21/11/2013 – Estrena de la pel·lícula Mary’s Land-Terra de Maria

Des de la Fundació Centro Medjugorje us recordem, amb moltíssima il·lusió, que el proper dia 5 de desembre s’estrena, en algunes sales de cinema, la nova pel·lícula de Juan Manuel Cotelo, Mary´s Land – Terra de Maria.

Segons l’acollida que tingui el primer cap de setmana, saltarà a sales noves, ciutats i països o es traurà de les cartelleres. A la part de baix trobareu la relació de sales on es podrà veure per primera vegada. El nostre repte, ara, és aconseguir que durant els passis d’aquell cap de setmana les sales estiguin plenes, i així assegurar la continuïtat. Si no, es traurà immediatament, sense opció a una segona setmana d’exhibició. Aquest procediment és el mateix que es va seguir amb “La última cima” (2010), que va començar projectant-se a quatre sales i va acabar arribant a uns quants centenars a 15 països diferents. Aquesta difusió es va aconseguir gràcies al suport dels qui la vàreu veure i la vàreu recomanar. Els primers espectadors decideixen la vida d’una pel·lícula, encara que no en siguin conscients.

Mary´s Land – Terra de María no és tan sols una pel·lícula preciosa, és també una eina molt atractiva per a l’evangelització perquè proposa, de manera amable, una reflexió sobre la veritat i la bellesa de la fe cristiana, convidant a la pregària íntima, sense limitar-se a teoritzar sobre la fe o sobre assumptes circumstancials.

Si descobrim que tot és mentida, seguirem com fins ara. Però si fos veritat que les receptes del Cel funciones a la terra…tindria por de canviar el que calgui canviar?” (diàleg al començament de la pel·lícula).

Us animem de tot cor a que l’aneu a veure i que valoreu el bé que els pot fer als espectadors. Amb la col·laboració de tots, podem arribar a omplir les sales la primera setmana i fer que es passi a molts més cinemes. Esperem també que l’estrena als països americans es pugui fer el proper mes de gener. Us animem a visitar el següent enllaç https://www.maryslandmovie.com/quieres-verla/ on podreu sol·licitar la seva projecció a les vostres ciutats.

Si voleu veure els tràilers o descarregar cartells i propaganda: punts de llibre, calendaris, fotografies…per fer-ne publicitat, podreu trobar el material necessari al web oficial www.maryslandmovie.com o bé www.tierrademaria.com. Comproveu si ja hi ha alguna sala programada a la vostra ciutat. Si no és així, sol·liciteu-ho aviat. Podeu seguir l’actualitat de la pel·lícula a www.facebook.com/maryslandtierrademaria o al Twitter @maryslandmovie #MARYSLAND.

Així doncs, junt amb el nostre agraïment també us arriba la nostra petició de que si la pel·lícula us agrada i hi trobeu el potencial transformador en la vida d’altres persones, la doneu a conèixer de seguida als vostres amics, familiar, veïns, companys, coneguts o desconeguts…començant per aquells que potser no han rebut mai una invitació amable a conèixer la veritat i la bellesa de l’Amor de Déu.

De cara a les opcions que pugui tenir la pel·lícula als Premis Goya de l’Acadèmia de Cinema, el nombre d’espectadors i la repercussió mediàtica que provoqui són fonamentals. Cap acadèmic votarà per una pel·lícula de la qual no hagi sentit a parlar, per molt que sigui a la llista de les candidates.

Gràcies per la vostra iniciativa, el vostre entusiasme i empenta, gràcies per la vostra alegria i pregària. Sense vosaltres seria impossible que una productora com INFINITO + 1 pogués sobreviure.

Per tot això, des de la Fundació Centro Medjugorje animem a tots els nostres amics que vagin a veure-la i en facin difusió com una valuosa eina d’evangelització.

Font: INFINITO + 1

FUNDACIÓ CENTRO MEDJUGORJE
https://www.centromedjugorje.org/

ESTRENES
A partir del 5 DESEMBRE 2013 a:

BARCELONA
CINEMA COMEDIA
Passeig de Gràcia, 13. 08007. Barcelona. Tel. (+34) 933 18 23 96

CINESA DIAGONAL
Santa Fe de Nou Mèxic, s/n. 08017. Barcelona. Tel. (+34) 902 33 32 31