05/06/2013 – Un americà dona testimoni de les bilocacions de la Vicka

La Vicka duent la camiseta vermella que segons l’Scott Lannin ella duia quan la va veure a l’habitació de l’hospital.

En un estat de plena consciència, Scott Lannin de Michigan veié la vident de Medjugorje Vicka Ivankovic-Mijatovic que li somreia a la seva habitació de l’hospital fa cinc anys. Explicat per la seva dona, el seu testimoni és el primer que es fa públic sobre les bilocacions de la Vicka de les quals la vident afirma no tenir-ne coneixement.

El pelegrí de Medjugorje, l’Scott Lannin de Howell, Michigan, tingué una sorpresa majúscula quan estava a l’hospital fa cinc anys. Li digué a la seva dona que la vident de Medjugorje Vicka Ivankovic-Mijatovic l’havia visitat.

El suposat do de bilocació de la Vicka es començà a rumorejar anys abans que ella en parlés en públic. En el seu nou llibre la Vicka comenta que havia sentit a parlar d’aquestes històries a la gent, però que no ho pot ni confirmar ni negar.

La Barbara i l’Scott Lannin renovant els seus vots el maig de 2009, tres anys després de l’experiència de l’Scott.

L’Scott Lannin i la seva dona Barbara havien estat a Medjugorje dos anys abans de que el seu misteriós encontre amb la Vicka tingués lloc.

“Entre el maig i el juny de 2008 ell era a l’hospital, per la una operació de pròtesis de genoll o de maluc. Ha estat operat unes 20 vegades des de 1994. Ha rebut les “darreres uncions diverses vegades”, comenta la Barbara Lannin al Medjugorje Today.

“Aquella nit, la gent que ens havia dut a Medjugorje el 2006, vingué a visitar l’Scott. Quan marxaren, jo els vaig acompanyar fins l’ascensor i vaig tornar a l’habitació. Va ser molt estrany ja que hi hauria d’haver hagut unes quantes infermeres a l’infermeria que estava just al costat de l’habitació de l’Scott, però no n’hi havia cap”.

 

Scott Lannin amb el vident de Medjugorje Ivan Dragicevic el març de 2009

“Vaig entrar a l’habitació i em vaig asseure al seu costat. Ell em digué: “No l’has vist?”. Jo vaig preguntar: “Qui?”. Ell digué: “La Vicka”. Jo li vaig contestar: “Què estàs dient?” I ell diu de nou: “ La Vicka, la vident de Medjugorje! Era just a l’entrada, somrient-me. Duia un polo rosa i em somreia. No ha dit res, simplement em somreia”, comenta la Barbara Lannin.

Ella comenta al Medjugorje Today que el seu marit no era catòlic i que ella s’havia “apartat de l’Església” quan van anar a Medjugorje el 2006.

“L’experiència ens va canviar la vida per sempre. Vaig tornar a l’Església Catòlica i el meu marit es féu catòlic. Avui pertanyo a dos grups de pregària de Medjugorje i estenem el seu nom sempre que en tenim oportunitat”.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org

Clica aquí per imprimir.