26/11/2014 – És per això que us necessito

J.M.J

7 de novembre de 2014

Estimada família de Maria!

Estimats fills… Sóc una mare que us comprèn: he viscut la vostra vida i he experimentat els vostres sofriments i les vostres alegries. Vosaltres que coneixeu el patiment, compreneu el meu dolor i sofriment per aquells fills meus que no permeten que els il·lumini la llum del meu Fill, pels meus fills que viuen en la foscor. 2 de novembre, 2014.

La nostra Mare és com un de nosaltres. Ella ha viscut totes les etapes de la vida, tots els desafiaments, alegries i tristeses de l’existència humana. Ella no és diferent a la nostra condició. De fet, la seva absència de pecat i la seva plenitud li han permès sentir profundament tots els patiments i dolors, les alegries i els triomfs de la vida. Meditar la vida de Maria a través dels misteris del Rosari és molt enriquidor per a nosaltres, perquè podem entrar en contacte amb la vida de la Mare de Déu i treure forces de la seva fe, confiança, coratge, esperança i amor.

El dolor més gran de la Nostra Mare és la pèrdua de les ànimes. Ella considera a cada persona com un fill. El seu cor es trenca amb el patiment que cada fill experimenta. I sent un gran dolor per cada ànima que es rebel·la o es desespera davant del Senyor. Ella coneix la veritat, sap que aquesta vida no té l’última paraula. Ella veu les possibilitats que tenen aquells que han escollit viure separats de Déu.

Gairebé cada dia rebo trucades de mares que demanen pregàries pels seus fills que han deixat la fe. Dos sacerdots (P. Jacobson i P. LaFleur), a la missa en anglès d’aquesta setmana, han compartit que membres de la seva pròpia família s’han allunyat de l’Església i de Déu. Sembla una epidèmia.

A Els fruits de Medjugorje, episodi 137, el P. Andrew Grace d’Austràlia, va donar el seu testimoni. És una història sorprenent. El P. Grace feia anys que estava allunyat de la fe, vivia una vida mundana. Però Déu no es va donar per vençut. Durant molt temps el P. Grace va rebre diverses crides del Senyor, fins que finalment va cedir. Ell comparteix amb tristesa que des que s’ha convertit en sacerdot, 13 dels seus amics han mort per culpa d’una vida perillosa. Això és el que trenca el cor a la Mare. Aquesta és la pena que sempre porta a sobre. Aquest és el dolor de tants pares. Per aixó moltes famílies estan lluitant per intentar salvar aquestes ànimes perdudes.

Però no està tot perdut. La Nostra Mare continua:

“…Per això us necessito a vosaltres, que heu estat il·luminats per la llum i que heu comprès la veritat. Us convido a adorar el meu Fill, a fi que la vostra ànima creixi i assoleixi una espiritualitat veritable. Aleshores, apòstols meus, em podreu ajudar. Ajudar-me significa pregar per aquells que no han conegut l’amor del meu Fill…“

La Mare ens necessita. Nosaltres, que compartim el seu dolor per la pèrdua del seu Fill, podem ajudar-la. Com? Adornant Jesús. Passant temps davant del Santíssim Sagrament senzillament pregant amb el cor.

Mai no he sentit aquest crida tan clara. Hem de ser persones que adoren Jesús. Adorant-lo preparem la conversió d’aquells que estan en el camí equivocat. Si oferim a Jesús la nostra atenció total en adoració i lloança, Ell farà meravelles per mitjà de nosaltres.

Així de fàcil. Així de possible. Amb els nostres cors trencats ens podem acostar al Senyor i permetre-li que actuï a través nostre per salvar aquells que estan perduts. Podem ser com el pastor que busca l’ovella perduda, o la dona que busca la moneda. Ens podem dirigir a Jesús i pregar pels nostres fills, familiars, pel nostre país, pel nostre món.

“És per això que us necessito” Maria ens necessita!

En Jesús, Maria i Josep!

Cathy Nolan

©Mary TV 2014

Font: https://www.marytv.tv/daily-reflection-s/1475-11-07-14-that-is-why-i-need-you

 

Clica aquí per imprimir.