Reports de Sor Emmanuel

Seleccioneu un any

15 d’agost de 2019: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1.   El 2 d’agost de 2019 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran quantitat de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Estimats fills, gran és l’amor del meu Fill! Si coneguéssiu la grandesa del seu amor, no deixaríeu d’adorar-lo i de donar-li gràcies. Ell està sempre viu amb vosaltres en l’Eucaristia, perquè l’Eucaristia és el seu Cor. L’Eucaristia és el cor de la fe. Ell no us ha abandonat mai, fins i tot quan heu procurat d’allunyar-vos d’Ell, Ell no s’ha allunyat de vosaltres. Per això el meu Cor matern està feliç quan veig que, plens d’amor, torneu a Ell; quan veig que aneu cap a Ell pel camí de la reconciliació, de l’amor i de l’esperança.
El meu Cor matern sap que quan empreneu el camí de la fe sou com brots, com plançons; però amb la pregària i el dejuni esdevindreu fruits, sereu les meves flors, els apòstols del meu amor. Sereu portadors de llum i il·luminareu tots el qui estan al vostre voltant amb amor i saviesa.
Fills meus, com a Mare us demano: pregueu, reflexioneu, contempleu.
Tot allò que us succeeix de bell, de dolorós, d’alegre i de sant us fa créixer espiritualment, fa que el meu Fill creixi en vosaltres. Fills meus, abandoneu-vos a Ell, cregueu en Ell, confieu en el Seu amor. Que Ell sigui el vostre guia! Que l’Eucaristia sigui el lloc on alimenteu la vostra ànima per tot seguit difondre l’amor i la veritat, ser testimonis del meu Fill. Us en dono gràcies!”

 

 

 

 

 

 

 

 

2. “Fillets, vindran tribulacions!” La Reina dels profetes mai ha estat tan explícita com ara, i això no és casual (Veure PS 1). El que decididament no hem de fer és ignorar la seva advertència, perquè no és una broma. Des de fa 38 anys ens mostra el camí de la pau i fins i tot el de la prosperitat (Cf. Missatge del 25 de desembre de 1999 per al tercer mil·lenni). Malgrat les seves advertències sobre els riscos que correm si no fem cas a les seves paraules, la resposta dels seus fills ha estat molt tèbia. Ara Maria ens adverteix que els temps que s’acosten ràpidament seran durs. Com si el món ja no en visqués de tribulacions! Kyrie eleison!

Atenció que no es tracta pas de la fi del món. Maria també ens parla de generacions futures, ens “prepara per els Temps Nous” i per descomptat per al triomf del seu Cor Immaculat. Sabem que quan una mare prepara el seu fill per a alguna cosa, no el prepara per a un esdeveniment llunyà que no arribarà a conèixer. Ans al contrari, el prepara per al que ell veurà amb els seus propis ulls. Amb altres paraules, vosaltres i jo veurem sens dubte aquests “Temps Nous”!

Qualsevol triomf és precedit per un conflicte o per una batalla, perquè no es triomfa sobre la pau. Estem al vell mig d’aquesta batussa: això està clar! Quantes ferides i patiments! Com més ens acostem al triomf, més aferrissada es torna la batalla perquè l’enemic, veient arribar l’hora de la seva derrota, es comporta com un animal ferit de mort que, abans de desplomar-se, multiplica les seves agressions.

Amb Déu mai no és massa tard. Si bé ja no podem impedir les proves que vindran, si que les podem suavitzar i abreujar. No desitjo en absolut detallar quines proves ens esperen, sinó que ens concentrem més aviat en els mitjans que atreguin sobre nosaltres les gràcies de Déu i la seva extraordinària misericòrdia. D’aquesta manera podrem sobreviure enmig d’onades massa grans per a nosaltres.

 

 

 

 

 

 

 

Tota profecia autèntica conté una part d’esperança i avui Maria ens torna a dir on hem de buscar el veritable refugi, en el que no ens equivocarem: el Cor del seu Fill Jesús, que romandrà sempre present per mitjà de l’Eucaristia. Ell està sempre viu amb vosaltres en l’Eucaristia, perquè l’Eucaristia és el seu Cor. L’Eucaristia és el cor de la fe. Ell no us ha abandonat mai, fins i tot quan heu procurat d’allunyar-vos d’Ell”. També diu: “Aquells fills meus que tenen fe – la fe veritable, són feliços malgrat tot perquè han començat a viure a la Terra la felicitat del Cel”. Tenen la fe veritable aquells que s’adhereixen a Crist amb tot el seu ésser.

Les seguretats que ens proposa el món i el seu materialisme a ultrança no poden garantir-nos res. Si contracto una assegurança de vida, només em servirà quan m’hagi mort! Només Jesús és la nostra veritable seguretat, el nostre refugi segur, la nostra veritable assegurança de Vida!

3.    “El pecat regnarà” va dir la Mare de Déu, “però si sou meus vencereu perquè el vostre refugi serà el Cor del meu Fill Jesús”.

És per això que el món necessita adoradors que permetin que el Senyor regni de nou al cor del món. Maria ha demanat que hi hagi una capella d’adoració perpètua a cada parròquia. Veure que el seu Fill és adorat pels seus fills és el seu somni més anhelat. Quan adorem Jesús amagat al tabernacle o exposat a l’altar, encara que alguna distracció ens descentri, Jesús segueix estant allà, ben viu, irradiant el seu amor de forma invisible i actuant en les nostres ànimes! Tota la seva vida és allà davant nostre, com llibre obert que llança flames. I a poc a poc som transformats, immersos i enriquits per Ell. Per què tant catòlics actualment dubten de la presència real de Jesús en l’Eucaristia? Que no saben que fins el mateix Satanàs és conscient de la seva Presència? Per què els satànics, que sempre intenten allargar la passió de Crist amb els seus sacrilegis, profanen tabernacles per robar-ne les hòsties? No tenen prou fleques al seu barri per trobar-hi pa?

 

 

 

 

És bonic de veure com Jesús arriba amb els seus raigs divins d’amor i de llum no només als qui l’adoren sinó que aquesta poderosa radiació d’amor arriba també als voltants! Passem del natural al sobrenatural i els fruits canvien. Conec un sacerdot que té per missió promoure capelles d’adoració perpètua allà on és convidat. M’explicava que el 1984 la ciutat de Trieste tenia la taxa de suïcidis més alta de tot Itàlia. Va establir-hi una capella d’adoració perpètua, i en un sol any els suïcidis es van reduïr a la meitat! Això sense comptar altres calamitats com els crims, violacions, robatoris, divorcis, avortaments, pràctiques ocultes, etc. Aquestes estadístiques es poden trobar las registres de la ciutat.

4. Roma ha arribat! Gràcies a la bona tasca de Mons. Hoser, l’enviat del papa per a la pastoral de Medjugorje, nombrosos prelats ja no dubten de venir a Medjugorje per celebrar l’Eucaristia. Aquestes darreres setmanes han vingut de Roma l’arquebisbe Rino Fischella, President del Consell Pontifici per a la Nova Evangelització, el cardenal romà Angelo De Donatis, el Cardenal de Sarajevo, Mons. Vinko Pulic, el Nunci Apostòlic per a Bòsnia Hercegovina, Mont. Luiggi Pezzulo.

 

 

 

 

 

 

 

El 4 d’agost, festa del Rector d’Ars, 714 sacerdots van concelebrar la missa. Fins i tot França hi va ser present amb Mons. Dominique Rey, bisbe de Toulon, i l’arquebisbe d’Avinyó, Mons. Jean-Pierre Cattenoz.

 

 

 

 

 

Això marca un nou gir per al Santuari marià de Medjugorje molt positiu i prometedor. (Veure PS 3)

5. Quan hi ha massa mosquits en una habitació, connectem un aparell que difon una olor o un so que els fa fugir. D’altra banda la nostra pregària és com un encens que puja cap a Déu, com un perfum que alegra tot el Cel. Per això la pregària molesta tant als dimonis que fugen davant d’aquest encens. No oblidem les paraules commovedores que ens va dirigir la Verge al maig de 2017: “Les pregàries que m’adreceu són les roses d’amor més belles per a mi. No puc no estar present allà on sento el perfum de roses”. Que no és cada Avemaria una rosa oferta a la Mare de Déu?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Van i França. Com he rebut moltes mostres d’interès sobre el petit vietnamita Marcel Van esmentat en el Butlletí de juliol, us comparteixo un nou text que té a veure amb França i que espero que parli al cor dels meus estimats compatriotes:

Jesús (12 nov. 1945) Oh petit apòstol del meu amor, per tot arreu a França el meu amor demana auxili. I quin és l’auxili que demana? L’únic auxili de la pregària que, tot revifant la flama de l’amor, tornarà més mal·leable el cor dels enemics del meu amor. Per fer-ho bé, per tot arreu on hi hagi francesos haurien de fer pujar cap al meu amor, així ho desitjo, l’encens de la pregària. Oh França, t’estimo i vosaltres, francesos, sabeu quins són els sentiments del meu cor cap a vosaltres? No veieu com les meves llàgrimes es confonen amb aquelles d’un estranger ocupat a escriure les paraules que li dicto per a vosaltres?

Oh França, t’estrenyo entre els meus braços i et beso. No pot ser que aprofitis aquest signe de tendresa per colpejar-me la cara. Quina dissort! Vosaltres, fills d’un país que estimo particularment, com us comportareu pel que fa al meu amor? L’anireu a llançar deliberadament lluny de casa vostra?

Oh sacerdots del país que estimo especialment, sóc un fugitiu que demana asil entre vosaltres. Quina acollida li voleu reservar al meu amor? Em fareu fora o m’acollireu amb zel? Oh, fills meus, no vull permetre que el meu amor s’allunyi de França. Oh França! País que estimo més que els altres, escolta la crida del meu amor. Francesos, fills meus, si foragiteu el meu amor ben lluny de vosaltres, amb quin altre amor podreu tornar a aixecar França? Si no hi ha cap altre amor per tornar a aixecar França, llavors França es veurà envoltada de capes espesses fum que pujaran des de l’infern i, en aquest cas, es tornarà un país contrari al meu amor i acabarà sent destruïda. Però, fill meu, fill humil del meu amor, si s’eleven cap a mi pregàries provinents de cors confiats, simples i purs, més endavant em veuràs somriure alegrement al país que estimo “(Col·loquis 92) Veure PS 3

 

 

 

 

 

 

 

Estimada Gospa, aquestes paraules de la Bíblia em venen a l’esperit per a tots els teus fills: “lNi que les muntanyes s’apartin i se somoguin els tossals, el meu amor mai no s’apartarà de tu, no se somourà la meva aliança de pau. T’ho dic jo, el Senyor, el qui t’estima”. (Isaïes 54, 10)

Germana Emmanuel +
Comunitat de las Beneurances

 

PS 1. Missatge del 25 de juliol de 2019
“Estimats fills, la meva crida per a vosaltres és la pregària. Que la pregària sigui per a vosaltres alegria i la corona que us uneix a Déu. Fillets, vindran proves i no sereu forts, i el pecat regnarà. Però si sou meus vencereu, perquè el vostre refugi serà el Cor del meu Fill Jesús. Per això, fillets, torneu a la pregària fins que la pregària es converteixi en vida per a vosaltres, de dia i de nit. Gràcies per haver respost a la meva crida”

PS 2. El vident Ivan a Medjugorje! La nit del 12 d’agost Maria li va confiar el següent missatge a la Creu Blava on érem tots convidats:

“Estimats fills, en aquest temps de gràcia, desitjo, de manera particular, convidar-vos a la pregària, a la perseverança en la pregària. He dit moltes vegades que el meu Fill m’ha permès romandre tant de temps amb vosaltres perquè desitjo instruir-vos i educar-vos, perquè desitjo guiar-vos al Fill, al meu Fill. Per tant, decidiu-vos per Ell. Poseu Jesús en primer lloc a les vostres famílies. Pregueu davant d’Ell per poder rebre gràcies. La Mare prega per tots vosaltres i intercedeix al costat del seu Fill. “

PS 3. El 30è Festival de Joves a Medjugorje, sota el lema “Segueix-me!, ha portat una pluja de benediccions. Aquest any ha estat seguit en directe per més de 2.856.000 persones. Una cosa mai vista! Prop de 50.000 joves estaven presents durant el Festival (i alguns no tan joves).
I un esdeveniment sense precedents: havia estat anunciat la vigília al web del Vaticà:
https://www.vaticannews.va/it/ chiesa/news/2019-08/a- medjugorje-al-via-il-festival- dei-giovani.html

Somrieu veient aquesta petita filmació que us mostrarà  els jove que vingueren:

http://www. enfantsdemedjugorje.fr/30eme- festival-des-jeunes-a- medjugorje/

PS 4. Hong Kong en problemes! Vistos els fets molt greus que s’hi succeeixen, suggerim que iniciem una cadena especial de pregàries i dejuni per Hong Kong fins que s’hi torni a instaurar la pau. S’ha enviat una crida a molts amics, recordant aquestes paraules de la Gospa: “Només amb la pregària i el dejuni es pot aturar la guerra”.

PS 5. Marcel Van, Consultes: http://www.marcelvanassociation.com/writings-of-van/

Marcel Van – Œuvres Complètes, t. 1, Amis de Van, 456 p. 19,50 €

Marcel Van, Autobiography : Marcel Van – Complete Works – 1, Amis de Van, 456 p. 19,50 €Marcel Van, Conversations : Marcel Van – Complete Works –  2, Amis de Van, 472 p. 19,50 €
Marcel Van, Correspondence : Marcel Van – Complete Works – 3, Amis de Van, 575 p. 19,50 €
Marcel Van, Other writings: Marcel Van – Complete Works – 4,Amis de Van, 367 p. 19,50 €
Web per llibres en anglès: https://www.laboutiquedevan.com/livres-en-anglais
PS 6. Les nostres properes missions seran a Espanya al setembre, a Itàlia a l’octubre i a l’Índia al novembre. A Hong Kong al juliol de 2020. Que les vostres pregàries ens acompanyin perquè el Senyor i Maria tinguin una abundant collita espiritual! Moltes gràcies!

PS 7. NOVETAT!
Has tingut un avortament? Tinc una cosa per compartir amb tu …

PS 8.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS 9. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS 10. Novetat! Instagram de Sor Emmanuel, visitant el link:
https://www.instagram.com/ enfants_de_medjugorje/

PS 11. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 12. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS13. Veieu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ

PS14. Podeu baixar-vos material MP3s de la Germana Emmanuel!
https://sremmanuel.org/product-category/download/