Reports de Sor Emmanuel

Seleccioneu un any

17 de febrer de 2021: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.    El 25 de gener de 2021, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills, en aquest temps us convido a la pregària, al dejuni i a la renúncia, perquè sigueu més forts en la fe. Aquest és el temps del despertar i del renéixer. Així com la naturalesa es dóna, també vosaltres, fills meus, penseu en tot el que heu rebut. Sigueu portadors alegres de la pau i de l’amor perquè estigueu bé a la terra. Anheleu el cel, perquè al cel no hi ha ni tristesa ni odi. Per això, fills meus, decidiu-vos de nou per la conversió, i que la santedat regni en les vostres vides. Gràcies per haver respost a la meva crida.

 

 

 

 

 

 

 

 

2.    Esdeveniment extraordinari de el 5 d’agost de 1984. L’Església celebra la Nativitat de la Mare de Déu el 8 de setembre (data litúrgica). Però el 1984, la mateixa Mare de Déu va comentar a les vidents Vicka, Marija i Jelena que la data real del seu naixement era el 5 d’agost i que aquell dia faria 2000 anys. Quina aniversari tan excepcional! I va afegir: “Els sacerdots que confessin aquell dia rebran grans alegries”.

Durant els tres dies previs a aquell aniversari, els vilatans es van preparar per a l’esdeveniment dejunant i pregant en forma continuada.

La vetlla del 5 d’agost, és a dir, el 4 d’agost al vespre, la “vident de cor”, Jelena Vasilj (veure PS 2), animava la vetllada habitual del seu grup de pregària i en mig d’un Parenostre va ser interrompuda bruscament per un fenomen singular que es va produir en la seva gola, com si algú la volgués impedir de continuar. Llavors va tenir la visió de Satanàs que es rebolcava de ràbia per terra. Ple d’ira li va demanar a la Jelena que li digués a la Mare de Déu que no beneís el món l’endemà. La Jelena, ja ben entrenada en el combat espiritual contra l’enemic i sobretot molt atenta de no dialogar amb ell, simplement va ignorar la seva demanda i Satanàs va acabar retirant-se. La Jelena va continuar la seva pregària amb molta pau.

Llavors va tenir la visió de la Mare de Déu, més radiant que mai, i tot somrient li va dir: “Satanàs sap per què et demana això! Sap que l’Altíssim m’ha permès que demà (5 d’agost) beneeixi el món amb la meva benedicció solemne, i sap que aquest dia estarà lligat i no podrà actuar”.

I va arribar el dia D! Segons alguns testimonis presencials que conec, aquell dia hi va haver uns 70 sacerdots i milers de persones entre pelegrins i habitants de la regió. Sense cap comentari, com si haguessin quedat muts per una força interior irresistible, tots es van posar en fila per confessar-se. En aquell temps els sacerdots s’asseien en cadires disposades en el gran parc que envolta l’església i els penitents s’agenollaven a terra, davant d’ells. Els sacerdots no van parar de confessar i hi va haver moltes conversions. El més impactant però, no va ser que tothom es posés en fila per confessar-se sinó que tothom plorava. Una cosa mai vista! Ploraven pels seus pecats, cert, però el que els feia saltar les llàgrimes era experimentar l’amor infinit de Jesús per a cada un d’ells.

Llàgrimes d’amor i veritable contrició! Llàgrimes de felicitat en saber-se tan estimats i tan profundament perdonats. Els sacerdots també ploraven, fins al punt que un d’ells em va dir: “Teníem les estoles amarades de llàgrimes i barrejàvem les nostres pròpies llàgrimes amb les dels penitents. La gràcia era tangible!”.

Un amic italià que hi era aquell dia em va dir: “No et pots imaginar la pau que ens queia del Cel; semblava com si la poguéssim tocar! Mai no havia experimentat res igual, era com el Cel a la Terra!”. Alguns turistes que eren de vacances a la costa adriàtica es van sentir interiorment moguts a anar a Medjugorje i el primer que van fer en arribar-hi va ser engreixar les files d’espera davant dels sacerdots. Entre ells, molts havien abandonat la pràctica sacramental des de feia molt de temps. Imagineu l’alegria del Pare Celestial de poder donar-li a la seva Filla Maria aquella preciosa collita d’ànimes com a regal d’aniversari! Maria ve per apropar-nos al Cor de Déu i ajudar-nos a reconciliar-nos amb Ell. Aquell dia va veure milers dels seus fills corrent cap a Ell, i tantes conversions …

 

 

 

 

 

 

 

Aquell vespre, durant l’aparició de les 18:40, la Mare de Déu va dir aquesta paraula commovedora als vidents : “Estimats fills, mai a la vida no he plorat de dolor com ploro avui d’alegria! Gràcies! Continueu pregant i dejunant”. Després va afegir: “Però no oblideu, estimats fills, que demà Satanàs tornarà a estar alliberat de les seves cadenes”.

Aquest episodi, totalment únic a la història de Medjugorje, és significatiu i profètic. És interessant veure què passa quan l’enemic no pot actuar… Llavors tota la misericòrdia de Déu es pot vessar a dojo sobre els seus fills estimats, sense els obstacles que l’enemic es complau a posar a les nostres ments i als nostres cors. Déu desitja l’amor i la pau, però Satanàs vol l’odi i la guerra, tal com la Mare de Déu ens ho diu amb claredat. Detesta la misericòrdia i ens inocula el seu verí de mil maneres diferents per impedir que ens llancem als braços de Déu on experimentarem la veritable pau.

El fet que Satanàs hagués estat lligat durant 24 hores sense poder actuar és un gran signe dels temps que vivim. Si el Cel ho va permès, això realment ens infon ànims! En efecte, arribarà un dia que el nostre enemic, actualment tan actiu, serà vençut, i vençut per una Dona, la Mare de Déu, ell i la seva descendència (Ap. 22). Podem considerar aquest episodi com un assaig general abans de l’arribada del “Temps Nou” que el Cel ens està preparant, “temps de pau que el meu cor espera amb impaciència!”, ens diu Maria.

Si la Vicka afirma que “el triomf del Cor Immaculat de Maria és molt a prop”,

Si la Marija afirma “que ja ha començat” (estem veient els signes precursors aquí i allà en el món).

Si l’Ivan ha declarat que “quan els secrets de Medjugorje siguin revelats, retornarem a la fe dels nostres pares”, és que s’està apropant a grans passos el dia en què Satanàs serà encadenat, i no només durant 24 hores! És tasca nostra apressar aquesta victòria de Maria mitjançant les nostres oracions, els nostres dejunis i les nostres renúncies tal com Ella ens ho demana en aquest missatge de gener 2021. Serà llavors el moment de la Nova Pentecosta d’amor al món sencer. No ens podem ni imaginar la bellesa del que ens espera!

Mentre esperem el Triomf del Cor Immaculat de Maria, clamem al Cel perquè Déu ens ajudi a travessar el temps de prova en què es troba el món sencer. Estem immersos en una guerra on la por i la desesperació volen imposar-se. Prenem, doncs, les armes adequades que Maria no para de donar-nos des de fa 40 anys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta Quaresma és una ocasió d’or per decidir-nos novament per Déu i contra Satanàs. Triem posar Déu en primer lloc a les nostres vides i no cedim davant la por com si fóssim orfes desproveïts d’ajuda i sense futur. Ell és el Bon Pastor que pastura el ramat i està disposat a fer grans miracles a favor seu, de mida proporcional a la prova que està passant. Està disponible per a tots, les 24 hores del dia i sense toc de queda; no ens enganya amb discursos mentiders, estima i respecta a la gent gran, i cada vida és important per a ell; té per a nosaltres un pla de salvació personal i individual i està pendent de cada un de nosaltres com si fóssim la nineta dels seus ulls … És cert que mai no ens ha promès la facilitat; però sí la felicitat, la que no té data de caducitat, SI caminem amb Ell.

Senyor Jesús, m’abandono a tu, amb una confiança infinita; poso el meu futur a les teves mans i confio en el teu pla d’amor per a la meva vida.

3.    Novetat! “El combate espiritual, el camí ràpid cap a la unió amb Déu”. En aquest llibre, pretenc respondre al que tanta gent m’ha preguntat: com resistir Satanàs i mantenir-se ferm en l’oració enmig de tanta confusió espiritual. “Perquè no lluitem contra enemics de carn i ossos, sinó contra els esperits del mal”. (Ef 6.12) Un llibret de butxaca, molt fàcil de llegir, que us ajudarà a resar i caminar tranquil·lament enmig de les flames. Aquest llibre està disponible per comprar a Amazon en anglès, francès, castellà.

4. Les armes de la victòria! Vaig començar a filmar expressament diverses lletanies i ho seguiré fent! De fet, l’experiència demostra que tota lloança, cada atribut de Déu, de Maria, dels àngels i dels sants evocats en la pregària de la lletania aporta gràcies especials i ens enriqueix amb la seva pròpia bellesa. Aquestes lloances infligeixen un terrible cop a Satanàs, i ell se’n queixa durant els exorcismes. Odia les lletanies i udola en l’evocació de les virtuts d’alguns sants. En el combat espiritual, resar les lletanies ens ajuda a aconseguir victòries precioses!

Estimada Gospa, Tu que has viscut i patit amb Jesús, t’agafem la mà en aquest principi de Quaresma. Volem créixer en la intimitat amb Ell i renunciar a tot allò que ens impedeixi pertànyer-li realment. Dóna’ns el coratge de multiplicar els petits sacrificis amagats, tan estimats per Déu!

Germana Emmanuel +
Comunitat de les Benaurances

PS 1 Vegeu l’aparició de l’Ivan el gener passat:

https://youtu.be/YTq3P4cd5qI

PS 2. La Jelena Vasilj va rebre locucions interiors durant els primers anys de les aparicions. Va ser a ella a qui va parlar principalment Maria, per guiar el grup de pregària que havia format i per ajudar-la a créixer en la seva vida espiritual. Aquestes locucions han estat reconegudes per la parròquia.

PS 3. El Cardenal Barbarin a Medjugorje ! El mes de gener passat, la parròquia de Medjugorje va acollir amb gran alegria el Cardenal Barbarin! Va celebrar la missa del vespre a dins l’església i nosaltres, els francòfons, van tenir la gràcia d’una missa amb ell. En l’enllaç següent podeu veure’n el final:

https://youtu.be/t_mVKHfcDho

 

PS 4. La festa de Sant Josep és d’aquí un mes, per què no li oferim una novena de trenta dies fins al 19 de març? Com que aquest és l’any de Sant Josep, no deixarà d’ajudar-nos, a canvi, d’acord amb les nostres pròpies necessitats: podeu trobar moltes novenes i oracions a Internet.

PS5. Durant aquest període de moviment restringit a altres països, és possible que alguns de vosaltres vulgueu llegir un (o més) dels meus llibres. Es poden comprar a qualsevol continent on visqueu. Si voleu comprar-ne un per a vosaltres o per a un amic, podeu comprar el llibre de butxaca o el llibre electrònic

–       El poder oblidat del dejuni
–       El sorprenent secret del Purgatori
–       Maryam de Betlem
–       La pau tindrà l’última paraula
–       Escandalosa misericòrdia:
–       El nen amagat de Medjugorje

PS 6. El programa  parroquial del vespre es va traslladar al seu horari d’hivern: Rosari a les 5 de la tarda, missa internacional a les 6 de la tarda, pregària curativa i 3r rosari a les 7 de la tarda. Dimarts, dijous i dissabtes, adoració del Santíssim immediatament després de la missa, o sigui a les 7 h i divendres al vespre, veneració de la Creu a les 19 h.

PS 7.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 8.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 9. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 10. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl

PS 11. Mireu les nostres presentacions a YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCj0N4Onr3OLP3ATJt0QbAoA