04/08/2016 – Cor Immaculat

Estimats fills! Avui us convido a acostar-vos al meu Cor Immaculat. Us convido a renovar a les vostres famílies el fervor dels primers dies, quan us vaig cridar al dejuni, a la pregària i a la conversió. Fillets, heu acceptat els meus missatges amb un cor obert, tot i que no sabíeu què era la pregària. Avui us convido a obrir-vos totalment a mi perquè pugui transformar-vos i guiar-vos al Cor del meu Fill Jesús, i Ell us ompli amb el seu amor. Només així, fillets, trobareu la pau verdadera, la pau que només Déu dóna. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Medjugorje, missatge del 25 d’octubre de 1998.

Avui us convido a acostar-vos al meu Cor Immaculat

Per el pare Slavko Barbaric

Aquesta és una crida maternal ja que totes les mares porten dins el seu cor l’anhel profund d’estar amb els seus fills i de ser presents en ells per tal que els seus fills també puguin ser presents en ella.

Així doncs, per poder comprendre millor el desig de Maria, pensem, per un moment, en el Seu cor.

Creiem que fou concebuda sense pecat, tal com ella mateixa li digué a la Bernardeta a Lourdes: que era la Immaculada Concepció.

El seu cor era obedient a Déu; el seu cor estava curull d’amor, confiança, esperança i fe; el seu cor era misericordiós, i a més era la mare que guardava les paraules del seu Fill en el seu cor i les meditava; el seu cor estava ple d’amor i totalment al servei de Déu i dels altres. Aquesta és la raó per la qual va anar a visitar la seva cosina Elisabet i també per la qual va poder veure, gràcies a la seva pau i amor, a les bodes de Canà, que aquella gent tenia un problema, i el seu cor la va inspirar a intercedir davant Jesús per aquella família. Quan Maria desitja que ens acostem a Ella, vol dir que el nostres cors també s’han d’assemblar més al seu.

Per això, cada oportunitat de posar en pràctica la paciència i la confiança en la fe, l’esperança i l’amor, i cada intent de perdó, realment fan que els nostres cors s’assemblin més al seu. Especialment quan ens trobem en alguna dificultat o tenim problemes, però ens mantenim ferms i no perdem la fe, l’esperança i l’amor, ens estem acostant al seu cor, aquell cor que també coneix el patiment i que malgrat tot ha seguit fidel a Jesús durant el seu patiment.

Aquí és important que ens preguntem si aquest anhel de mantenir-nos prop de la nostra Mare realment existeix dins nostre. I cal que ens preguntem què és el que ens impedeix complir aquest anhel, o què és el que ens apaga aquest desig d’estar prop d’Ella.

Cadascú de nosaltres, certament, es trobarà amb alguna cosa a la vida que el voldrà allunyar del cor de Maria. Però en general podem dir que qui desitgi acostar-se a Maria s’ha de despullar de tot orgull i practicar la humilitat a cada moment. Qui desitgi acostar-se al seu cor s’ha de despullar de tota impuresa per tal de poder-se assemblar més al seu Cor Immaculat. Cada cosa positiva que fem ens acosta més al seu cor, especialment quan portem en nosaltres la Paraula de Déu i la reflexionem.

D’aquesta manera ens acostem a Maria i en les nostres vides Jesús viurà com ho va fer en la vida de la seva Mare. També així descobrirem el significat de les paraules que Ell ens diu respecte a aquells que compleixen la voluntat del Pare: que són els seus germans, germanes i familiars.

Font: https://crownofstars.blogspot.com.es/2014/06/the-immaculate-heart.html

 

Clica aquí per imprimir.