Reports de Sor Emmanuel

Seleccioneu un any

20 de desembre de 2018: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1-   El 2 de desembre de 2018, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’un petit grup de gent. Tot seguit va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats Fills, quan veniu a mi com a mare, amb el cor pur i obert, sapigueu que us escolto i us encoratjo, us consolo i, sobretot, intercedeixo per vosaltres davant del meu Fill. Sé que desitgeu tenir una fe forta i manifestar-la de manera justa. El que el meu Fill us demana és una fe sincera, forta i profunda. Aleshores qualsevol manera de manifestar-la és vàlida. La fe és un misteri meravellós que es guarda al cor. La fe es troba entre el Pare Celestial i tots els seus fills. Se la reconeix pels fruits i per l’amor que es té cap a totes les criatures de Déu.
Apòstols del meu amor, fills meus, confieu en el meu Fill. Contribuïu a fer que tots els meus fills coneguin el seu amor. Vosaltres sou la meva esperança, vosaltres que us esforceu per estimar el meu Fill amb sinceritat. En el nom de l’amor i  per la vostra salvació, segons la voluntat del Pare Celestial i per mitjà del meu Fill, sóc aquí entre vosaltres.
Apòstols del meu amor, que amb la pregària i el sacrifici els vostres cors siguin il·luminats per l’amor i la llum del meu Fill. Que aquesta llum i aquest amor il·luminin tots els qui trobeu i els facin tornar al meu Fill.
Jo sóc amb vosaltres, i d’una manera especial estic amb els vostres pastors. Amb el meu amor maternal els il·lumino i els encoratjo perquè, amb les seves mans beneïdes pel meu Fill, beneeixin el món sencer. Us dono gràcies!”

Podeu veure el vídeo de l’aparició aquí:

2. Un signe silenciós de la Nostra Senyora de Guadalupe! El dia 12 de desembre vam celebrar la seva festa amb alegria. Ella ens ajuda a preparar-nos per Nadal, ja que està en cinta, a punt per portar el seu fill al món.
A l’Argentina va succeir un fenomen sorprenent, i vaig tenir la gràcia de veure-ho amb els meus propis ulls durant la meva missió allà el mes passat. Al Santuari marià de Sant Nicolau hi ha una gran rèplica de la Tilma de Juan Diego, la capa que portava quan se li va aparèixer la Mare de Déu, i que es conserva miraculosament a Mèxic DF. Aquesta rèplica de gran qualitat i de mida real, que va ser beneïda per l’arquebisbe de Mèxic, signada i certificada per la Basílica de Mèxic d’on és l’original, ha canviat de color. El color verd del Tilma ha passat  a ser blau cel.
A l’Argentina, el 8 d’agost de 2018, després de forts debats, els senadors van votar a favor de la vida i contra l’avortament. Per això aquest canvi és sorprenent. Efectivament, els argentins que militen a favor de l’avortament s’identifiquen amb el color verd, mentre que el blau cel és el color dels qui defensen la vida des de la concepció. I resulta que el vestit de la mare de Déu de Guadalupe s’ha tornat de color blau cel!
Però encara n’hi ha més: aquesta rèplica de Sant Nicolau no és l’única que ha canviat de color. En una altra rèplica que hi ha a la “Casa de Maria” de Luján, lloc de recessos, s’ha produït el mateix fenomen.
Aquest és un signe molt significatiu! No és casual que La Mare de Déu de Guadalupe, patrona de les Amèriques i símbol de la maternitat, manifesti amb claredat el seu amor i respecte per la vida humana des de la seva concepció. Mentre el món promou l’avortament amb l’augment de la violència, i mentre tantes dones són enganyades amb relats polítics que s’oposen al pla diví per a la humanitat, la nostra Mare del Cel intervé una vegada més en l’humil silenci d’una imatge que parlarà als cors d’aquells que sabran llegir els signes del nostre temps, tant creients com no creients.
(vegeu PS1 un link sobre aquest esdeveniment).

3. “No convertiu el dia de l’alegria en el dia més trist”,deia la Mare de Déu als anys 80 a la parròquia de Medjugorje. La Mare de Déu sempre parla del Dia de Nadal com el “Dia de l’Alegria”! Per què tanta alegria? Perquè és el dia de la celebració del naixement del Fill de Déu, del nostre Senyor i Salvador que ha convulsionat la vida del món sencer. Què trist que es desdibuixi el naixement de Jesús per una tradició mundana, materialista i pagana en la que el protagonista, Jesús de Betlem ni tan sols hi és convidat! Qui hi pensa a posar-lo al lloc d’honor per celebrar el seu naixement i elogiar-lo públicament com solem fer en els nostres aniversaris? El dia de Nadal, la Mare de Déu ens convida a passar una estona amb Jesús en solitud per agrair-li la seva vinguda entre nosaltres.

4. Permeteu-me compartir amb vosaltres la meva pregària al nen Jesús amagat en Maria. La voleu resar amb mi?
“Estimat nen Jesús, arraulit en el sí de la teva Mare Immaculada, et vinc a veure. Necessito parlar amb tu. Primer de tot, dir-te com em meravella que Déu en persona hagi pres la nostra carn, tan fràgil i vulnerable. Has fet un salt mortal des de l’esplendor del Cel on vivies amb el Pare per unir-te a la nostra raça tan miserable i assumir tot tipus de riscos amb nosaltres … aquest pensament em fa posar en adoració! Com no t’he d’estimar! Com no t’he d’estimar fins a l’infinit en aquest teu esta de zigot, embrió, fetus fins i tot abans de mostrar el teu rostre en aquell miserable estable de Betlem!
Sí, t’estimo, Jesús, perquè ho has fet per amor a mi, a la meva família, a tota la humanitat. Has vingut al nostre terra fangós per salvar-nos, per elevar-nos cap a tu i permetre’ns compartir amb Tu les delícies d’una vida eterna en la teva presència. Només a tu, Jesús, se’t podia acudir aquesta bogeria! No deixes mai de sorprendre’ns!Ja et començo a conèixer!
Oh Jesús, la meva visita és una mica interessada, t’he de demanar una cosa, no t’espantis. En l’actualitat, hi ha milions d’éssers petits com tu amagats als ventres de les seves mares. Són els teus tresors, Jesús! Els seus àngels al cel veuen constantment el rostre del teu Pare. No hi ha ningú més innocent que ells en tota la Terra.
Deixa’m parlar-te d’ells. Tots han rebut el do de la vida, però no tots han rebut el do de l’amor. Alguns floten amb alegria ja que senten l’amor de la seva mare, però d’altres es pregunten què hi fan allà perquè se senten rebutjats.
Oh, adorable Jesús, tu que ets vida i amor alhora! Tu que també ets la Paraula Viva, segurament endevinaràs què et vull demanar: T’ho prego, visita’ls a tots! Tant els que s’alegren de saber que són estimats com els que pateixen per saber-se rebutjats. Ets tan petit que no s’espantaran quan t’hi acostis, al contrari! Ves-los a veure allà on siguin, en aquells fràgils tabernacles de la vida humana on creixen lentament. Tu ets de la mateixa mida que ells, siguis el seu bessó diví!
Gràcies a les antenes extremadament sensibles que els dóna la seva innocència, tots escolten l’ànima de la seva mare i també del seu Creador. Aprofita’t-en, Jesús! Digue’ls que són infinitament preciosos per a Tu, que reconeixes la teva pròpia imatge en ells. Digue’ls quantes ganes tens de veure’ls créixer i transformar-se plenament en el pla d’amor que has concebut per a ells!
I si per desgràcia són arrencats del seu amagatall humil, ja sigui naturalment o amb violència, Oh dolç Jesús, escolta els seus crits d’angoixa i vessa en ells el teu amor immens per curar les seves ferides!
I que es compleixi la teva paraula, Jesús: “Pare, vull que ells siguin on jo sóc!”. I que aquest riu d’amor també inundi el cor dels que han triat desfer-se’n! Si us plau, permet-los llençar-se als teus braços misericordiosos!
Oh Jesuset, amagat en Maria, com puc donar-te les gràcies per haver-me visitat en el si de la meva mare, quan ella i el pare em varen consagrar al teu Sagrat Cor i al Cor Immaculat de Maria! Fes que tots els pares facin el mateix i allunya‘ls dels llops que vulguin robar i devorar els fills dels homes.
Oh petit Jesús amagat en Maria, escolta la meva pobra pregària en favor dels teus semblants! El dia de Nadal, vine a néixer en el meu cor que t’anhela i t’espera com el sentinella espera l’alba! Maranathà!

5. Estava tancada a la presó! Les missions llunyanes sempre obren horitzons inesperats i insospitats. Una de les experiències més boniques que vaig viure a l’Argentina el novembre passat va ser la visita a una presó d’homes, una de les més segures  perquè està reservada als homicides. Fa deu anys, dos homes van decidir de provar de treure aquells homes de la desesperació i testimoniar-los l’amor de Déu, evangelitzar-los i permetre’ls experimentar una profunda conversió.
Tot va començar per portar el rugbi a la presó, que va permetre que els presos prenguessin consciència de l’altre i es desenvolupés en ells un esperit d’equip. En arribar allà et trobes amb cares somrients, gestos de solidaritat… Vaig quedar profundament sorpresa!
Es tracta d’una llarga història d’amor, que duu aquests dos evangelitzadors a portar el res del rosari en aquesta presó. Els presoners resen el Rosari cada dia junts i no se’l perdrien per res del món! La Mare de Déu ha fet meravelles en els seus cors.
Després d’haver-los parlat dels missatges de Medjugorje, la nostra petita comitiva (la meva traductora, la meva assistent i jo), vam poder visitar el pavelló on viuen. Impressionant! A les portes de les seves cel·les pobres, no hi ha números impersonals sinó paraules com paciència, caritat, perdó, alegria, pau, concòrdia, sacrifici, tolerància … Vaig aprofitar per donar a cadascun d’ells la benedicció maternal especial de la Mare de Déu i també pètals de rosa beneïts per Ella durant una de les seves aparicions.
Després la Providència va permetre que ens passés una cosa inoblidable: durant la visita ens acompanyaven dos guàrdies, però per un malentès, un dels guàrdies va pensar que el seu col·lega encara era amb nosaltres a la zona d’habitatges dels presoners. Així que va sortir i va tancar la porta. Però l’altre guàrdia no era amb nosaltres, així que vam quedar tancades amb una trentena de criminals. No hi havia manera de sortir d’allà. El pavelló està aïllat i les portes estaven tancades amb pany i forrellat!
Llavors ens vam posar a pregar amb aquells reclusos, transformats en anyells, realment feliços de poder tenir-nos amb ells una estona més. M’imagino que la Mare de Déu devia haver planejat aquest tancament i aquest temps de pregària! Tots teníem llàgrimes als ulls! Quan la porta finalment es va obrir, no teníem cap ganes d’acomiadar-nos d’aquells homes que s’havien convertit en els nostres germans.
No oblidaré mai aquesta visita. Hi havíem anat per evangelitzar aquells homes i en canvi van ser ells que ens van evangelitzar. Les seves vides havien estat trencades, però gràcies al Rosari i l’amor maternal de la Mare de Déu s’han convertit en testimonis extraordinaris del poder de la resurrecció de Crist.

A Déu res no li és impossible!

6. Fra Marinko ens explica la seva visita amb el  papa Francesc!
“Obeïu al bisbe Hoser” em va dir el Papa Francesc.
Va ser una trobada inoblidable. Estàvem contents. Quan va ser el meu torn d’acostar-me a ell, li vaig donar un rosari fet amb fusta d’Hercegovina i mirant-lo somrient li vaig dir  “Sóc el rector de Medjugorje! El Bisbe Hoser us envia les seves salutacions”. Quan el Papa Francesc va sentir les meves paraules, va continuar agafant-me les mans, es va aturar un moment i va dir: “Sigueu obedients a Mons. Hoser!” Suposo que el Papa va notar la meva immensa alegria, i va tornar a repetir:” Obeïu Mons. Hoser”. Després, mirant el rosari, va preguntar: “Això és per a mi?”, Vaig dir: “Sí, és per a vos”.
Quan vaig sortir de la sala, gairebé no em podia creure el que acabava de passar. Vaig tenir la impressió que volia donar-me a mi, a tots els frares de la parròquia de Medjugorje, i de fet a tots els feligresos i pelegrins, un missatge que li venia directament del cor. És com si digués: obeint a Mons. Hoser, m’esteu obeint a mi i per tant a l’Església. Amb poques paraules -així ho vaig sentir jo- és com si digués que Medjugorje està en el seu cor, que es preocupa per Medjugorje i que vol que tots responguem seriosament a la missió que ens ha encomanat. En les seves paraules vaig percebre que ens incentivava i a l’hora ens encomanava la gran responsabilitat que tenim tots vers Medjugorje”.
(Extractes de l’informe de Fra Marinko sobre el Congrés de col·laboradors dels santuaris mundials, sobre la Nova Evangelització, Roma, 29 de novembre de 2018)

Us desitjo a tots molt bon Nadal!

Com que el Nen Jesús estarà amb nosaltres aquell dia, perquè vindrà als braços de la seva Mare, li encomanaré les vostres intencions, les vostres famílies, les vostres alegries i les vostres penes. Que la seva innocència us protegeixi de tot mal! Que la seva tendresa penetri en els vostres cors i us animi a caminar pels camins de la santedat!

Estimada Mare de Déu, tu que has infantat l’Anyell i el Pastor i no has parat d’adorar-lo, ensenya’ns també a nosaltres a adorar-lo amb tendresa infinita! Dóna’ns la gràcia de posar-lo sempre en el primer lloc en la nostra vida, seguint el teu exemple.

Germana Emmanuel +

PD 1: La imatge de la Mare de Déu de Guadalupe es torna blava.  Vegeu el següent link:
http://valorarmagazine.com.ar/ la-imagen-de-la-virgen-de- guadalupe-del-santuario-de- san-nicolas-se-puso-celeste/
A tenir en compte! L’alta qualitat d’aquest tipus de rèplica signada pel Santuari fa que el color no es pugui esvair degut a la llum almenys abans de 100 anys. Es tracta d’una tècnica especial. A més, aquestes imatges estaven en passadissos foscos. Pel que fa a la Tilma de Lujan, les estrelles del vestit de Maria han adquirit una major intensitat de color. Per descomptat, aquest fenomen s’està estudiant, però res no ens impedeix d’alegrar-nos-en en aquests moments!.

PD2. Novetat!!Nou compte de la Germana Emmanuel a Instagram: https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PD3. Com cada any, us enviem una llista de sants perquè pugueu escollir-ne un. (Es retallen els noms, els posem tots en una cistella i, a continuació, tothom escull el sant que serà el seu company pel nou curs).
Santa Faustina també practicava aquesta tradició a la seva comunitat. (§ 359 Diari).
Utilitzeu-lo per a reunions familiars. No deixeu que el vostre sant protector romangui inactiu! Aquesta llista està preparada al nostre lloc web
https://sremmanuel.org/pearls/choose-a-saint-for-2019/

PD4. Vegeu a YouTube les presentacions:
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PD5.Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje!
http://www.centremedjugorje.org/

PD6. A casa, pregueu el Rosari a l’Aparició amb la Germana Emmanuel (en francès)!
http://imedj.net/index.php/2016/02/29/chapelet-les-mysteres-douloureux-sur-la-colline/

PD7. Els vostres fills petits de vegades diuen paraules innocents i boniques. Envieu-nos-les i estarem encantats de compartir-les en aquest butlletí. Jesús va dir: “El Regne de Déu pertany als infants i als que s’hi assemblen”. Alegrem-nos amb les paraules que diuen els seus cors purs.

PD8.Per a aquells que també parleu francès, mireu un pelegrinatge virtual a Medjugorje des de casa! La germana mostra 11 llocs clau que expliquen la importància del lloc i prega allí mateix amb tu. Feu clic al lloc, www.IMedj.net