Reports de Sor Emmanuel

Seleccioneu un any

16 de juny de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de juny de 2018, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran quantitat de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

Estimats fills, només amb un cor pur i obert podreu conèixer realment el meu Fill i fer que tots els qui no coneixen el seu amor, el coneguin a través vostre. Només l’amor us farà comprendre que Ell és més fort que la mort, perquè el veritable amor ha vençut la mort i ha fet que la mort no existeixi.
Fills meus, el perdó és la forma més sublim d’amor. Vosaltres, apòstols del meu amor, heu de pregar per ser forts en l’esperit i poder comprendre i perdonar. Vosaltres, apòstols del meu amor, amb la comprensió i el perdó doneu exemple d’amor i de misericòrdia. Poder comprendre i perdonar és un do per el que cal pregar i que cal també cultivar. Quan perdoneu demostreu que sabeu estimar.
Mireu fills meus amb quin amor tan gran us estima el Pare Celestial, amb quina comprensió, perdó i justícia; com em dóna a vosaltres, com a Mare dels vostres cors. Heu-me aquí, en mig vostre, per beneir-vos amb la benedicció maternal, per convidar-vos a la pregària i al dejuni, per dir-vos que cregueu, que tingueu esperança, que perdoneu, que pregueu pels vostres pastors, i sobretot, que estimeu sense mesura. Fills meus, seguiu-me. El meu camí és el camí de la pau i de l’amor, el camí del meu Fill. És el camí que porta al triomf del meu Cor. Us en dono gràcies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tal com passa amb tots els llocs relacionats amb Medjugorje, hem renunciat a indicar l’enllaça del vídeo de l’aparició de la Mare de Déu a la Mirjana arran de la petició que feren les autoritats en el seu moment. L’obediència sempre atrau benediccions!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. El 23 de juny celebrarem la Festa de Corpus Christi

Si em proposés compartir tots els testimonis de conversions de persones que han tingut l’experiència de la presència real de Jesús en l’Eucaristia -algunes de forma absolutament inesperada- podria escriure un tot un llibre!

Qui ve a Medjugorje no creient en la Presència Real no pot fer altra cosa que meravellar-se davant els milers de fidels congregats al voltant de la Rotonda durant les adoracions nocturnes al Santíssim Sagrament exposat a l’altar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els dimonis saben perfectament davant qui estan!

No tenen cap mena de dubte de la presència de Crist en l’hòstia Consagrada. Per què tremolarien davant d’un tros de pa petit? És freqüent sentir crits inhumans d’alguns posseïts que udolen blasfèmies durant l’Adoració, particularment en el moment de la Benedicció Eucarística. No tinc cap intenció de citar el contingut d’aquests improperis però, tal com està relatat en l’Evangeli, Satanàs i els seus àngels caiguts es manifesten concretament, aterrits davant d’Aquell qui els ha vençut a la creu.

Això també sol passar en el moment de les aparicions de la Mare de Déu a la Mirjana el dia 2 de cada mes. Tot sovint l’infern es manifesta davant l’arribada d’Aquella que ha rebut el poder i la missió d’aixafar el cap de la serp. Conec molts antics no-creients que, esglaiats davant l’evidència i l’aferrissat combat espiritual, han començat a creure en Déu.

Alguns místics han rebut el coneixement íntim de la presència de Jesús en l’hòstia. A Châteauneuf de Galaure (Drôme, França) un sacerdot li havia anat a portar la comunió a la mística Marthe Robin. Després d’una breu salutació, ella li va dir: “Pare, Jesús no és aquí!” El sacerdot la va tranquil·litzar dient-li que sí, que era a la petita teca que portava; però la Marthe va insistir: “No, pare, Jesús no hi és”. El sacerdot, per demostrar que Jesús hi era veritablement, va obrir la teca i, torbat, es va disculpar amb la Marthe. Efectivament, havia agafat la teca però s’havia oblidat de col·locar-hi la Sagrada Forma!

Genolls bloquejats! A Medjugorje, quan les aparicions encara tenien lloc al presbiteri, un dels nostres sacerdots amics de Nova York, el famós pare Albert Shamon, va aconseguir per mitjà del pare Slavko poder assistir a l’aparició dels vidents. Portava el Santíssim Sagrament perquè acostumava a visitar malalts. Quan la Mare de Déu es va fer present va voler agenollar-se, però tots els seus intents van ser inútils. Malgrat els seus esforços, els seus genolls van romandre bloquejats. Va quedar molt intrigat per aquell fet perquè va comprovar que durant les misses els seus genolls es doblegaven amb normalitat. El fenomen va tornar a repetir-se els dos dies següents. Al tercer dia, li va preguntar a la Mare de Déu per què els seus genolls no li responien en el moment de l’aparició i la Mare de Déu li va fer comprendre: “No vull que el meu Fill s’agenolli davant meu!”.

El pare Shamon marxà de Medjugorje convençut de l’autenticitat del que succeïa allà.

El 6 de juny, en una capelleta d’adoració perpètua a Reconquista (Argentina) una dona, l’Elena, coneguda d’amics nostres, pregava en silenci. És una dona molt senzilla, fervorosa i humil. Va voler filmar el Santíssim Sagrament exposat davant d’ella i va deixar l’aplicació del seu mòbil oberta mentre ella s’inclinava per recollir-se. Eren les 23:15. En aquell moment no va notar res; però quan marxava va descobrir amb sorpresa que la filmació havia deixat plasmat un fenomen extraordinari: en diverses ocasions l’hòstia llançava raigs molt lluminosos i bategava, com es pot apreciar en el vídeo següent:

https://m.youtube.com/watch? feature=youtu.be&v=uUQ2yTDJEyM

Després d’una investigació, els meus amics argentins em van assegurar l’autenticitat d’aquest fenomen; no obstant això, tothom és lliure de creure-ho o no. Per por de que algunes persones comencin a criticar – de vegades sense haver estudiat el fenomen de prop- sempre hi ha el perill de mantenir silenci sobre els signes donats per Déu, així que ho publico aquí per el gaudi d’un bon nombre ànimes.

Davant l’imminent festivitat de Corpus Cristi és bo recordar algunes paraules de Jesús a Sor Faustina:
“Escriu per a les ànimes dels religiosos que és el meu desig de venir als seus cors a la Santa Comunió … (Diari § 1683)
“Desitjo unir-me a les ànimes humanes. El meu gran delit és unir-me amb les ànimes. Has de saber, filla meva, que quan arribo a un cor humà a la Santa Comunió, tinc les mans plenes de tota mena de gràcies i desitjo donar-les a l’ànima, però les ànimes ni tan sols em paren atenció; em deixen sol i es cuiden d’altres coses. Oh, que trist que és per a mi que les ànimes no reconeguin a l’Amor. Em tracten com una cosa morta “(Diari § 1385).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jesús es manifesta a la Jelena Valilj. Als anys 80, la Jelena rebia missatges per al grup de pregària de Medjugorje i per al seu creixement personal. Aquestes locucions anaven acompanyades freqüentment de visions interiors de la Mare de Déu i de Jesucrist. (Aquesta gràcia és diferent a la que tenen els 6 vidents que veuen a la Verge Santíssima de forma tridimensional).
Un dia, la Jelena sortia del temple després de la missa i va veure Jesús en la seva passió, malferit, amb el mantell cobert de sang i amb la mirada sumida en una profunda tristesa. Ell li va dir: “Quan les persones em reben a la Santa Comunió tornen al seu lloc, fan el senyal de la creu i m’acomiaden!”. Qui pot comprendre la tristesa de Jesús en ser ignorat o oblidat, quan arriba per donar-se’ns del tot i satisfer-nos amb les seves gràcies!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jesús li va arribar a dir a Sor Faustina: “Entro en algunes ànimes per reviure la meva passió” (Diari § 1598)

Efectivament, els instruments de la seva passió ja no són els dels seus botxins d’antany sinó els nostres pecats. Si Jesús baixa a una ànima que el rep indignament, que no renuncia al pecat i que trepitja els seus manaments, troba en aquella ànima els instruments de la seva passió. És per això que la Mare de Déu Santíssima no para de convidar-nos a abandonar el pecat per mitjà de confessions sinceres i a retornar a la puresa de cor. Que les nostres santes comunions siguin veritables celebracions per a Jesús!

3. Novetats en procés!Durant aquest últim temps, el Yann Le Goff, el nostre col·laborador francès que dirigeix el “Direct del 3” ha estat filmant moltes petites seqüències sobre diferents missatges, coneguts i no tan coneguts, de la Mare de Déu. He triat uns 50 temes que duren cadascun entre 2 i 4 minuts. D’aquesta manera els joves no tindran la temptació de fer zàping. També hem filmat els 20 misteris del Rosari al Podbrdo i altres llocs clau de Medjugorje que permetran als nostres internautes pregar amb nosaltres des de casa.

Preguem amb els sants àngels perquè protegeixin la part tècnica d’aquests treballs i sobretot al Yann! Aquests mini vídeos es penjaran a YouTube i a d’altres mitjans en el decurs de les properes setmanes. Alguns ja estaran disponibles (en francès) cap a mitjans de juliol perquè es puguin aprofitar durant el temps estival.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pels altres idiomes, conservarem les mateixes seqüències en què parlo en francès i la traducció serà subtitulada per evitar veus en off.

4. El llibre ‘El Rosari, un viatge que canviarà la teva vida! s’acaba d’estrenar en francès i inclou les meves meditacions sobre 30 misteris del Rosari: els 20 clàssics i deu de nous, 5 sobre la compassió i 5 més sobre la misericòrdia. Un excel·lent mitjà per conèixer millor les profunditats del Cor de Crist i enriquir la nostra pregària amb contemplacions noves.
En llengua espanyola ja disposem d’un altre opuscle, Contemplació dels misteris del Rosari, amb 10 misteris addicionals: 5 de compassió i 5 de misericòrdia, que seran enriquits i unificats amb aquesta nova aportació en properes edicions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimada Gospa, amb el permís que Roma ha donat recentment pel que fa a les peregrinacions, encarà seràs més present entre nosaltres. Així ens mostres que el teu pla continua desplegant-se. Sí, tot el teu pla acabarà per complir-se i més que mai volem servir-te d’instruments!

Germana Emmanuel +
Ctat. de les Benaurances

PS 1.El proper 25 de juny celebrarem el 38è aniversari de les Aparicions!Quin serà el nostre regal per a la Mare de Déu Santíssima aquell dia? Ella ja el té pensat! Te’l xiuxiuejarà en la pregària. Et convidem a rellegir els seus missatges amb deteniment, escoltant-los amb atenció.
La novena en honor a la Reina de la Pau comença el 16 de juny. Aquest butlletí t’arribarà uns dies més tard. Pots començar-la quan el rebis i continuar-la durant els dies posteriors a l’aniversari fins a completar-la; l’important és que la facis des del fons del teu cor, amb tot el teu amor i la Mare de Déu s’alegrarà amb cadascuna de les teves paraules.

PS 2. El Festival de Joves a Medjugorje, tindrà lloc de l’1 al 6 d’agost. Correu a fer les reserves!
També a Medjugorje hi haurà un Festival per francòfons organitzat per Ràdio Maria del 22 al 26 d’octubre, en el que hi intervindran el pare Marinko, rector de Medjugorje, el pareMattieu Rey, el pare Marie-Michel, la germana Emmanuel, etc.:

https://www. festivalradiomaria.fr/

PS 3. El 25 d’abril Radio María va entrevistar a la Germana Emmanuel. Podeu accedir a l’entrevista (en francès) a:

https://soundcloud.com/ radiomariafrance/2019-05-09- interview-de-sur-emmanuel- maillard

PS 4.Si voleu rebre les homilies i àudios sobre adoració eucarística i de formació del P. Justo Antonio Lofeudo per WhatsApp, doneu-vos d’alta al +34 652 534 292
Per accedir als enllaços i poder-los baixar, entreu a:
https://www.dropbox.com/s/ n49kmx28ooupsly/IVOOX-% 20Enlaces.pdf?dl=0
https://www.dropbox.com/s/ iavufr3yhrq7mhb/YOUTUBE%20-% 20enlaces.pdf?dl=0

PS 5.2.300 persones discapacitades han estat convidades, juntament amb un acompanyant, per la parròquia de Medjugorje a principis de juny. Han estat acollides per famílies del poble de forma gratuïta. Se’ls ha ofert un programa ben bonic. Bon exemple de veritable caritat de part dels fidels de la comunitat parroquial de Medjugorje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS 6.  Les nostres properes missions seran a Florència a finals de juny, a la comunitat “Jeunesse Lumière – Itàlia”, a Espanya el setembre, a Itàlia a l’octubre i a l’Índia el novembre. A Hong Kong el juliol de 2020. Que les vostres pregàries ens acompanyin perquè el Senyor i Maria tinguin una collita espiritual abundant! Moltes gràcies!

PS 7.El proper Direct sobre el missatge del 2 en francès serà el 3 de setembre a les 21:00 (hora de Barcelona). Com cada any, els Direct no es realitzaran durant els mesos de juliol i agost. El del 3 de juny el podeu escoltar a: http://www. enfantsdemedjugorje.fr/ medjugorje-direct-du-3-juin- 2019-2

PS 8.Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 9. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant l’enllaç:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/