Reports de Sor Emmanuel

Seleccioneu un any

18 de juny de 2021: Estimats amics, lloats siguin Jesús i Maria!

1- El 25 de maig de 2021, la vident Marija Pavlovic va rebre el missatge mensual següent:

Estimats fills! Us miro i us convido: torneu a Déu, perquè Ell és amor, m’ha enviat a vosaltres per amor, per guiar-vos en el camí de la conversió. Abandoneu el pecat i el mal, decidiu-vos per la santedat i l’alegria regnarà. Sereu les meves mans esteses en aquest món extraviat. Desitjo que sigueu pregària i esperança per aquells que no han conegut el Déu de l’amor. Gràcies per haver respost a la meva crida.

Quan falten pocs dies pel 40è aniversari de les aparicions, el nostre cor es desborda d’agraïment a la Mare de Déu Santíssima que, des de fa 40 anys, no deixa de beneir-nos, animar-nos, consolar-nos, ensenyar-nos, estimular-nos … Imagineu-vos el món si Medjugorje no hagués existit! Verge Maria, com podem pagar-te tot el be que ens has fet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2- Amb motiu d’aquest aniversari, em pregunten com veig aquestes vingudes de la Mare de Déu. Aquí teniu el meu petit testimoni personal: Després del meu primer pelegrinatge el juny de 1984, em vaig traslladar a Medjugorje el desembre de 1989, empesa per una crida molt forta que els meus superiors van confirmar. Amb una germana de la meva comunitat, vam arribar aquí amb un fred siberià, sense diners, sense allotjament i sense saber què ens reservava el Cel. La nostra única possessió era l’alegria de ser convidades per Maria a viure a casa seva, en aquest lloc de grans benediccions d’on Ella n’és la Reina.

L’experiència més forta per a mi va ser la seva extraordinària acollida materna. Durant aquests dos primers anys, vaig sentir que em remodelaven al si de la Mare de Déu. Una experiència interior indescriptible! Com un nen abraçat al pit de la seva mare, absorbia amb entusiasme tot el que Ella em comunicava d’ella mateixa i sentia que aquest intercanvi amb Ella era vital per a mi. No m’imaginava interrompre això, ni tan sols suportava la idea d’allunyar-me de Medjugorje, ni de ser cridada cap a un altre lloc, perquè ho veia com un part prematur. Una dona santa que rebia idees de Déu i la caritat de la qual era exemplar, un dia em va dir: «Germana Emmanuel, ja ho veuràs, un dia prendràs el bastó de pelegrina i te n’aniràs a la missió. Te n’aniràs a portar els missatges de Maria a tot el món”. Confesso que aquell dia la vaig tractar de falsa profeta i li vaig cridar: “De cap manera, no diguis tonteries!”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I, tanmateix, tenia raó! Després de la guerra del 1992 a Bòsnia, van començar les meves missions a l’estranger. Crec que la Mare de Déu havia acabat la primera part de la seva feina en mi, perquè havia posat Medjugorje al meu cor, així que ja no necessitava ser físicament present al poble. Vivia les meves anades i tornades en pau, tot suplicant al Cel que m’acompanyés, per poder donar a la gent que m’esperava, el millor dels missatges. Un dia, vaig provocar una mica la vident Mirjana, preguntant-li: “Però tots aquests missatges, són només per a aquest poble i per als que vénen aquí en peregrinació?” Llavors ella va cridar amb ulls plorosos: “No! La Gospa desitja que els seus missatges arribin a tots els seus fills, a tots els països del món! ”

Aquest segueix sent el desig fervent de la nostra Mare. I, tanmateix, encara estem molt lluny d’aconseguir-ho. La Vicka em va dir que la Gospa esperava una resposta molt més gran de nosaltres. És per això que, en aquest aniversari, podem consolar profundament la Mare de Déu prenent-nos seriosament els seus missatges i donar-ne testimoni, primer amb la nostra vida i també amb les nostres paraules, quan trobem cors oberts. “Si no teniu por i testimonieu amb coratge, la veritat triomfarà miraculosament”. (2 de juny de 2015)

Un nou Betlem! He notat que a molts pelegrins, Maria els toca el fons del cor i els nodreix amb la seva “llet materna”; tant, que veuen Medjugorje com el lloc del seu naixement, el lloc on han pogut renéixer a la vida. Una trobada vital que transforma la seva existència! El pare Daniel-Ange va dir, amb tota la raó: “Medjugorje és el Betlem del tercer mil·lenni”. Sí, un lloc on naixem, un lloc on ens deixem infantar per la Mare de Déu. La meva mare natural (que Déu la beneeixi!), em va infantar per a una vida terrenal que s’acabarà. Però la Mare de Déu m’infanta per a la vida en l’Esperit, la vida del Cel que comença a la terra, que florirà en l’eternitat i no tindrà fi.
Sant Bernat de Claravall deia que “quan som a la terra, encara no hem nascut. Naixem quan entrem al Cel. Mentre som a la terra, som portats al si de la Mare de Déu”.
Què bonic és poder lliurar-se completament a Maria ara, consagrant-nos al seu Cor Immaculat! Perquè llavors, si realment li pertanyem, Ella també ens pertany, amb totes les seves riqueses, totes les seves belleses! La petita Teresa del Nen Jesús ho havia entès perfectament i deia: “El tresor de la Mare li pertany al nen!”

3- Una mare autèntica! Avui, quan la maternitat s’està minant de mil maneres, l’amor tendre de Maria és un bàlsam extraordinari i un incentiu per avançar. Durant aquests 40 anys, hem perdut el compte de totes les paraules de tendresa que ens ha expressat. Ens porten més enllà de les misèries diàries que ens fan mal. Intentem llegir uns quants d’aquests missatges ben a poc a poc, amb el cor (PS 2):

“Estimats fills, us estimo a cadascun de vosaltres tant com estimo el meu Fill Jesús”.

“Us estimo amb un amor tendre.”

“Si sabéssiu com us estimo, plorarieu d’alegria!”

“Vull abraçar-vos ben fort … però no ho voleu”.

“Tal com vaig portar el meu Fill Jesús al meu si, també vull portar cadascun de vosaltres pel camí de la santedat”.

“Sóc la vostra Mare i us estimo a tots. No tingueu por en tots els moments difícils, perquè us estimo fins i tot quan esteu lluny de mi i del meu Fill. Us ho prego, no em feu plorar llàgrimes de sang per causa de les ànimes que es perden en el pecat ”. (Març de 1984)

“El meu amor per vosaltres no té límits!”

“Doneu-me els vostres sentiments i els vostres problemes, vull consolar-vos en les vostres proves. Vull curullar-vos de pau, d’alegria i d’amor diví”.

“Fills meus, la meva alegria serà gran quan vegi que accepteu les meves paraules i que desitgeu seguir-me. No tingueu por, no esteu sols! Doneu-me la mà i us guiaré”. (2 d’abril de 2012)

“Jo, com a mare, vull salvar-vos de la manca de pau, de la desesperació i de l’exili etern”. (2 de maig de 2012)

“Estimats fills, mentre els meus ulls us miren, la meva ànima busca ànimes amb les quals desitja ser una sola cosa, ànimes que hagin comprès la importància de la pregària per aquells fills meus que no han conegut l’Amor del Pare Celestial. Us crido perquè tinc necessitat de vosaltres. Accepteu la missió i no tingueu por: us faré forts. Us ompliré de les meves gràcies. Amb el meu amor us protegiré de l’esperit del mal. Estaré amb vosaltres. Amb la meva presència us consolaré en els moments difícils.” (2 de setembre de 2012).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4- Una paraula de guarició interior! Aquest Aniversari ens agafa en una situació mundial molt preocupant, així que vull destacar aquest missatge que sovint repeteix la nostra Gospa: “No tingueu por!” Paraula repetida 365 vegades a la Bíblia, paraula creativa del Creador que podem rebre com una paraula de guarició interior. Reflexionant sobre les paraules de la Vicka, el seu marit Mario, deia sobre el virus: “Ens volen omplir de por, però no els ho hem de permetre!” En aquest mes dedicat al seu Sagrat Cor, Jesús ens vol embolcallar amb seu amor i el seu consol. Maria ens diu que el fonament de la nostra pau és la pregària. “Qui prega no té por del futur!” “Si sou meus, guanyareu, perquè el vostre refugi serà el Cor del meu Fill Jesús!”

Al començament de les aparicions, la Mare de Déu va revelar el seu pla:

“He vingut per apropar la humanitat al Cor de Déu”.

Però fa dos anys va dir:

“La humanitat s’allunya cada vegada més del Cor de Déu”.

Ella no ens ha abandonat mai, no l’abandonem nosaltres! Que aquest 40è aniversari estiguem a punt per realitzar el seu somni! Que tots els seus fills puguin conèixer el Déu de l’amor!

Benvolguda Gospa, igual que tu, tenim plena confiança en el pla d’amor de Déu per a nosaltres, fins i tot enmig de les proves i, sobretot en les proves!. Ens apartem dels suggeriments sorollosos i nocius del maligne i ens mantenim units amb el teu Cor. Però ja coneixes la nostra feblesa … cuida’ns com la nineta dels teus ulls!

Germana Emmanuel +

(Comunitat de les Benaurances)

PS1. Per aquest mes de juny, pregueu amb nosaltres les Lletanies al Sagrat Cor de Jesús! Una arma molt eficaç contra l’altre esperit, que busca la nostra perdició!
https://www.youtube.com/watch?v=bx9nQ_lJdE0&list=PLfiDVjNunGOjEmAsPdprUYJHD7PZ2BlpL&index=2

PS 2. Alguns d’aquests missatges van ser donats per la Gospa al grup de pregària local dirigit per Jelena Vasilj ja el 1982.

PS 3. NOU !!! MP3 i CD. Podeu escoltar les meves xerrades GRATIS a Spotify, Instagram i al meu lloc web:
https://sremmanuel.org/video/

PS 4. A Sinu Jesu. Es tracta d’un diari d’un sacerdot benedictí irlandès. Aquí hi trobareu un profund diàleg entre ell i Nostre Senyor Jesús, Maria i alguns sants com Santa Tereseta. Un llibre que canvia la vida d’un creient obrint horitzons insospitats per la seva relació amb Déu.

https: //www.angelicopress.org

PS 5. Pelegrins! Aquest estiu, Medjugorje comença a tornar-se a omplir! Els grups de pelegrins més nombrosos són de Polònia. Per a qualsevol pregunta sobre la situació fronterera, visiteu el lloc web de l’Ambaixada de Bòsnia i Hercegovina del vostre país.

PS 6. El Festival de la Joventut tindrà lloc de l’1 al 6 d’agost.
El tema és “Quina cosa bona haig de fer?” (Mt 19, 16)

PS7. Durant aquest període de moviment restringit a altres països, és possible que alguns de vosaltres vulgueu llegir un (o més d’un) dels meus llibres. Es poden comprar a qualsevol continent on visqueu. Si voleu comprar-ne un per a vosaltres o per a un amic, podeu comprar el llibre de butxaca o el llibre electrònic:

–       El poder oblidat del dejuni
–       El sorprenent secret del Purgatori
–       Maryam de Betlem
–       La pau tindrà l’última paraula
–       Escandalosa misericòrdia:
–       El nen amagat de Medjugorje

PS 8. Us pregunteu què passa avui a l’Església catòlica? Us aconsellem que llegiu el darrer llibre de Ralph Martin:
“Una església en crisi: camins cap endavant”. Ralph ofereix una mirada detallada sobre la creixent hostilitat envers l’Església catòlica i els seus ensenyaments. Amb abundants proves, descobreix les forces que treballen per minar el Cos de Crist i ofereix esperança a aquells que busquen claredat.

PS9.  Vols viure l’escola de Maria a casa teva? Aconsegueix tot el nostre material, CDs, DVDs, llibre, xerrades….etc. al web:
https://sremmanuel.org/shop/

PS10. Feu una peregrinació virtual! No podeu anar a Medjugorje? Medjugorje ve a vosaltres! A www.IMedj.net rebreu les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje (en francès).

PS11. Seguiu el programa del vespre de la Parròquia de Medjugorje en directe entrant al link: http://www.centremedjugorje.org/

PS 12. Feu una ullada a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/?ref=settings

PS 13. La Germana Emmanuel a Instagram:

https://www.instagram.com/enfants_de_medjugorje/

PS 14. Vegeu les nostres presentacions a YouTube,
https://www.youtube.com/channel/UCveRmNCjId_yX6zkqz9VEbQ