es convertirà en una vídua, deixada a mercè del món. La Mare de Déu va dir al Bruno: “l’Església serà perseguida, trencada.”

A continuació, la Mare de Déu li va revelar al Bruno el que succeiria, sobretot la desafecció de tants sacerdots i el molt que ell havia d’estimar i servir l’Església malgrat tot el que estava passant. Va afegir que, “tot i que els sacerdots estan en un remolí infernal”, va dir Maria, “són estimats per mi, seran trepitjats i perseguits”.

El Bruno es converteix a l’acte. Fins i tot es va convertir en un fervent apòstol i un gran defensor de l’Església fins a la seva mort, el juny de 2001. (La causa de la seva beatificació es va obrir a Roma). Durant tots aquests anys, va rebre les paraules de la Mare de Déu, especialment a través de somnis, com Sant Joan Bosco. Aquests missatges són profètics, es refereixen a un futur proper i llunyà de l’Església i als drames interns que l’Església està experimentant.

Per què la Mare de Déu ens parla avui de les creus trencades que hem de recollir? Sembla que llença una llum d’advertència als que volen servir Crist i la seva Església, enmig de la gran confusió i dolor profund en aquesta batalla espiritual. El nostre món està nedant en aigües tèrboles. Ja no és només una sola Creu trencada (la de 1947), sinó moltes (les de 2016)! Maria ens està donant mostres del seu immens dolor a la desafecció de tants cristians, sacerdots i laics, les traïcions en el si mateix de l’Església i l’apostasia generalitzada del nostre temps.

La Mare de Déu va revelar al Bruno el nom amb el que ella vol ser invocada en aquell lloc: “Jo sóc la Mare de Déu de la Revelació”. Ella tenia a les mans un petit llibre: l’Apocalipsi de Sant Joan, també conegut com “El Llibre de la Revelació”. La Mare de l’Apocalipsi ens convida avui a ser els “apòstols de la Revelació”!

Ella indica clarament les característiques d’aquests apòstols que romandran lleials enmig de la tribulació. “No es queixen, callen i no es rebel·len”.¿Que no complia ella mateixa aquestes característiques durant la seva vida terrenal?

El llibre de l’Apocalipsi és un text sagrat en part segellat. S’anuncia el destí de la humanitat i la victòria de Déu sobre el drac i la bèstia, després d’una terrible baralla. Per què no obrim els ulls per veure que, en efecte, avui més que mai, la lluita contra la Bèstia és violenta i decisiva? Satanàs sap que els seus dies estan comptats i que està jugant les seves últimes cartes amb l’energia de la desesperació. ¿La Mare de Déu vol dir-nos que estem en un moment clau, un punt d’inflexió important en la vida de l’Església?; ¿un moment en el que la realització de l’Apocalipsi és a prop i en el que tothom haurà de prendre una posició, per estar amb Crist o contra Crist? Crec que sí, perquè en els seus missatges mai no va al·ludir una altra aparició, (a part del 25 d’agost de 1991, quan es va referir a la seva aparició a Fàtima). Per què, aquest mes, anomena els punts clau de la seva aparició a les Tres Fonts?.

En aquesta ocasió és important per a tots nosaltres tornar a llegir el llibre de la Revelació, especialment el capítol 12, on “La Dona” (Maria!) hi és present. Ella va dir al Bruno: “Abans de retirar-me, et dic això: “la revelació és la Paraula de Déu i aquesta revelació parla de mi. Aquesta és la raó per la qual vaig prendre aquest títol, la Mare de Déu de la Revelació” (permeteu-me assenyalar que és l’únic llibre de la Bíblia on s’ofereix una Benaurança: Feliç el qui llegeix aquestes paraules profètiques Rev.1.: 3).

També és important captar, en la intimitat d’una oració fervent amb el cor, la reparació que Ella espera que fem per tantes ofenses a Jesús Eucaristia i al sacerdoci que Ell ha confiat als homes. “El meu Cor Immaculat sagna”, ens va dir el 25 d’abril. No ens demana que “recollim les creus esbocinades” per criticar o emetre consideracions negatives contra alguns sacerdots o prelats o per enfonsar-nos en el desànim. No! Ens convida a fer tot el que estigui al nostre abast per ajudar i sostenir els nostres sacerdots per mitjà de la nostra pregària i els nostres sacrificis. Quin consol podem donar-li unint el nostre cor al seu Cor Immaculat que sagna, certament, però que ja veu la victòria final!

És per això que María cerca ànimes que vulguin ser una de sola amb la seva.

3. Jolanda Cornacchiola

L’esposa de Bruno Cornacchiola, Jolanda, és un exemple admirable del que és un camí de santedat per a molts cònjuges que experimenten dificultats en el seu matrimoni. Tot i les repetides traïcions del Bruno abans de la seva conversió, Jolanda es va mantenir fidel a ell, pregant ferventment, fins al punt que la mateixa Mare de Déu la va lloar! “Les promeses de Déu són i no canviaran“, va dir al Bruno. “Els nou primers divendres en honor del Sagrat Cor que vares fer, per instàncies amoroses de la teva fidel esposa abans que entressis en el camí de la mentida, t’han salvat!” No és bonic? Aquesta simple devoció ha salvat en Bruno de la perdició!. La Mare de Déu mai no havia experimentat aquest tipus de problema amb el seu marit Josep, gràcies a Déu! Però ella va venir en defensa de la Jolanda, afirmant al Bruno que havia romàs fidel a ell i mai no havia comès els pecats que ell li imputava. De fet, ell la colpejava probablement per descarregar sobre ella el remordiment per les seves pròpies infidelitats, fins la nit que va precedir l’aparició (Es podria suggerir a la Santa Seu la beatificació de la Jolanda al mateix temps que la del seu marit!). I la Mare de Déu continua dient, “Els Avemaria que es preguin amb fe i amor són com moltes fletxes d’or que arriben al Cor de Jesús”.

4. La propera conferència en directe de S. Emmanuel en francès:

El 3 de juny a les 9 pm (hora de França), Sor Emmanuel comentarà el missatge del dia anterior.: https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

S’ha creat una pàgina pel Direct del 3: https://www.facebook.com/directdu3

Estimada Mare de Déu, et preguem que ens obris els ulls i el cor als signes dels temps i ens concedeixis de seguir les teves passes i ser l’alegria i el consol del teu Fill Jesús.

Sister Emmanuel +

P.S. 1. A la Xina, el meu amic el Pare Joseph Zhang, l’administrador de la Diòcesi de Zhaoxian, em va escriure una carta preciosa, adreçada especialment a aquells que han ajudat els seminaristes. La podeu llegir a:

https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/actualites.html

P.S 2. Per a aquells que llegeixen en italià, vegeu el llibre Saverio Gaeta: “Il Veggente, il segreto delle Tre Fontane”, Salani Editore

P.S. 3. A Paray-le-Monial (França), el 1675, Jesús va donar a Santa Margarita-Maria Alacoque 12 promeses pels que venerin el seu Sagrat Cor especialment durant els 9 primers divendres de 9 mesos consecutius. Són:

Us donaré totes les gràcies necessàries en qualsevol estat de la vostra vida.

Portaré la pau a les vostres famílies.

Us consolaré en totes les vostres afliccions.

Trobareu en el meu Cor un refugi segur durant la vida i especialment en l’hora de la mort.

Abocaré abundants benediccions en totes les vostres empreses.

Els pecadors trobaran en el meu Cor la font d’un oceà infinit de misericòrdia.

Les ànimes tèbies es tornaran fervoroses.

Les ànimes fervoroses s’elevaran ràpidament a una gran perfecció.

Beneiré les cases en les que la imatge del meu Cor sigui exposada i honorada.

Donaré als sacerdots el do de moure els cors més endurits.

Els que propaguin aquesta devoció tindran els seus noms escrits en El meu Cor, i mai no en seran esborrats.

Prometo en l’excés de misericòrdia del meu Cor que el meu amor totpoderós concedirà a tots els qui rebin la Santa Comunió el primer divendres durant 9 mesos seguits, la gràcia del penediment final; no moriran sota el meu disgust ni sense rebre els Sagraments; el meu Cor serà el seu refugi segur en aquesta darrera hora.

Condicions per ser mereixedors de les 12 promeses:

1. Fer una comunió sacramental, a condició d’estar en estat de gràcia. Si s’està en pecat mortal, cal confessar-se prèviament.

2. Fer aquesta comunió durant 9 mesos seguits. Si aquestes comunions són interrompudes, encara que només sigui per un mes, per oblit o per qualsevol altra raó, cal tornar a començar des del principi.

3. Combregar cada 1er divendres de mes. Aquesta piadosa pràctica pot començar-se qualsevol mes de l’any.

P.S. 3 Adorem Jesús Sagramentat. Informem de les capelles d’Adoració perpètua que es troben al nostre veïnat i anotem-nos-ho per tenir la nostra trobada setmanal amb el Senyor en senyal d’amor i reparació per tantes ofenses. Els nostres germans xilens acaben d’inaugurar una nova capella d’Adoració Eucarística Perpètua a la Parròquia de Santa Gemma, Avinguda Suècia 3100, Ñuñoa. Que aquestes iniciatives es multipliquin i floreixin per tot arreu!

P.S. 4. Penseu en convidar algun jove al Festival de la Joventut de Medjugorje, de l’1 al 6 d’agost! Els qui hi vagin tornaran canviats!.

P.S. 5– Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe, entrant al link: https://www.centromedjugorje.org/

P.S. 6– Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob:(011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguay: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

 

Clica aquí per imprimir.